Valborg

fixing fixing nu. Kom hem för ett tag sen och var och hämtade en träja hos alicia först :)
Stallet gick bra. Hoppade lite och packade allt inför imorgon. Imorgon ska jag fara till Tranemo och tävla men tävlingen är inte förens på Lördagen så jag får faktist röjja idag :D  Ska käka middag med familjen sen ska jag vell höra med Alicia och Mikaelaah hur det går för dom. Nej nu ska jags täda lite och fixa allt och så :)

Big love from me,


hahaha skolan igen -.-

hahah tror det börjar bli en liten tränd att jag skriver blogg i skolan men det blir ju så när man har svenska arbete från datan att göra.
Valborg idag då! hur kul som hälst! Har sista lektionen nu och sen ska jag hem och åka till stallet och sen är det vell hem och äta lite och sen till Viktor tror jag (Alicias pojkvänn) Vi ska Grilla och chilla lite blir så klart dansa på bordet ikväll ;) you and mee, mikaelaaah ;) <33
Ska så klart säkert ut en stund ikväll men försöker hålla mig i sällskap för att inte bli tagen av polisen idag för jag tror att det lär vara en hel del poliser ute i dag :(
Igår kväll hade jag det så klart jätte mysigt med Jonah och vi somnade vell runt 12 skulle jag kunna tro :) Drog oss i sängen innan vi drog till skolan :) Mötte Bellsan vid niccohuset .
Nej nu måste jag skriva ut papper.

Trevlig VALBORG allihoppa !

Big love from me,

Hemma mys!

Kom hem för ett litet tag sen. Har vart ute en sväng med brudarna och det var enormt länge sen vi alla var ute tillsammans och hade kul saknar sånt så jävla mycket :(!
Öppet hus i skolan gick faktist bra. Bakade bullar som sakt och jag var själv men det gick bra endå ;)
Sen drog vi ut efter allt bullbakande och ätandes :)
Nu ska jag snart hoppa ned i sängen och mya lite. Imorgon är det bara halvdag i skolan för att vi hade skola på kvällen :) nej nu ska jag hoppa i sängen nu PUSS!

fixing

Sitter nu i söngen och väntar på spegeln som Alliballi har :@ Ska snart ge oss bort till "brevlådan" där vi ska möta Bellsan Mikaelaah och Petra. Dags för öppethus i skolan. Jag och Alicia kom hem runt 16.00 tror jag och vi käkade nog för mkt! Sen gav vi oss ner till mitt rum. Så nu har vi lyssnat på musik och bytt om och hållt på snart över en timma men det e fan bra jobbat ;)
Alicia den jäveln klagar på mitt golv som är så halt att hon ramlar heela tiden :D HAHAH ^^
Nej nu måste jag städa lite för får ju besök över natten och alla vet ju hur Alicia är som bara sprider en jävla massa saker om kring henne :D Nej nu ska jag nog sluta klaga och gör mig klar !

Ha en bra dag!

Big love from me,

en bra dag

Kom nyss hem från en liten stund med Alicia. Var ute och bara snackade som vi alltid brukar, ganska skönt faktist.
Skolan gick bra idag och kom hem och tog en kaffe med pappa och sen drog jag till stallet. Gick faktigt ganska bra trots att jag bara jogga. Fixade klart allt och pappa hämta mig sedan :) Åkte hem och duschade och när jag stor i duschen känner jag hur jag får spindelnät över mig ;O Jag som duschade i går :S så jag gjorde faktist rent duschen och tror jag dödade och spolade ner mins 5 spindrar och andra äckliga djur :S I sommras vågade jag inte ens duscha för det var en Bajs stor spindel i min dusch :S  fattar inte hur dom kommer in :S
Men iaf efter duschen så fick jag i mig lite mat och sen så messade alicia mig och ville ses och jag skulle endå upp till Beje och tända ljus och lägga rosor så mamma körde mig till Alicia efter det.
Träffade Bellsan och Jens ute också när jag och Alicia var på väg hem så helt dött var det inte iaf!
Så nu är jag hemma och skulle igentligen börja skriva om Obama men jag tror fan att jag inte orkar kan göra det imorgon på Svenskan ist.

Imorgon är det skola som vanligt och kl.18.00 är det Öppet Hus i våran skola :D Halva klassen ska bygga på husen och vi andra nördar ska baka BULLAR :D

Nej nu ska jag nog lägga upp en bild på min kära vänn Alicia och sen ska jag glutta runt lite på datan.



Big love frome me,


skolan

Sitter nu i datasalen och ska försöka skriva ut om barak obama men jonathan har vart så duktig så han har tryckt ut om en massa skit som kommer hela tiden ut ur skrivaren från bibblan så vi ska försöka och avbryta det nu!
Vat att jag inte bloggat på ett tag men mina datorer hemma har pajjat helt och ska försöka fixa dom nu och hela min blogg ska fixas snart när jag har börjat komma igång ;)
skola idag så klart ganskas lugnt i dag tror jag faktist.
efter skolan blir det nog stallet och ska fixa allt där sen får vi se vad jag hittar på kanske får lite besök ikväll vem vet?

Nej nu måste jag kolla klart om Obama !

Big love from me,

fuck skolan

tjenare !
sitter nu i bibblan i skolan och ska skriva om Obarak Obama men det verkar inte gå så bra för mig...
Ska vara klart snartoch jag vet inte ens vart jag ska börja?! Alla är snart klara och jag har inte ens börjat så jag ska nog inte blogga så mkt mer utan måste nog sätta igång.
Idag händer det vell inte så mycket ska hem och plugga klart allt som är kvar och sedan hjälpa syster i stallet.
Nej nu ska jag skriva lite :)


LOVE ME,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0