Nu är frågan..

Om man ska lägga av och blogga eller om man ska fortsäätta :(: (?) Känns som om jag inte har nått och blogga om längre .. Eller om jag ska anstränga mig lite. :) Ska faktiskt ta och fundera över helgen!

Kom dock nyss hem. Har vart ute en sväng och träffat lite folk som vanligt.. Imorgon blir det skolan. Daviness kommer i morgon och sen är det helso prov så jag är nog hemma som vanligt (16.30).






Har nada och göra så det blir llite sånt här.

FÖRHÅLLANDEN!
är du singel? Ja,
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja..
har du varit kär nån gång? ja :)
finns det nån för dig just nu? vet inte ..


OM DIG SJÄLV!
fullständiga namn? Amanda Emmy Helena Pettersson
när fyller du år? 13 November
några utsmyckningar på din kropp? halsband armband örhängen navel piercing och ringar.
vad har du på dig just nu? Jeans,linne och en tjock tröjja!
vilken årstid är bäst? SOMMAR
den perfekta morgonen? vakna upp tillsammans med någon i sängen!
vad tycker du mest om hos dig själv? hm.. Jag vet inte(?)
vad är du bra på? Vara tyst och ibland prata på som fan!!
vem älskar du mest på denna jord? Min säng!
sover du helst själv eller med nån? med någon så klart!

VÄNNER!
bästa vän? no one
vem vet allt om dig? BEllsaN tror jag!
vem är den roligaste av dina vänner? ojoj, Många!
du ska träffa en kille du tycker om, vem tar du helst med dig? Mikaelah tror jag ;)


FAMILJ!
vem står dig närmast? alla!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? har jag vell!
vem är farligst i din familj? pappa!
ser roligast ut i din familj? pappa!
vem är coolast? jag :)
husdjur? hund & häst.
vem har du mest gemensamt med? Systern.
vem står för underhålningen? alla...
vem sover du offtast med? själv!!
lagar bäst mat? Jag så klart!

SKOLAN!
går du i skolan? Ja, gymnasiet
har du skolkat nån gång? nej,
har du varit i skolan idag?  nej ledig idag!

ANNAT!
hur mår du nu? sådär, mycket just nu..
har du mer än 2 bh:ar? hahah ja , men har bara 1 på mig just nu :D
har du piercat dig? japp :)


ÖVRIGT!
är du hungrig? proppmätt!
hur länge sen träffa du din farsa? 5 timmar sen..
hur länge sen träffa du din morsa? 15 min.
går du på någon sport? Rider..
har du sminkat dig idag? nej :)
vad har du på dig för trosor just nu? Svart string :)
hur ser dom ut? only black!
vad har du på dig för bh just nu? haha, vit spetsig.
hur ser den ut? vit .




skynda skynda skynda!

Ska snart springa ner till Frisören! Har fått i mig lite frulle och fått på mig lite kläder så nu är det bara att springa ner :) Ska bara dricka upp mitt kaffe som snart blir kalt :( ..
Sen blir det luncha med Mikaelah och Petra kanske Amanda!

HA en bra dag! 
 

Bjuder på en skitgammal bild (y)!


Godkväll!

ska snart sova! Behöver nog lite skönhetssömn i natt! Har sovit jätte dåligt hela veckan och hela helgen, så i natt ska jag tammefan sova;D!  
Ledig imorgon så ska till frissan och fixa mig lite sen ska jag luncha med Mikaelah och Petra, och ser blir det vell kanske lite shopping i lilla byhålan. Sen vet jag inte vad som händer. Dagen får komma och gå som den vill imorgon:D

Godnatt!


Godmorgon!

Hejsan alla glada/sura!
Sitter i skolan redan och lyssnar på lite spotify! En bra start på dagen. Kom hit så tidigt i dag så det fick blir en bulle och en kaffe på pressbyrån för skolan hade inte ens öppnat så det kan jag kalla en riktigt bra start på dagen! Kan ju bara hålla tummarna för att dagen ska fortsätta rulla på bra..
Ska snart ha bild och form med världens sköönaste människa. Finns ingen bättre lärare en henne..
Sen efter skolan blir det hem och ska träna sen vet jag inte vad som kommer hända(?)


träna är bra !

Kom nyss hem från träningen.. Sjukt jobbigt när dom vet vad man behöver träna "/ Men jag kan ju säga att jag behöver verkligen komma i form nu! Men nu är idrotten börjar komma igång på Måndagarna i skolan och sen träningen på sjukan och hästträningn och sen den lilla infon man fick idag på kost teorin i skolan kommer nog maten blir något bättre ;)  Så nu får vi se om man verkligen kommer må bättre av lite förändring?

Snart blir de utgång efter en kopp coffeé , MUMS!

VECKAN:

Tisdag- Skola sen träning med pollen i Sorunda.
Onsdag- Ledig ska till Hårfin och få en liten hår make up sen blir det nog käka med mikaelah och ta det lugnt.
Torsdag- Skola sen ingen som vet.
Fredag- Skola sen ingen som vet.


hatar Måndagar!

Hello! Sitter nu i skolan och fan vad trött jag är :( Gick upp 30 min senare idag men ändå är jag skjukt trött..Visseligen somnade jag aldrig i natt så det kanske inte är så konstigt men jag får gå och lägga mig tidigt idag ist:)!
Ska ha frisör teknik nu på morgonen sen vet jag inte om det blir idrott eller om vi skulle göra nått annat men skit samma :)



Saknar er sjukt mycket. Tiden går för fort!!


Tänk er en stor fet

KEBAB nu!! ÄR sjuk hugrig men det finns fan igen mat hemma :( Sjukt länge sen jag käkade kabab så det ska jag tammefan ta och käka det i veckan :D!!
Kvällen har vart lugn. Vart ute och snackat med alla hulliuganer och haft det allmänt trevligt. Sen var det hem och hoppa i sängs. Kom på att jag inte sett sista avsnittet av andra avenyn så tänkte sätta igång och göra det nu men det funkar ju fan inte ;( !! Ska se nu om det går igång! 
Imorgon blir det ju skola som vanligt men det är en lugn dag imorgon så den klara vi nog av galant brudar! Sen blir det hem och promenera med pollen min och sen hem och slappa ;D !! 

Nej nu måste jag testa Andra Avenyn igen! Hare gött!









Godmorgon..

Helt sjukt länge jag sov idag ..Det var nog rekord på länge:) Sov till halv 1 sen gick jag upp för att göra lite nytta. Mamma och Pappa har dragit till IKEA och jag och syster har myst hela förmiddagen. Pratat och planerat och snackat om typ vad som hälst som vi aldrig annars kan göra typ. Lagade lite mat och nu blir det lite THE HILLS.

Gårdagen var jag bara ute och umgicks! Träffade mycket folk och så :) Var hemma runt halv 1 och sen somnade jag som en stock! Sjukt trött :)

Idag blir det nog bara plugg eftersom att det inte vart av igår "/ Engelskan ska in idag typ så det blir till att göra klart den idag :(



260909

Hejsan!
nu plingar SOVKLOCKAN kan jag säga! Har fått alldeless för lite sömn känner jag i humöret och huvudet :( Tävligen i morsse gick inge vidare, så jag var hemma runt 11-12 tiden. Åkte sedan till invigningen och kollade lite sen bar det sig hemmåt. Ska försöka städa lite och sannera mig lite innan det blir lite utgång tror jag;)

Gårdagen var riktigt najs! Bara tog det lugnt och möös! Käkade i kungshallen sen vart det lite shopping och så avslutad vi kvällen men en toppenbra film, Flickan som lekte med elden och jag kan jag verkligen rekommendera, Men se ettan först.



HA en trevlig kväll!



Woho!


Min väska kom idag också :D Har längtat såå länge! Vist är den härlig?



24 September

Sitter nu och pluggar fortfaranda. Tycker att ordet "plugga" låter värre en vad det är. Visseligen kan det vara för jävligt att plugga men idag har det faktiskt gått lite fortare och lite lättare..
Idag vart det tillslut skolan och det vart bara Frisörteori till 11 sen var dagen slut. Teorin var om alla 4 klippsätt. roligt men långtråkigt vart det tillslut men de är sånt som man måste kunna så ..
Sen vart det hem och fixa och träna i stallet och jag vart faktiskt riktigt länge i stallet och det var lite kul för man han snacka lite med folk i stallet och med gammla goda vänner som man aldrig hinner träffa annars eftersom man bara är där och gör sitt och åker hem :) .. Kom hem och slängde i mig lite mat och sen har det vart plugg :) 

 Ska snart hoppa i duschen för lite sannering så man är fräch och fin till morgon dagen då man ska in till stan och mysa med Bäste Vänn BellsaN <3 Förlåt för att jag stökade till det lite ikväll men nu gjorde jag allt för dig så vi kunde mysa :)  


men heeeeeeelow!

Sitter nu i köket och ska såklart bli klar med denna jävla engelska som jag dock inte fattar ett skit av, men man kommer ju ingen stans om man inte gör den ;) ...
Ikväll kommer besöket från Gotland hit och för mig blir det nog bara plugg och mer plugg. Morgon dagen vet jag inte hur jag ska lösa... Känner mig rätt osäker just nu.. :(

Blogger kanske senare :)


lunchar

Ska fixa mig lite och försöka komma ner till Centrum för att luncha med vännen BellsaN. Alltid lika trevligt!
Sjuk avensjuk på klasskompisarna som har fått haft sin frisörteknik idag utan mig. Dom fick klippa och det idag med :'( !



God morgon!

Gick nyss upp. Har käkat en liten god frulle. Fick bli macka med o'boj! Vart tyvär ingen skola idag:( Jag som verkligen ville till skolan idag men jag tror fan att jag inte haft så där ont förut. Har inte sovit en blund inatt men så är det ibland...
Har fått i mig lite piller nu så jag hopps på att allt går över nu men det kommer det säkrt inte göra:(
Idag blir det lite vila bara och ta det lugnt sen ska jag försöka att ta tag i denna jävla engelska som ska vara klar på fredag och jag fattar inte vad min engelska läraren tänker med (?) Helt sjuk verkar hon ...

Nej nu ska jag kolla lite på tven. ÄR en massa hundvalpar på tv. Finns inge gulligare!

Tänk om man kunde få en sådan frukost någon dag !

 


godnatt

Nu säger jag godnatt!
Ska upp till skolan imorgon och ska försöka sova så jag blir av med denna bröstkorgs inflammation! Sjukt ont gör det.. Ska kolla klart på systrarna jeans, sen ska jag försöka sussa och tänka efter detta liv jag dras med! Dåde på ett bra och dåligt sätt! Har hänt så mycket idag känns det som. Men jag kan komma i en sån period då mina kännslor vänder som en pannkaka ...


hatar sånt här...

Jag vet inte vart jag ska börja. Denna dag trodde jag skulle börja bra men det visar sig vara en sådan dag då alla verkar nere?...
Jag suger på att skriva sånna där texter som man vill att folk ska föstå men jag kan bara säga att jag vet själv hur det är och jag vet hur ssvårt det är som vänn att försöka hjälpa. Att se en vän bara falla på 0 igen när man byggt upp det gör en lite rädd. Men vi ska kämp nu eller hur? Båda vi ska klara det och var har klarat det förut så det är bara starta om på nytt! Vi tar nya tag. Det finns inget annat och göra. Man ska ha kul ist för att deppa och ibland är det bara så att man är så förbannd och sur och ledsen över saker men det är alla. Men man måste försöka glömma det och tänka på det goda. Se sig framför allt och bara tänka mot det goda eller hur ? Du vet att det här är det värsta jag vet. Du har hjälpt mig fruktansvärt mycket och du vet att jag finns! <3 

myspys

Ligger i sängen med BellsaN. Har vart ute och gått lite. Var tvungen att röra lite på mig, blir så rastlös när man bara ligger hemma:(
Vi ska bara ligga och ta det lite lugnt nu.



you are amazing


..



Jag hade hela världen, jag hade allting
Jag har tappat allt på färden, nu har jag ingenting


sjukhuset för andra gången..

Kom nyss efter ett långvarit besök på Handens närsjukhus. Var på nynäshamns akuten igår men dom sa att det inte var nått.. Men idag fick jag en akut tid i handen och då visade det sig att jag har bröstkorgsinflammation! Hur kan Nynäshamn sjukhus missa en sådan grej (?)..
Blir lite vila för min del idag.

Nej nu blir det lite vila. Ha en bra dag! PUSS


Måndag.

ny vecka och nya tag eller hur?
Ligger i sängen med typ magsår (magkatarr) Inte det skönaste kan jag påstå. Blir ev. hemma imorgon. Passa på och vila när man har fridrottsdag eller vad det var!
Helgen har vart skön och mysig. Tävlade som gick vell bra för mig men domarna var nog dumma i huvudet..
Nej nu blir det lite koll på svenska hollywood fruar !!




Godkväll

Kom nyss in och jag kan påstå att det inte är vart ute nu.
Har skrivigt värsta texten men det försvann ju så nu orkar jag inte skriva:( Ska sussa snart eftersom det inte blir så mycket sömn på vardagarna..

Puss och Godnatt!




Tråkigt på Engelskan.


Så tråkigt när man typ är klar.. Så varför inte blogga lite :) Kommer lite bilder från skolan. Puss




produkter och så.





Salongen.




hello and godmorning!

HEj sitter och har engelska nu.- Mitt svagaste ämne som sakt men det går faktist bättre en vad man kan tro om mig !!
Igår vart det inge bloggande men det var så mycket igår. Skulle hinna rida lite fort och sen hem och kolla på idol och plugga och det men jag han faktist med allt :)
Började med att interjuva pappa om engelska saken.. Sen kom Rasmus och BellsaN och kollade på Idol. Farbror Micke kom även igår från gutelandet! Han ska vara här nere över helgen. Sen efter idol drog vi ut. Inte så mycket att göra ute men det var iaf skönt. Vinter snart :'(
Sen var det hem vid 10 tiden och sussa och umgick lite med Micke.
Skolan nu då :( ENgelska och Matte hela dagen idag -.- Kan det bli en sämre fredag eller .Sen blir det vell hem och åka till pollen och fixa och packa lite inför Söndagen. Blir Nyköpng ändå! sjukt laddad sen blir det bara softa lite idag och imorgon. Ska försöka få lite årdning på rummet som jag tycker att jag tjattat om så jävla mycket nu. Fam. Gustavsson kommer ner i helgen också.

Nej nu ska jag forstätta och jobba lite :)
Vi HÖRS!


Uppvärmd och nöjd!

Nu sitter jag här i sängen igen och är faktiskt nöjd med denna dag. Började bra med ganska bra lektioner, dock inte datakunskapen för "gubben" kunde ju knapt svenska och sen så försökte han förklarar en massa saker som man inte fattade ett skit av och sen började han ta upp en massa saker på datan som man redan kunde när man typ var 3 år.. Men det är vell tydligen så, att man måste kunna det.. Men jag fattar inte vad jag har för nytta av det när jag ska bli frisör. Jag ska lixom inte hålla på med data i framtiden (?) Sjukt tråkigt ämne iaf.
Sen bar vi oss hemmåt. Jag och Mikaelah bakade kärleksmums när vi kom hem, Sjukt gott var det. Lyssnade på lite musik och somnade SÅKLART som vanligt. Fattar inte att Mikaela alltid lyckas med att somna i min säng, är den så skön? Sen vart det lite mat i magen och jag bestämde mig för att gå ner och sola. Fick med mig syster ner.. Tappade hakan att hon ville följa med. Men men alltid lika kul! Har sedan pluggat och städat rummet lite. Eftersom Tävlingen vart inställd för helgen ska jag försöka leta efter en annan tävling. Så om jag har tur tävlar jag bara en klass på söndag.. Sen annars i helgen blir det bara försöka att få iårdning på rummet. Ska försöka att köpa mig en soffa och pappa måste måla klart det sista i rummet, sen är det nästan färdigt!! WIHO! 
Kommer upp en massa bilder då ! 
Så nu är jag uppvärmd av solariumet och duschen och nöjd med min dag. Imorgon blir det skolan. Lite klippa och styling på lektionen sen skolfoto och sedan hem !!









Onsdag..

hello!
Sitter nu i skolan och ska snart ha den tråkigaste lektionen av dom alla, Data kunskap.. Får se om jag somnar den här gången också men det hoppas jag inte.
Efter skolan blir det nog hem och baka sen ska jag försöka att sola. Det är både skönt och sen blir det ju snyggt också så jag bangar nog inte på det. Börjar bli lite blek nu ...
Sen senare ikväll blir det vell bara fixa till rummet och sen får jag vell se. Har lite plugg som ska göras ..

Ha en bra dag. Nu är det världens tråkigaste lektion som står på spel!
Den här snyggingen följer med mig hem idag!






Godmorgon

ska snart be ge mig till tåget! Goldwell kommer till oss idag så det ska bli kul. Sen blir det ju hela 3 timmar datakunskap så ska försöka att inte somna den här gången. Sen efter skolan blir det nog en hel del pluggande och försöka fixa rummet.
Kommer upp bilder sen när det är klart.. Är ju dock inte klart ÄN! Går lite segt tycker jag men snart så.. 

Igår vart det Haninge med Bells och Rasmus och Matte. Kollade läget där och vart även lite shopping.. Sen vart de hem och kolla på Idol och Andra Avenyn.!

Nej nu måste jag sticka!



 

  


kan man bli tröttare(?)

Shit. Sitter och har svenska och jag somnar fan sart ;O Sjukt trött -.- Ska nog hem och sova ist för att åka till haninge och gå på  donken men jag skulle behöva åka dit och kolla på skor. Men vi får se hur det blir. Nej nu ska jag ta och arbeta lite på min nyhetsartikel, Ganska kul iaf!

Ha en bra dag !

godnatt och sov gott mina gullungar!

Nu ligger jag i sängen IGEN! Ska försöka att sova lite mer ikväll, en vad jag gjorde i natt eftersom jag vart väckt 3 gånger under min sömn i morsse.. Två gånger av päronen och en gång av syster.. herregud vad upphetsade dom kan bli när man har lite sovmorgon .. puh :P


Så här lät det:

05:30.
Pappa kom ner för trappan och sa
-Gå upp nu klockan är halv nu.
- Sov morgon, godnatt
- AHA, förlåt ..
 
30 min senare:
Någon som kommer ner springandes för trappen.. (mamma)
-HAR INTE PAPPA VÄCKT DIG ;o!! GÅÅ UPP NU!
-nej jag har fortfarande sovmorgon till 12.
1 timma efter :
-VART ÄR MINA MJUKISBYXOR ;O HALLÅÅ AMANDA !

-håll käften jag vill sova!
-Meh åhhhhhh ...
Jobbig familj eller vad säger ni.. Hatar att bli väckt på det sättet!

Sjukgymnasten gick iaf bra. Var tvungen att åka till Haninge mitt i allt ;O gick vell sådär tyckte jag men vi hittade lite saker iaf i sista minuten! Sjukgymnasten blir bara jobbigare och jobbigare men det blir bättre och bättre :D
Förstår ni ? Inte alls va ;O ??
Men iaf. Fick mitt bankomat kort idag nu kan jag äntligen shoppa igen:D Så var och tog ut lite pengar som jag är skylldig till allt folk -.- Sen hem och plugga. Var rätt skönt att bara få vara hemma idag och tänka efter allt som går runt i mitt huvud och fixa klart allt! Visseligen har jag en massa pugg kvar men aa vi får se det blir nog av imorgon.. :D
Imorgon blir det vell tåget och efter skolan vet jag inte hur det blir än.. Måste prata med mamma men det lär inte bli av förns imorgon på dagen någon gång!

Andra Avenyn och IDOL imorgon !


ta det lugnt bara ..

Sitter hemma med mikaelah och har nyss käkat och bara tar det lugnt som rubriken lyder. Har pluggat lite men det gick inte så bra så jag tar det ikväll lite senare ist..
Ska snart dra ner till centrum. Måste kolla lite skor och kläder och det (a) Sen blir det vell till sjukgymnasten :( .. Hatar att vara där.. Det är lite läskigt faktiskt..

Ha en bra dag! 

Bjuder på en liten bild :)

 

 


kräftskivan







Kul hade vi och mysigt var det med en kräftskiva som avslutade sommaren rätt bra tycker jag! En snappsvisa vart det också. Myste och tog det lugnt bara.



Godmorgon gott folk!

Sitter nu hemma och har vell inte så mycket och göra. Ska ta halv 11 tåget in så jaghar vell lute saker man kan pyssla med här hemma!
Tänkte lägga in lite bilder från helgen sen också!
Idag blir det lite plugg och sen blir det sjukgymnasten!

Bujuder på en morgon låt också ! Pitbull - hotel room service


söndag!

Nu är det läggdaxs för mig. Vart dock inte mycket sömn i natt men det räckte lite iaf.
Tävlingen gick super! Tog segern :D
Kom hem och har bara slappat med vännen. Sedan var det mys med familjen med lite räkmackor och te och någon film som splar sig från Gotland. Sen var det bara frisörläxan som skulle göras och nu är jag som gått som klar :)
Han tyvär inte lägga in bilderna idag men om jag har tid imorgon så jag jag försöka göra det :)


Så här ser min vecka ut.

Måndag: Skolan 12.00-15.00 sedan sjukgymnasten 19.00

Tisdag: skola 08.00-15.00  Träning 19 eller 20.00

Onsdag: Skola 08.00-15.00

Torsdag: Skola 08.00-11.00

Fredag: Skola 08.00-15.00

Kommer lite mer info imorgon om veckan.. bara en liten

aldrig fel att blogga på en Lördagsnatt!

Hello Påå här!

Kom nyss hem från en underbar kväll! Jag har tillbringat hela min kväll med Mikaelah susz olivia natta och Mikaela 2.
Vi hade en underbar kräftskiva och skit mysigt och bara umgicks . Skit trevligt kan jag påstå!
Har inte bloggat på ett tag men min dag idag började piss men jag sa att den skulle sluta bättre och det gjorde den också.!! WIHOO!

Men iaf. Igår tillbringade jag kvällen med Vännerna. Hittade en medvetslös gubbe mitt i gatan så nästan hela kvällen igår tillbringade vi med han tills polisen kom.. tog hela 60 min innan potatisgrisarna kom! Sen drog vi hem och kollade på Wallander. Lite läskigt.. Sen var det hemfärd!
Imorsse var det träning i stockholm. Började med att hästF inte ville gå in från hagen så vi vart sena eftersom vi var tvugna och vända mitt i allt för att vi glömmde saker också ... så det har vart lite stressigt idag. Sen var det hem och fixa sig för kvällen. Kom till Sorunda runt halv 6 tiden och sen var det kräfskiva med party hattar och talrikar och pipor och glas och hela köret. As trevligt! Sen fick jag och mikaela springa till bussen.. Åkte med henne till Sunneby och sen tog jag bussen hem därifrån. Mötte sedan Bells och dom och sen var vi ute ett tag!  Och nu är jag hemma! TADA! 
 
Bilder från kvällen kommer imorgon..
Ska tävla imorgon så jag bloggar efter det ;)




Svar på tal..

ÄR VI LIKA ELLER INTE?


girl talk its the shit.

Sitter nu hemma med vännen BellsaN. Vi har vart ute en sväng och bara pratat och haft det sjukt roligt. Bara snackat igenom allt som typ finns i hela mitt huvud och det börjar ju bli bättre! Skönt att bara kommma hemmifrån eftersom allt hemma bara är skit just nu. Skulle vara skönt och bara få tänke efter helt själv. Det är inte nått man direkt tänker eller snackar om ute med sina vänner. Kanske kan vara bra och göra det eftersom jag och BellsaN har snackat om det idag men ibland känner jag att jag bara skulle vilja sitta själv och tänka efter ..
Men men nu är det som det är och det är bara att leva och ta dagen som den kommer eller hur ? ;)

Men iaf.
Idag har det vart skolan som vanligt. Hade bara Frisörtekniken och sen var det hem och åka till stallet och fixa allt och det sen drog jag ut och mötte Bellsan. Mötte anna och paratade lite med henne sen drog vi så klaaaaaart ner till centrum som vanligt. Lika tråkigt som vanligt. Sen bar vi oss hem och nu sitter vi här. Bellsan ska visseligen dra nu så jag ska göra mina övningar sen ska jag nog sussa. Godnatt<3


09 09 09

Kom på att det är 090909 idag!!
Sitter nu på svenskan och skriver om världens tråkigaste sak. Skriver klart den sen ist när det finns roligare saker att saker på datan ;)
Idagdå efter skolan.. Då blir det hem och DUSCHA! Känner mig så äcklig just nu! Sen ska jag försöka att åka ner till Centrum och fixa mina glasögonen och kolla med banken om mitt bankomatkort går att fixa och sen måste jag fixa lite andra saker också som alltid!

Ikväll ska jag nog bara med vännerna. Lovade mamma att fixa lite på rummet och så. Så det blir vell ut eller filmtittande! Lika mysigt varje gång!  



Min snygga grafitti klotter i BellsaNs bok som jag gjorde på tåget herromdagen! 
Love you.




 


Skolbilder.

Tänkte lägga in lite bilder från gårdagens Bildlektion.
Har nyss haft lite indelningar och det på lektionen och ska fortsätta efter rasten med lite inpackning och det ;)!












Godmorgon

sitter i skolan nu och ska snart börja Frisör teknik A. Håller på att ladda ner lite bilder också som kommer in under dagen!
Har funderat lite på mitt bloggande att lägga ner eftersom jag inte hinner skriva och allt det här. Men det är nått jag ska undera på!
Går dagen vart det Film och Andra Avenyn och jag vart lite besviken på ANdra Avenyn.. Var inte så bra som jag trodde att det skulle vara :(..
Nej nu ska jag kolla vidare lite. Sen blir det inpackning på våra dockor ! YEEE


Skolan...

Hello.

Som sakt mikaela gästbloggade i morsse! tummen upp. Alltid trevligt med lite gäster i bloggen!
 Har nyss haft halva bildlektionen och vi gipsade varandras face och det var as kul. Ska måla dom nu :D Sen är det lunch och Datakunskap -.- suck!
Sen är det hem. Ska försöka komma ner till Banken och fixa mitt kort men jag tror att det är kört för dom stänger ganska tidigt..
Ikväll då. Ska kolla klart på Män som hatar kvinnor sen är det ANDRA AVENYN!!


Ha en bra dag!




Mikaela gästbloggar

Hallo! Mikaela här :) Måste slänga in ett inlägg i Amandas blogg när man får chansen ;)
Vi sitter i skolan just nu och väntar på att börja. Vi ska ha bild, usch de värsta jag vet. jag kan INTE rita. absolut inte. Igår följde amanda med mig hem. vi bakade hihi :D Sen somna jag i soffan haha! Nej men i helgen blir det väl fest tror jag med brudrna. eller hur amanda? ;) Men nu ska amanda få tillbaka datan.

ps. I LOVE YOU AMANDA ! <3

Godkväll

Tjenare på här!
Har nyss kollat på halva filmen män som hatar kvinnor. Sjukt bra film. Ska nog kolla klart på den imorgon ;D

Dagen idag har vart ganska bra. Skolan var soft. slutade nästan 2 timmar tidigare idag. Åkte hem till Mikaelah efter skolan och bakade oss en sockerkaka men jag drog hem innan den typ hade blivigt klar för jag hade så jävla ont i huvudet så drog hem och sov en typ 30 min innan jag fick lite mat i mig och 2 alvedon och vatten sen var det typ bra! Halv 7 åkte jag till gymnasten och fy ända in i balgan vad ont det gjorde idag. Tröck säkert på min

Skolan

Sitter nu i skolan igen .. Ska ha idrotts lektion i tre timmar. Ska bli riktigt spännande att se vad vi ska göra på datorerna som har med idrott och göra..
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hästledig tills på Torsdag så denna vecka har jag mycket tid för vänner och shopping :D

Nej nu måste jag göra lite nytta på idrotten.



Drar till Tumba

Hej alla morgon pigga!
Åker snart till tumba för att köpa en soffa till Fanny sen blir det till Kungens kurva. Måste hitta en data väska! Finns ju Elgiganten Siba och madiamarket där så jag kan ju bara hålla tummarna för att min rosa väska finns där ;)

Kvällen igår tillbringade jag med BellsaN Rasmus och Marcus. Var ute en stund först sen satte vi på en rulle hemma hos mig. Vart Spy kids och den var faktist bra (a). Var iaf skönt och bara kolla på en film när det var så jävla kalt ute igår. Trodde jag skulle behöva ta på mig min fjällis igår... Så kalt var det faktist!




 


I LOVE SHOES

Nu har mina Rosa skor äntligen kommit!
As sköna och varma.


Dom som undrade om vart jag köpt dom och vad dom kostade.
300 kr på ellos.

 

Detta är skorna jag köpte i stan herromdagen. Dom älskar jag bara.

600 kr på Dinsko.



Godmorgon

godmorgon kan jag säga :) Har nyss vaknat och jag kan påstå att det var skitskönt att sova! Sov i hela 3 timmar och efter 3 timamr tyckte mamma att det inte var så roligt att jag skulle sova bort hela dagen så jag hoppade i duschen. Riktigt skönt..
Känner mig iaf riktigt fräch nu inför kvällen. Skulle till Haninge på folkrace men jag sket i det. Så i kväll ska jag tillbringa kvällen med BellsaN tror jag. Annars hittar jag vell på nått annat! 
Marika kommer sedan på besök för att äta lite middag. Alltid trevligt.



 
 



godnatt.

Nu ska jag faktist hoppa till sängs för att sova lite. Vart tidigt i morsse. Bloggar lite mer sen!






godnatt..

nu är det godnatt för lilla mig. Dagen vart inte riktigt som jag trodde att den skulle bli. Kom iaf till stallet och träningen gick faktist riktigt bra. Sedan fixade jag lite och tanken var att jag skulle hem till Axlund och bara äta och sen tillbaka till stallet men så vart det inte. Min ork för stallet fanns inte kvar efter middag och kaffe och det men som tur va var mossan som gått som klar. Får gå upp lite tidigare imorgon bitti. Blir upp med tuppen som en vanlig skoldag så inte så jätte jobbigt blir det iaf!

Måste sova nu innan jag dör av trötter!



Fredag och inge fredags mys :(

Sitter i skolan nu och fick nyss rast. Har sista lektionen matte nu och jag kan på stå att min matte bok är lättare en vad jag trodde så jag hoppas att jag kan få klara av matte A och skriva av tentan nu så jag slipper skiten.
Har bara en timma matte kvar sen drar jag hem och kell var snäll idag som låter oss sluta tidigare och de gör att jag faktist hinner hem till träningen utan någon stress !!

Kvällen ser ut så här:

  • Träning 17.30 - 18.30
  • Fixa allt i stallet till Tävlingen imorgon.
  • Kanske hinna träffa Mikaelah och Bellsan Eller Fixa hemma och bara ta det lugnt.

 Därför kallar jag denna Fredag för ingen mysfredag utan det blir nog bra en stressfredag som vanligt..

Ska försöka att planer bloggen lite mer i helgen. lite bilder och mer kategorier och det ska komma upp..





Kvälls mat (?)

Är hur hugrig som hälst så funderar på att gå upp och äta men jag orkar verkligen inte. Mina vader värker lite...
Klockan är visseligen inte så mycket men jag får inte försova mig imorgon med... Vaknade nämligen 10 över 6 i morsse och tåget går 06.28 så det var lite jobbigt i morse!








3 September!

Hej alla glada. Hoppas ni mår bra? Jag mår iaf lite bättre idag!

Dagen har faktist flytigt på bra och har vart extremt roligt. Har både stylat,pratat produkter och tvättat hår idag så nu börjat det likna nått.
Åkte sedan till stan för en Stor shopping. Skönt att shoppa när det inte alls är mycket folk och klockan var inte heller så mycket så det var inge stress.  Men storshopping vet jag inte om jag kan säga att det blev men lite iaf.

          Hittade :

  • Svarta stövlar Din Sko 599 Kr.
  • Svart tunika Bik bok 299 Kr
  • Och en rosa hand som man änvänder till smycken 200 kr

Shoppade så klart det som jag igentligen inte skulle ha, men men ...

Sen vart det dock inge mer shopping eftersom jag är världens klantigaste och bryter av mitt bankomat kort så nu blir det inge shopping för mig på ett tag tills jag fixat det där :'( !

Läste och på mail att mina ROSA UGGS och jackan är på väg!

    

(klicka på bilderna och få dom större)





Frisör teknik

Är i skolan nu och har Frisöt teknik nu på morgonen. Har gått igenom lite produkter och ska tvätta hår efter rasten. Sen slutar man för dagen. ;D Blir en shoppingrunda i Stockholm sen men Amanda Mikaelah och Petra. Ska handla fram för allt skor. Sen så en massa kläder så klart!
Dagen idag känns ju bra iaf. Dagen igår var ett helvete kan jag säga.. Somnade kanske vid 12 tiden i natt. Satt i soffan och kollade på so you can think you can dance med tårar rinnandes men efter att det känndes bra försökta jag somna.
Så jag hoppas att jag grät ur allt ur allt igår så jag kan börja en ny dag idag och nya tag!


pallar fan inte mer!

Nej nu håller jag faktiskt på att bli galen. Man kan säga ren panik. Det hela började med att ridningen inte började någo bra :( Känner verkligen som om det bara går värre och värre och folk blir bara mer och mer otrevligare men jag bryr mig inte men jag tycker sånt bara är så tråkigt när man själv verkligen försler vara trevlig men man får skit tillbaka.
 Sen är det själv jag som håller på att gå sönder. Att mina höfter påverkar allt. Både häst och mig själv och det viktigast som sitsen.. Blir bara värre och värre. Men jag lovar det är på bättringsväg. Jag håller på med den träningen.
Men iaf. Kom hem och jag var nära på att svimma eftersom att jag knapt käkat någon frukost och inte lunch utan bara fikat och sen tränat och min kropp klara dock inte av sånt.. Så fick börja med att äta lite lugnt och hoppa i duschen. Tänkte då ÄNTLIGEN att det var dax att få lägga sig i sängen med den nya datan. Men näpp. Pappa är inte hemma och jag fick inte igång internet på den så det var ju bara att skita i den datan och sätta sig på den andra (y)  Tänkte då vara lite duktig att lägga upp lite bilder från dagen i bloggen. Fikat och det. Men så klart att det inte går att lägga upp bilerna, Och är det någon som känner till att dom nya bilderna på mobilen inte kommer upp i datan när man ska lägga in dom? Det gör iaf jag. Vet inte hur man fixar det iaf. Så nu skiter jag i det här och låter tårarna falla ist!!!! Blir så sjukt irriterad!



skoooolan!

Sitter nu i skolan. Har äntligen fått våra datorer så nu sitter alla på rasterna och suurfar ;) Fick låna Amandas data nu. Min ligger i klassrummet.
Skolan idag har börjat bäst! Fick våra saker idag. Borstar kammar sax klämmor och allt :D Väntar på en sax till som inte riktigt har kommit en men jag klarar mig iaf lite. Sen så fick vi alla våra datorer idag så de kan fan inte bli bättre :D

Väntar på sista lektionen nu. Svenska. Får se hur första svenska lektionen blir ...

nej nu ska jag låna amandas data och kolla runt lite :)

Ha en bra dag!



äntligen kan man säga godnatt!

Ligger nu i sängen och fy vad det var skönt och lägga sig här! Har verkligen längtat efter min säng i ett dygn och fy vad bra man igentligen har det!
Var ute en sväng med BellsaN. Träffade lite människor och det är ju alltid lika trevligt!

Nu ska jag nog sova. Annars blir det ingen sömn för mig. Har fått typ sönmbrist dom sista dagarna så då har jag bara sovit typ 4-5 timmar om nätterna... men men nu ska jag försöka iaf ;)



Mot bellsan!

tja tja! Åkertill BellsaN nu bara en snabbis. Kommr förbi och hämtar mig fast det bara är typ 5 m ifrån varandra (a). Ska vell dra ut sen hon ska bara käka lite :)

Ha en trevlig kväll.




Love you baby <3




hajk bilder!

Eftersom några klagar på att min blogg BARA består av text och inget mer så tänkte jag nu äntligen lägga ner lite mer energi på denna stakars blogg! Visseligen har jag ingen kamera som fungerar elr så men nu har jag fixat ihop lite bilder som jag lånat från lite vänner (a) Hoppas det är nått att se!

 



 



1a bilden var på mig Petra Bella camila och Stephanie.
2a bilden är på när vi vart på väg mot hyddorna.
3e bilden är på AManda och Michell.
och sista bilden är på oss alla i våran grupp. Petra Jag Mandy Michell och Mikaelah.
(lagar köttbullar med mackaroner)



Borta bra men hemma BÄST!

Äntligen hemma från det där äckliga rucklet. Gör aldrig om det där säger jag bara.
En liten kort fattning om dagarna får det bli. Kom till skolan iaf. Samlades och pratade lite hur vi skulle göra. Råg sedan tunnelB till slussen där vi dog bussen till dit vi skulle. Har ingen aning om vart vi var men på värmdö någon stans. Kom dit och lämnade saker. Lagade vår egna mat i spritkök och sen vart det lite andra saker. byggde våra egna hyddor men snöre pressäning och grenar. Sen var det laga lite mer mat i spritkök och lite sammarbets övningar och så.
ALDRIG mer HAJK! 
Nu är jag iaf hemma och jag ska hoppa i duschen. Känner mig så äcklig! BLÄÄ!

Nej nu måste jag göra nått åt mig själv.

Ha det bra !





RSS 2.0