godmorning and godbye

sitter nu och äter lite frulle men det var inte så mycket som gick ner innan jag mådde illa :( .. Ska snart åka ner tillåget med världens packning. ska bli spännande hur det här ska gå! Kommer nog inte blogga på ett tag. Blir typ på Onsdag!

Ha en bra vecka.





packat och klart!

Men tjenare!

 Nu är allt packat och snart klart för att dra ut i skogen. Ska på Hajk imorgon med klassen och jag ser faktiskt fram emot det.
Idag har det vart full rulle. Städat lite och det eftersom mamma och pappa vart borta och så har det vart så mycket i mitt huvud och det så jag har nästan känt mig sjuk. Blir helt galen på när det är så mycket som ska göras och när det är så mycket runt om och det men det är det är då man kan träffa vännerna och snakcka med dom. Träffade Mikaelah och Alicia när jag var klar i stallet och med allt hemma. Vi drog och gjorde lite ärenden i lilla byhålan. Skulle handla till Hajken och Alicia skulle äta och sen hyrde vi tre filmer. Satt och snackade lite och kunde bara andas ut (Nästan) ... Fick bli Män som hatar kvinnor och den måste ni se och sen vart de två andra men som jag inte kommer ihåg vad dom hette.
Kollade på två filmer och nu är jag hemma. Har packat och fixat allt. Ska ta och käka min middag snart eftersom att jag inte gjort det!

Kanske hinner bli ett till inlägg imorgon bitti. Får se. Börjar lite senare imorgon så..




Nu tänkte jag sova

och försöka tänka efter allt! Det är inte lätt nu.

Godnatt och ha det bra ! <3





.

Ensam genom gator, ensam som få
Ser sorgsen grå asfalt, jag har förlorat oss två

Jag hade hela världen, jag hade allting
Jag har tappat allt på färden, nu har jag ingenting..

 


utgång..

Nu ska jag bara ut en sväng med hunden och snacka lite med BellsaN. Bara kollat tv idag. Mikaelah kom aldrig hon ville hem ist :) Men iaf. Ska nog försöka komma i säng i tid idag vart lite sent igår.
Som ni ser har min blogg fått en liten mack up! Skit fin. Tack Cicci!




hemma kväll!

Sitter hemma nu med BellsaN och Systern min. Har nyss käkat kräftor själv och syster käkade lövbiff.
Var ju en snabbis i haninge idag och köpte en kofta från Gina och sen vart det en svart vanlig tröjja och lite örhängen och två linnen på Gina också. Kom hem och åkte till stallet för att fixa lite och umgås. Kom hem och fixade allt innan mamma och pappa skulle dra till Birka båten. Fixade så klart mammas hår. Fick bli lite lockar.

Så nu sitter vi här och äter lite godis och kollar på MTV . Mikaela kommer hit snart tror jag så vi ska vell mysa bara framför tv!




snabb shopping!

Tjenare. Kom nyss hem från Haninge C och har ju så klart shoppat lite. Hinner inte skriva så mycket. Ska åka till stallet och hjälpa syster nu. Skriver mer sen!



Natti Natti<3

Nu är det läggdax för mig. Är en lång dag framför mig idag. Vet inte än om det blir shopping. Tänkte på att om mamma och syster ändå ska in slipper jag åka in på torsdag och då kan man åka hem och göra nytta ist. Vi får se..

bilder kommer upp imorgon :)



-

jag viste inte att det skulle bli så här. Vi alla vet att man kan göra visstag och vara efterklok men jag fattar inte... Det hjälper inte att sura och vara sur på sånt här för man mår bara sämmre och det är det jag blir så ireterad på. Man kan inte leva livet som en suris. Ibland är det saker man bara måste acceptera spelar ingen roll hur mycket men ogillar det eller hur allt ligger till. Man kan inte alltid få bestämma och tro att man är "kungen" hela tiden man måste ge efter på sig själv lite!!

Jag är trött på sånt här! 



Mys kväll med dåligt samvete..

Nu var det blogga igen då och jag saknar det faktist väldigt mycket .. Jag har verkligen försökt att hinna med att blogga på morgonen och så när jag kommer hem från skolan men det verkar inte fungera. Det är någon som måste göras hela tiden men det är nog bara så nu när det är lite rörigt i skolan fortfarande och rummet är inte klart och det är lite jobbigt när det inte är som det brukar och jag har verkligen inte den orkar att sitta vid datan då "/..

Men iaf. En toppen dag i skolan (y) Kom hem och solade 32 minuter på världens kassaste solarium ställe! Never . Sen var det fort som fan ner till staller för att rida och sen hem och på middag hos Mikaelah med sin mamma och hennes kompis. Riktigt trevligt kan jag påstå. Skrattade nog konstant och det var nog länge sen jag garvat så mycket som jag gjort på hela dagen. Både i skolan och hemma hos Mikaelah. Käkade lite godis och hade mys och kolla lite trevligt och skrattade vidare och nu är jag hemma. Trodde att jag skulle döö av all trötthet i soffan hos mikaela. Men det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig snart i sin egna säng :)
 
Imorgon kanske det blir lite shopping men jag tror jag sparar det till Torsdag men vi får se!



 



man ska man säga ?

Hello!

Kom hem för ett tag sen med världens huvudvärk :( Var i gammla stan med skolan och trampade runt där för att leta efter en massa gator. Inte det roligaste..
Så nu när jag i sängen och vilar. Kanske inte det bästa att sitta framför datan och så men det är nästan ett måste varje dag jag kommer hem från skolan. Har paratat med Cicci idag också så ny blogg luck någon dag ;)

Och det här med bilderna vet jag inte när det kommer upp. Jag ska försöka tjata på systern min!




gott och blandad dag

Tjo tjena hej!

Kom nyss hem från en sväng med vännerna tills jag fick ett argt samtal av mamman min.. Pums i sängs:( .. Men skit samma allt är bra med mig och jag som var så glad för bara en 30 minuter sen och nu ba BLÄÄ.. Träffade Anna och hennes brudar snackade lite med dom tills vi drog till Alicia och Paulina som var hos Victor. Snackadelite gossip som alltid :D Alltid lika roligt. Sen vart det en färd med Jensan..
Och denna jävla människa som jag håller på att få damp på vad håller den på med?

Sen när jag kom hem från skolan har jag hämtat hem ett par glajjor som jag bara ska testa och sen har jag faktist bara hållt på och fixat i rummet och det och det vart faktist bra även fast det är så mycket kvar.. Ska upp lite tavelhyllor och tavlor och soffan ska in och allt men det går iaf och sova här nere ;)

Bilderna kommer upp sen när ALLT är klart!




morgon pigg ?

Hello .
SNart drar det sig mot tåget. Fick bli en 30 senare tåg idag:) alltså 5 över 7 tåget. Är som gott som redan klar så jag tänkte ta en litet blogginlägg. soft dag i skolan som jag sa igår och sen blir det fika och sen drar dt hemmåt! SKa till min lilla polle häst tror jag :)

Bilder på tapeten kommer nog upp idag ;)




BIg love from mee,

Godnatt

Hello every one!

Trevlig kväll med mupparna.. Det var ett tag sen. Jerra och Bellsan vart det ikväll och vi var ute på Lövet och hade det trevligt.
Rummet vart som klar idag.. Lite små prylar som ska upp imorgon bara sen kan jag sova i min EGNA säng igen! JIPPI! Kommer upp bilder någon dag när allt är klart.

Imorgon blir det en soft dag i plugget! Blir spa,styling, provapå och lite koll av produkter imorgon med 2orna så det ska bli kul och bli lite fixad imorgon! Sen blir det film efter lunchen och efter plugget ska vi brudar dra och fika! Ska bli roligt och spännand!

Ni som vill ha bilder från SM. Det kommer så småning om. Det kan ta lite tid. Men de kommer ev, upp på andra bloggen men håll lite koll ;)

Nej nu måste man sova även fast man har sovmorgon till halv nio !




Big love from mee


dålig uppdatering.....

TJAA!

Nu fick jag äntligen lite tid för bloggande. Det har vart fullt upp hela dagen. Skolan först på morgonen och tog halv 7 tåget in men tro inte att det är singnalfel så vi kom ju ändå 30 min försent .. Typsikt andra dagen för mig!!

Kom hem och somnade på soffan efter bara 3 timmars sömn i natt. Kom hem rätt sent och gick upp kl.05.00 så vad ska man göra. skönt att sova på soffan iaf. Sen kom pappa hem och började snacka lite. Började med maten innan dom andra kom hem. Käkade och fixade alla papper som ska in till skolan imorgon. Så det har vart full rulle hela dagen så nu är man ju pömsig.

Nej nu måste jag fixa mig och det :)


Godnatt




Big love from mee,,


Tillbaka!

Hello !
Nu är jag på väg hem. Helgen har både vart rolig och minde rolig. Ska försöka beskriva lite kortfattat om helgen. Dressyren som var först gick bra. Red på 50,3 straff och nu har jag ingen lust att förklara vad straff är men det är som poäng, man ska ha så låga straff som möjligt så 50,3 straff är godkännt va (?) haha ni tjejer som vet ?;D Sen hoppningen dagen efter gick vell mindre bra. Alla andra var duktiga men Mossan rev två hinder så då fick men 8 straff pålägg. Så då åkte vi ner en del.. tack vara mig..:( Sen var det terrängen och vi alla var sjukt taggade och Mossan har nog aldrig vart så där taggad dåde på gott och ont sätt! gjorde något misstag i terrängen men jag red som en kratta så får skylla mig själv .. Dom andra flickorna var allt duktiga! Slutade på 15 plats av 23 lag.
Nu bar det hemmåt. Ska upp tidigt till skolan imorgon. Ska bli roligt och träffa alla igen! Är hemma runt 12 tiden i natt så jag lär vara död imorgon :(



Big love from mee,

Skåne here i come!

Hello. Snart är vi framme. Börjar bli rött på tåkigheten nu så varför inte passa på och blogga? Jag har kommit en bit på boken och jag kan hålla med er alla. Det är verkligen bra! Jag har inte ens kommit till hälften av boken och jag är redan som fast vid den!

Kan passa på att skolan idag var super! Och något roligt jag MÅSTE säga är att för några år sen eller nu talar vi om 6 år så hade jag än ganska bra vänn på Gotland. Vi var typ kanske varje gång jag var nere när jag kom ner på somrarna och lixom två gånger om året och vi har inte träffat eller verken sätt varandra på 6 år och tro det eller ej så hoppar just hon upp i min skola och i samma klass (?) Hur kan det komma sig ? Jag vart sjukt förvånad och sjukt glad att få träffat henne på flera år och nu ska vi tillbringa tre år tillsammans i samma klass kan ju inte bli roligare! Och övrigt av min klass är jag super nöjd! Alla sorters människor och alla verkar jätte trevliga! I like!
 
Nej nu ska jag nog kolla runt lite på bloggarna... Blir kanske ett när jag kommer fram till hotellet ;)
Ha en bra kväll .




Big love from mee,,

stress stress ..

Hello!

Nu är det bara packa det sista och packa skolväskan sen är jag klar för att lägga mig i sängen! Har vart sjukt mycket stress idag för att hinna med ALLT idag men jag hoppas att allt är med nu iaf. Åker direkt till skåne efter skolan imorgon så kan kanske lova ett blogginlägg imorgon när jag kommer fram till Hotellt ! Är i skåne hela helgen så jag ska försöka att blogga om kvällarna eftersom datan är med. Resultat kommer ut på min andra blogg ni som läser den ...;)

Imorgon bar det med 8 tåget till Liljeholmen mot skolan! Ska bli riktigt spännande!

PS. Hatar Patetiska och falka människor !



Big love from mee,

Skolstarten!

Hello! Skolan börjar imorgon och jag är HELTAGGAD för det! Träffa nytt folk och bara få vara mig själv!
Har laddat up med en ny kalender och nytt humör så jag hoppas det kommer bli jätte bra det här! Synd att jag inte kan gå andra dagen i skolan men det vet dom om så jag tror det blir bra ändå.



Here i come!




Big love from mee,

Godmorgon.

Nyss fått i mig lite frukost och min nya "diet" verkar fungera rätt bra:) Har käkat Müsle varje morgon och jag tycker det funkar väldigt bra ;) Gott är det iaf, ibland!
Ska snart fixa mig i årdning för stallet och dra dit och packa klart allt. Ser ut som helvete i trandsporten så ska göra rent den lite mer idag :) Sen blir det bara att packa in allt och sen är allt klart för att åka imorgon... ;) Ska försöka att hinna sola idag också! Skulle gjort det igår men det vart ju dock inte av. Min egna packning är som gott som klar så det är bara städning i rummet kvar.
Och som ni märkt har ju mitt rum inte fått någon förbättring. Går rätt segt! Ska fortfarande tapetseras så jag lovat att jag säger till när det är klart ;)


Big love from mee,

Finns det någon sån här?

Den perfäkta killen.....

Det är killen som säger "älskling" till dig och inte "sexy" när ni har avslutat ert samtal.
Det är han som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan.
Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink med rufsigt hår.
Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är över att du är hans.
Han som säger till sina vänner:" Hon är den rätt".




Big love from mee,

rubriken (?)

Börjar ta slut på rubriker nu och där med blogglusten också "/
Käkade lite mat och allt vart som bättre när mamma kom hem. Dagen idag har vart riktigt jobbig och jag kommer ihåg för nått år sen då det känndes lika dant och då modde jag fruktansvärt men jag vill inte att det ska hända igen.. Men jag ska faktist föröka och reda ut allt så det slipper bli som det vart förr!

IAf. Åkte til stallet lite akut och fixade sakerna och sen hem och bakade ihop mig en sockerkaka. Fick bli farmors sockerkaka. HAHa lite gulligt... Skrev det reseptet när jag typ var 9 år så man ser knapt vad det står men det gick bra ;) hehe

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv och så :) Ha en fortsatt trevlig kväll :)






Big love form mee,,

Seg som fan!

liggr i sängen nu och jag vet inte vart jag ska börja..
Dagen började ganska bra. Var i stallet och packade och fixade allt och käkade lite pizza med pappa och fanny mankan och oftakofta. Tillbaka till stallet och fortsatte man allt. Skit jobbigt kan jag säga dig att det var. Hade inte alls någon lust och vara kvar i stallet så jag sket i det mästa och åkte hem ist och ligger nu under täcket och vill bara glömma allt!


Men skitsamma på det. Ska hoppa i duschen snart och sedan börja packa lite kläder och börja tänka på dagarnas outfit så jag vet på ett ungefär vad som måste tvättas och det :)



Big love from mee,,,

godkväll alla bloggare/människor.

Kvällen har rullat på som vanligt. Petra kom hit så vi gjorde lite ärenden i Centrum och träffade även vännen Alicia!
Gick hem och färgade håret ;O Vart vell bra. Lite mörkt kanske men det går nog bort med tvätten tror jag :) Fixade oss redan för utgång och det var väldigt segt i börjar men efter att vi mött BellsaN fick vi lite mer och göra eller det vart kanske lite mer roligare eller hur man ska förklara det men skitsamma var nere i hamnen och myste och jag påstår att det var nog det dödaste jag vart med om "/ Visseligen börjar alla 1or som ska gå på gymnasiet här i nynäshamn i morgon men själv börjar man ju på Torsdag så det blir nog sista ugången på sommalovet för mig imorgon tror jag :( Resten av dagarna består nog av packning :( ..Reser på Torsdag ner till Skåne! I like!

Nu ska jag läsa mig en bok för första gången i mitt liv typ (a) hahah någon som syster har läst som hon gillade rätt mycket så jag ska läsa och kolla om den verkligen är så bra som dom säger att den är?



Denna bok är det. Någon som har läst den?





Big love from mee..

Dåligt av mig jag vet..

Dålig uppdatering kan vi kalla det här för :( .. Har vart så mycket nu med tävlingar, packat och försökt och umgås med vännerna nu när jag börjar skolan snart.
Men som sakt. Var på The voice och det var vell bra. Kunde dock vart bättre. Drog redan hem vid 10 tiden och fortsatte ha kul på tåget ist. Kom hem och visade sig att Hösten redan var på väg. Jag både frös och var as blöt. Kunde inte bli sämre :( Gick hem och la mig i min varma säng och jag kan säga att jag slummra på en gång ;)

Morgonen efter var det bara att stiga upp när klockan ringde ;) alltså kl.08.00 .... Åkte till stallet och fixade allt och tävlingen fick bätte en förväntat ! Kvalad och klart vart jag nu, så nu ser jag fram emot tävlingarna i vinter ;)
Kom hem och hämtade bellsaN med moppen och åkte och hyrde film och satt och kollade på ALLT FLYTER och den kan jag faktist rekomendera! Skit kul film!
Sen drog vi ut och käkade lite och köpte lite frukt då mikaelah hade kommit och drog sedan hem till henne och kolla på någon sjukt rolig film som hennes pappa hade laddat ner. Minns inte vad den hette men sjukt rolig iaf. Sov även hos Mikaelah och hade det trevligt :)
Och nu sitter jag hemma och ska snart rusa ner till sjukgymnasten! Höften har vell pjat igen från träningen i torsdags och sen måste jag dit eftersom jag fått en remist dit från läkaren .. Får se när jag är klar där ifrån :)

Ha det bra!


Big love from mee,


nu får det undan...

Kom hem för en stund sen och har fixat mig och det nu :) Var hos Mikaelah och hämtade ett par skor som jag ska bära ikväll och sen så har jag duschat och staädat och lite så :) Nu är tånaglarna nymålade igen och ska snart gå upp och börja fixa mig. Får se om jag tar ett tidigare tåg till Farmor och farfar men det beroro på hur snabb jag är man jag hade inte tänkt att stressa som jag gör nu. Ska försöka och varva ner mig innan jag börjar få ont i magen ...

DAgen idag har iaf gått mycket bra! Tävlingen flöt på som bara den och jag red efter och fixade allt till tävlingen imorgon. Har sen start och det imorgon och allt är klart så jag får se när jag åker tid runt halv 10 kanske ?



Vi syns på THE VOICE alle sammans (?)



Big love from mee,

planer för vintern!

Påå langar fram ROSA UGGS till vintern!! Ja , som ni vet är jag toppen kär i ROSA och jag hittade dom här rosa uggsen i en tidning så nu har jag äntligen hittat länken till den där man kan beställa dom så nu jävlar kommer dom på out fitten i vinter ;D
I love!






Big love from mee,

Fredags myss.



Fredags mys. Det regnar och det finns inte så mycket och göra då .. Ligga hemma och mysa framför tv bara ;) Så de kallar jag fredags mys.. vist kan man mysa till det med lite extra men inte för mig just nu tack :(

Var med Alicia hos Victor och tog ett glas vitt lätt vin? Jävla färsking! Sen så skulle hon vidare på fest men det var ingen ideé för mig som ska upp tidigt som fan imorgon :( Fick iaf skjuts hem av M så det var allt snällt det. Slapp gå hem iaf. Nu ska jag nog bara tvätta bort sminket och måla tånaglarna och bara mysa med musik i sängen tror jag så man får sin skönhets sömn i natt men vad menas med det (?) Det är nog mycket som ska till i sängen om det ska bli skönhets sömn eller vad säger ni (?)
Nej nu ska jag göra nått vettigt i mitt liv och inte bara sitta här framför datan och lööka. Pappa var snäll och målade klart mitt rum idag. Sista målningen vart det! Så imorgon hoppas jag att han tapetserar när jag är i stan på THE VOICE!


Big love from mee,

mys pys tror jag ?

Kom nyss hem och fick i mig lite hockey mat som sakt;D Är grymt trött och det blir nog ingen fest för mig idag nej:( Ska nog förbi och kolla lite och snacka men jag går nog hem och sover på dirren sen :) Mamma tyckte att hennes lilla prinsessa inte skulle på fest utan skulle få en skönhets sömn idag men det kan hon ju nästan glömma eller vi får se.

Kollar på MTV nu och det bjuds på finalen i American´s best dance crew nu och det är bara hur bra som hälst :D

Ska snart gå upp och duscha och fixa mig för kvällen. Blir nog bara lite enkla kläder idag
:)


Big love from mee,

Godmorgon!

Sitter nu i sängen och vaknade för ett tag sen. Har käkat lite frukost och kollat lite barn program sen inte så mycket mer. Syster ska skriva ut lite foton på mig och vännerna som ska upp i rummet sen. Har valt ut lite bilder som hon ska få redigera. Bilder på brudarna blir det iaf..

HAHA en rolig sak som jag måste berätta, är att när jag kom hem i natt började min mobil pipa för det var dåligt med batteri. och det fanns ingen kontakt nära  sängen så jag beslutade mig att sova som pippi. Jag vände på steken. Jag la kudden på andra sidan av sängen där kontakten var så jag kunde ladda telefonen :D Så smart Påå! Men jag sov jävligt gott och trygt med mobilen brevid mig !!
 

Nej nu ska jag byta om och snart åka till stallet. Blir träning i dag med!


BIg love from mee,

lucky!




Blir så glad på er! Tacksam för att min status gått upp så otroligt mycket. Blir lite varm i hjärtat av det eftersom jag trott att ingen ens kollar in min blogg och gjort att jag vill lägga ner bloggen hela tiden men det  känns som om jag börjar komma igång nu iaf. Skit kul! 

Puss på er!


Big love from mee,


är ni vakna fortfarande?

Det är iaf jag! Kom hem nyss efter en suverän kväll med Iza och petra. Iza tog körkortet igår. Grattis till henne !!

Kvällen började men min träning som gick ganska bra.. Hem och stressade på mig allt för det lät som om BellsaN grät av ensam het i centrum.. HAHA nejdå men det var jävligt brottom iaf ;D kom ner och vi chillade lite som vanligt innan BellsaN tog bussen och jag och Petra hoppade in i bilen med Iza som hämtade oss.. Har då tillbringat hela min kvällen i bilen men värme och inget regn.. Jo visseligen när vi släppte loss med ABBA och takluckan som åkte upp nu i slutet på kvällen! ;) yeeehh! Mysigt var det iaf. Så nu är jag hemma och bloggar som vanligt (?)

Imorgon har jag inte en aning om vad jag ska hitta på... Det är Fredag va?
Mitt rum är som gott som färdigt snart. Sista målningen i morgon om det inte vart idag ? Sen ska tapeten upp imorgon tror jag sen släpper jag loss med skruvdragaren för så ska alla detaljer upp ;) I like!


Big love from mee,


Möter bells om 20 min.

Ska möta BellsaN som rubriken lyder. Hon kommer hem halv 5, så hon ska vell bara hem och byta om lite fort sen så ska vi mötas. Vi ska nog sätta oss på berget och bara prata ut med varandra.
Dagen idag har iaf vart fett seg. Målat och bara löökat farmför MTV.

Ska rusa upp på rummet och sätta på mig min härligt mysdräckt och sedan tvätta bort sminket och sen gittar jag nog.



Nails today.. Satte på dom igår och jag älskar dom. Tycker det är så fint med naglar!



Big love from mee,

My rooom!

Halloj!
Har målat min svarta vägg eller den är vit nu ;) Målade den iaf vit för andra gången så nu är det bara sista färgen som ska upp. Har grundat med en lite mattare vit färg tror jag för den täcker det svarta bättre och nu är det bara den blanka vita färgen som ska målas på alla väggar. Sen ska det bara tapetseras och få in lite nya fräscha saker och sen är det som gått som färdigt :D


Här kommer en liten sväng med bilder på rummet!





Inte så fint va?
Men jag lovar er om några dagar ser det inte ut så..


BIg love from mee,

Myser loss!

Sitter framför Tv nu och ska göra mig en kopp te. Är lite frussen av mig så det är nog perfekt med en kopp tee framför tv då ;)

Var på UM och det gick snabbt och bra. Var och hämtade ut receptet på en gång så då har jag allt gjort idag då.
Pappa var snäll och målade mitt rum en gång igår men eftersom den svarta väggen behövs måla flera gånger så ska jag snart ner och måla så det hinner torka till ikväll ;) 


Ha det bra!

big love from mee
 

Godmorgon!

ligger fortfarande i sängen och ska snart gå upp och slänga i min lite frulle och fixa mig och sedan dra till UM. Får se vad om hittar på där men jag tror det kommer gå rätt fort så jag kan komma hem och lägga in lite bilder. Kameran ligger faktiskt på laddning så när jag kommer hem blir det lite bilder och så!

HA en bra dag.



Big love from mee,

home....

Hello every one .

Kom nyss hem efter en lyckad kväll, Igen! I like . Kvällen började med att jag och Bellsan drog till konsum (som vanligt ?) Mötte Anna och Sanna. Alltid lika roligt. Brudarna man aldrig glömmer! Sedan kom lilla alicia ut. Henne man inte träffat på ett tag men det är lika kul varje gång hon kommer ut :) Chillade lite vid stationen och drog med tåget till Nynäs gård. Gick med BellsaN hem en bit och sen gick jag och Alicia vidare. Träffa på en hel del vänner och sen gick vi till Shell (7-eleven) Mötte Eva och hennes bror och en hel del andra kompisar. Visade sig att världen inte är så stor trots stornär pappas kompis son stod där som jag inte hade en aning om ;O Lite kul faktist, vart lite paff men så är det när Nynäshamn inte är så stort. Gick sedan hemmåt men då kommer dom snälla grabbarna och kör hem mig och Alicia. Tack så mycket!


Nu har jag iaf lovat syster att inte gå och lägga mig vid tre eftersom vi ska upp och springa imorgon ! YÖÖÖ! Kom inte upp i morsse eftersom vi skulle sprungit idag "/ men men Påå var för trött.. hiihih

Eftersom min kamera var död idag och hittar inte heller mobilsladden så kommer det upp lite bilder imorgon ist för imorgon har jag inte så mycket att göra :)



Sanna Bellsan och Anna !


Big love from mee,


blir så irriterad!

Har ni kännt att ni blir så irriterad på vissa saker att man skulle vilja strypa personen ? Just nu känner jag så!
Vill bara stänga in mig i ett rum och bara vara för mig själv !!



Big love from mee,


Friends forever!

Har suttigt och tänkt länge nu på det här med Vänner!! Jag tänkte tillbaka i tiden då jag hade helt andra vänner och jag var inte alls samma person för kanske 2-3 år sen. Och jag vill bara tacka mina vänner för allt dom gjort för mig. Hade jag inte haft dom vännerna som jag hade för 2-3 år sen och dom vännerna jag har träffat nu dom sista åren hade jag inte vart Amanda Påå! Ni fick fram allt från mig. Ni har lärt mig att våga vara mig själv. Hade jag inte lärt känna alla er hade jg aldrig i hela mitt liv kunnat gått igenom det här!

Nu när jag börjar en ny skola med nya människor och allt. Så är jag så gald att jag är stark till att våga vara mig själv. För 4 år sen var jag blyg, dåligt självförtroende, var inte mig själv och jag ljög mycket och det har med att jag var osäker som f*n. Men med mina vänner har jag kunna släppa loss och jag har vågat att säga vad just jag tycker och vad jag tänker och vad jag vill. Att våga säga NEJ var svårt i början. Men jag fattade att efter att ändra på alla dessa saker tog grymt lång tid. Jag vågade inte ta kort med andra för jag var mycket fulare en dom andra och herre gud vad jag var osäker förut!!

Men många vänner har jag haft sen jag föddes och som jag gick på dagis med och att fortfarande ha kontakt med er är underbart. Alla minnen vi har och allt som vi har gått igenom är sjukt mycket. Sen när jag började skolan fick jag allt mer vänner och min klass slogs ihop med en annan klass som vi "hatade" ..Men bara efter några dagar,veckor,månader hade man fått mer vänner och man träffade allt mer folk.
   Nått annat som jag tänkt på också är alla mina vänner jag träffat innom min sport som ni kan läsa mer om. Vänner som inte äns går i samma skolan och att lära känner folk där ifrån och börja umgås med dom och kanske lära känner fler genom dom har jag också gjort.

 

Just därför vill jag tacka alla mina underbara vänner som har hållt vid mig en stund och dom som fortfarande finns hos mig just nu. Ni är helt underbara. Utan er hade det aldrig vart jag!




Big love from mee,


godmiddag.

Hello every one!

Är äntligen hemman nu efter en liten sväng till Tungelsta.

Vaknade vid tio av att mammsen ringde mig. Hon började babbla upp en massa saker som jag skulle göra och när jag är nyvaken fattar jag ingenting så jag la på och gick upp. Fixade mig och slängde i mig lite mat och gick ner till tåget vid 12.00. Kom till Marie louis och fick ta bort allt hår :'( Började gråta nästan. Men mamma sa att eftersom det var så dåligt gjort så kanske jag ska fixa det hos någon annan. Finns ju väldigt duktigt folk i Nynäshamn som fixar det men eftersom jag börjar skolan nu och vi ska hålla på med varandras hår så kanske det inte är kul att jag inte kan borsta håret ordentligt på skolan då "/ hehe ni kanske inte fattar men skitsamma !

Jag ska snart gå ner och börja med rummet. Ska eventuellt börja måla idag så det börjar närma sig! Sen så ska vi kanske åka och kolla på soffa idag också men vi får se hur det blir. 



 
Ha en bra dag.




 


Big love from mee,

Godnatt!

Nu är det godnatt för mig! Har hållt på och fixat med kategorier på bloggen men jag vet inte om det blir någo bra :(  Vi får vänta och se imorgon :) Ska ut och springa imorgon bitti innan frullen. De är då man bränner som bäst ;)




Big love from mee,,

Pigg som ett skollat troll!

Ursch vad pigg jag är nu? Säkert för att jag har sovigt så mycket under dagen idag... Dumma mig!


Jag åkte ner till hamnen vid 10 ungefär. Mamma var snäll och körde mig! Mötte BellsaN och vi väntade sedan in Anna som hade vart inne på UNG -08 och jag hade totalt glömmt bort att det var idag men jag ska släppa loss ordentligt sen på The Voice!!
Men iaf. BellsaN drog hem efter ett tag när vi skulle möte Petra. Så vi tre stod och snackade ett tag innan jag och Anna drog oss hemmåt. Petra fick sin tröja som hon har tjatat på nu  ;D

Imorgon vet jag inte hur det blir :( Jag måste till Tungelsta och ta bort min hårförlängning som jag måste göra men jag vill inte :'( Och jag funderade på att åka in till Haninge efter men alla i denna byhåla är så lata så jag får vell se ifall jag åker in själv ? Hade en annan plan att gå ner till Malin och ta bort hårtet medans Petra färgar håret men det är så tidigt också.. Men jag tror jag åker till tungelsta ändå eftersom hon i Tungelsta gjorde mitt hår och då får hon faktist ta och ta bort det eftersom hon gjorde det grymt dåligt!!


Nu ska jag glutta vidare på datan. Måste rensa lite saker. Börjar bli grymt seg ...



BIg love from mee,

Godkväll!

halloj!
Börjar komma upp i varv nu! Äntligen! Käkade lite middag vid 6 tiden och sen satte jag igång med rummet eftersom det inte vart något på dagen idag för jag viste inte vart alla saker låg och aa.. Jag damsög och rullade up lite papp på golvet och tog bort det sista så när pappa kom hem började vi med att ta bort sängen och sen började jag med att slipa. Fick bli slipmaskin. Riktigt kul! Sen till sist. Spakla alla hål.. Sen var det klart för kvällen. Kunde inte göra nått mer eftersom spaklet måste torka och dammet måste lägga sig och det så om jag får tråkigt imorgon kan jag ju sätta miog och slipa ;)


Ska snart dra ut tror jag. BellsaN har visseligen inte skrivit nått så jag får vänta lite till tror jag.
Imorgon tänkta jag ta lite kort på rummet så ni får se lite före och en efterbild kommer nog upp senare när allt är klart och på plats ;D





Ha en trevlig kväll !



Big love from mee,

Tröttare än någonsin!

Helt sjukt. Kom ju hem vid typ kvart i 8 idag och då började jag lite emd rummet. Sen sommnade jag i soffan vid typ 9 när hunden sprang ut och in. Sen Vid typ 10 hade hunden somnat i sin säng så jag stängde dörren och gick upp och la mig i sängen och bara vila och lyssnade på lte musik. Vid halv kvart över 10 vaknade syrran. Vi gick ner och käkade lite och jag hade då fått världens huvudvärk. Jag hade det när jag kom hem från BellsaN men även i natt också och nu har jag det än. Men iaf. Vid typ halv 4 somnade jag på soffan igen och vid 4 gav jag upp soffan och gick upp och sov. Somnade då i sängen 1,5 timma till klockan vart halv 6! Helt sjukt vad trött jag har vart idag ... BellsaN ringde mitt i allt och sa att hon skulle käka på Freje vid ca.19.00 så jag möter vell henne runt 20.00 eller nått?
 
Jag och BellsaN hittar vell på nått ikväll som vanligt ?

BIg love from mee,


Pitbull - I know you want me


Vaknade hos BellsaN.

Godmorgon!
Natten vart sen eftersom jag tillbringade kvällen hos BellsaN med hennes Mamma och Pappa. Jätte trevligt faktist. Kollade på beck. I storpausen åkte vi ut med Jens. Grymt länge sen kan jag säga. Skrattar alltid med dom två personerna och vi har ju en massa minnen tillsammans alla vi tre på bara ett år. SICK!

Idag så ska jag börja med rummet -.- Kom hem rätt tidigt idag eftersom Bellsan skulle till Stallet på läger. Så jag ställde mig och plockade ut alla kläder ur garderoben för när man slipar min vägg kommer allt slipdamm hamna i gardeboben. Inte så kul va? Ska täcka över golvet med papp snart. Ska bara damsuga och torka golvet först, Eller ska man göra det sen ? :)
Vi får se. Sen börjar jag nog slipa... Hatar det ljudet när man slipar (a) HAHAHa ..


Ha en bra dag.



Big love from me,,

utgång.

hello!

Ska snart dra ner till hamnen till vännerna. Kanske skulle bada med Macke och William men jag vet inte vi får se hur det blir.
Dagen idag har bara hållts i stallet. Åkte en snabbis till Lillhästen för att handla lite bara sen var det hem och käka och fixa sig och snart får jag skjuts av pappa. Han är snäll han!

Ha en trevlig kväll !



Big love from mee,


Ny Design!

Har funderat länge på en ny design så jag tror jag ska fixa en. Det är verkligen inte min starka sida men jag har fått lite tips från min käka syster och sen ska jag fixa Kategorier i bloggen också. Men eftersom att jag säger det här om ny design är för att det kommer ta tid och jag tar emot all hjälp och tips och ideér om hur jag kan göra min blogg! Så släpp loss och släng iväg lite tips till mig nu. 

Big love from mee,

Godmorgon alla läsare!

Påå här!

Vaknade nyss av att syster om in i rummet. Igår fick jag flytta upp till gästrummet pga att allt är borta från mitt rum. Just nu är det bara sängen som står där och den kommer få stå i mitten nu när jag ska börja måla och tapetsera. Riktigt skoj! Men just nu är det bara tråkiga saker i rummet som ska göras. Det ska spaklas och ena väggen ska slipas ner så nu har pappa nått att göra.

Idag då. Ska vara i stallet vid 2 för jag ska hinna rida innan 4 då massören kommer till pollen men jag skulle vart på mödrarvårdcentralen vid 3 så jag tror jag får boka av den tiden tror jag. Sen ikväll har jag inte en aning om vad som händer :( Igår var det bara en ta det lugnt dag, Träffade BellsaN efter att vi vart på Freja i hamnen sen var jag hemma en stund och fixade sen mötte jag Petra och Bebbe vid halv 11 så jag var hemma runt halv 12 tror jag.

Nu ska jag ta och äta mig lite frulle och försöka ringa till ungdomsmottagningen.




Big love from mee,

trött och sliten...

Sitter hemma nu. Kom nyss hem från sjön men jag orkade verkligen inte va där... Jag vet faktist inte. Känndes så ensamt och tråkigt där just idag men när jag själv är trött så orkar jag inte gör nått alls så nu är jag hemma och ska böja fixa mitt rum. Känndes som en lite ångest att ligga där i solen och ha skit tråkigt när man har en massa saker hemma som ska göras och man känner hur tiden bara rinner iväg när man legat på sjön en hel dag är man helt slut när man kommer hem. Men nu fan, nu ska jag börja fixa mitt rum. Massa saker som ska bort bara så det lär ta sin tid men jag vill verkligen bli klar innan skolan börjar så det är bara att sätta igång ;)







Sen Blir det lite hyllor som ska upp. Har köpt två svarta från IKEA som ska upp under en svart liggande spegel och sen blir det en massa foton.

Viste ni att...

- Jag älskar skor och det har jag gjort sen jag var liten..
- Jag har dasat balett, jazz, karaktär och stäpp i 8 år samt street en termin.
- Jag har piercing i naveln.
- Jag har ridigt i 11 år och har ägt ponny i tre år.
- Jag älskar att göra om rum, som tex måla och komma på ideér och så..









Big love from mee,

Klarade inte av det "/

Har funderar på bloggen hela dagen. Men jag klarade mig inte. Det har blivit som en drog för mig, att just skriva blogg. Känndes så tomt av att inte skrivit på hela dagen och nu fick jag bara som en refex av att gå in på bloggen så jag tror jag börjar lite smått. Jag sa upp att skriva i bloggen för min egna skulle men jag tror jag fan mår bättre av att skriva... Vist är det jobbigt just nu och allt men att skriva blogg för mig är nog inte bara för att jag vill att allt folk ska veta vad jag gör utan också kunna tala ut saker som jag igentligen kanske inte har lust och säga i rakt ut. Bara ett ställe där jag vet att folk bryr sig och  där jag vet att jag verkligen kan skriva NÄSTAN vad jag vill! Heheh eftersom jag vet att mammor/pappor läser min blogg och jag tycker att det är lite onödigt ibland att dom ska veta allt. Vist ska man "inte" ha nått hemligt för sina föreldrar och andra päron men just i våran ungdom så är det så bara. thats it!

Natten/dagen idag har inte vart den bästa. Sov kanske en timma i natt och jag trodde faktist att jag skulle kunna sova men det gick verkligen inte allr som kom så fort och hastigt igår snurrade bara runt i huvudet igår och alla mina tankar och Allt bara snurrade igår men men ..
Åkte ut på sjön med mamma som gick.... HAHA ganska bra. Hon fick ju panik som vanligt så jag fick ta över. Men jag håller med henne det är inte lätt att köra våran båt.. Låg ute i Rassa till kl. 16.00 och jag kom hem och åkte till stallet och red en snabbis sen hem och fixa allt till dagens kräft skiva. Käkade bara sen drog jag ut. Hade dock värsta planerna för kvällen men vart ju inget av pga att en viss människoart är som dom är !!
Hemma nu iaf. Rummet ser ut som FAN så jag ska nog städa och det innan jag hoppar i säng. Morgonen blir vell sjön men jag vet faktist inte om jag orkar "/ Fick solexem idag som jag aldrig fått förut så jag får se. Vill så klart ut men det känns lite tråkigt att bara ligga där och inte göra nått eftersom jag inte vågar sola på samma sätt som imorgon som jag gjorde idag "/ Men som sakt, Vi får se !  ;D


Imorgon låvar jag att det kommer upp lite detaljer om mitt rum. Har planerna klara nu eftersom jag velat fram och tillbaka om vad jag ska ha för färg i mitt rum men det vart vitt. Tråkig färg men eftersom jag ska ha en fototapet så tror jag att den tar upp rätt mycket av rummet ändå elr vad säger ni ?

Nu ska jag städa! Kul va ? Nej inte speciellt !!


Big love from mee,

Broken hearted

Efter att skrivit den längst texten i hela mitt hjärta, suddade jag tyvär ut den pga att jag är för feg. Det blir för svårt för mig! Bäst att sova just nu och bara finna mig till roo. Jag kommer nog ha några dagars uppehåll i bloggen.




 

Big love from mee,


 


love the summer!

Kom nyss hem frå sjön :( Bara älskar sjön så jävla mycket. Sola och bada och bara ta det lugnt. Snacka lite skit med vännerna och aa bara chilla och ha det gött!

Dagen idag har vi vart på Herrö. Vi var 5 familjer, så det var rätt mycket folk och pluss tre hundar så det måste sätt ut som en tajko (?) !!

Nu är jag hemma och ska börja fixa mitt rum! Äntligen. Ska ta lite kort på saker som ska säljas och tven ska bort och alla dessa kläder som ligger på golvet ska upp så jag har lite saker och göra nu !!

Och min Fototapet kom idag också :)
Tänkte fixa sen en litet kolage om vad som ska fixas i mitt rum och så!

Big love from mee,


solsting, ingen som vet?

kom nyss hem men värlldens huvudverk så vi får vell se hur sjön blir imorgon. Ska ut vid 10 imorgon eftersom det ska bli as bra väder så är det lika bra att vara ute tidigt så man kan få en ordentlí rand ;D

Nu ska jag sova så jag bir av med denna huvudverk  :'(


Big love from mee,


Kvälls sjön!

Nu är mamma snart hemma och allt är klart för att åka ut på sjön! Blir middag ute på sjön idag pga att mamma har jobbat och jag har haft träning och dom andra två familje meddlämmarna har hållt på med en massa saker hemma :) Så därför vart det ut lite senare på sjön idag!

Blir nog Rassa idag med och jag vill bara ut och bada nu för just nu inne i mitt rum är det 25 grader trotts att det är nere i källaren under jorden och nerdraget och allt och uppe är det 28 grader inne och 33 grader ute!! Det är heeeeeeeelt sjukt varmt. Synd att vi inte har vart ute på sjön än. Kan säga att då hade jag fått färg ;)
Nu ska jag sluta babbla och fixa klart allt!

Bjuder på en liten bild från gårdagen där vi var igår. RAssa!



Syster fanny och Mikaelas syster Elin!
Man kan säga att ni låg nog i 55 % av hela dagen i nattnet. Det var ju faktist 23 grader i vattnet!



Big love from mee,

Onsdag natt är det nu

och jag är inte alls pömmsig :(


Dagen idag har varit helt underbar i solen och sen bara vart ute och tagit det lugnt och det tycker jag är ordet sommar! Men när man tar det så här lugnt är det  SÅ mycket tankar som bara snurrar i huvudet. Sånna där drömmar man har och den dära känslan man bara älskar/hatar och aa allt som man tänker på som man vill ska hända men som kanske aldrig kommer att hända eller ske och sånt kan jag nästan bli galen på men också väldigt glad av vissa tankar men det är nått man måste leva med och där med acceptera och se upp efter andra. Att tänka på så mycket olika saker och konstiga saker som jag gör, gör säkert inte bara jag eller vad säger ni (?) 

Men iaf. Till NUet. Ligger i sängen nu och har nyss kollat klart på babe. Såg vell inte så mycket eftersom jag nyss kom hem och la mig i sängen med datan på en gång. 
tillbringade denna kväll men Anna Sanna och BellsaN och träffade också på Paulina som drar till Thailand imorgon den skitkorven! Är sjukt avundsjuk på dig! Men jag tror jag nöjer mig med solen här ändå... 
Sen kom Petra och Bebbe förbi ute och snackade lite med dom och så. Alltid lika trevligt. 





Big love from mee,,
 


Sun, I like!

Nu är jag hemma och ska vila mig ett tag innan jag ska åka till stallet. Vart dock inge bloggande i morsse eftersom vi var på sjön redan vid halv 11 !! Skulle passa på när solen ändå var som bäst idag och sen så var det faktist 23-24 grader i vattnet så det kunde inte bli bättre.

Inlägget som skulle komma ut igår är nu ute. Datan pajade precis när jag skulle publicera det.. Men nu är det uppe tror jag. Min data är lite sjuk. Säger att alla länkar är brytna och kommer inte in på vissa sidor alls så jag blir lite smått förbanad!!
Nu ska jag städa upp lite saker från väskan sen ska jag byta om till irdbyxor i denna värme men tror det blir andra kläder idag eftersom det är HUR VARMT SOM HÄLST!!





Big love from mee,

allt sket sig...

Nu är jag hemma igen! Allt i Ösmo Sket sig när vi kom dit så vi var hemma hos Iza och var lite social med henne tills vi gick vidare till Bebbe. Var där hela kvällen :) Kollade lite barnfilm eftersom vi passade Kevin till 23.00. Fick sedan skjuts hem till Nynäs byhålan! Var ute en sväng och sen bar det hemmåt!


Ösmo here i come !

Nu är jag äntligen klar! Ska snart åka med min vänn Petra till Ösmo för att grilla med några gamla vänner. Han inte träffat vissa på över ett halv år så det ska bli riktigt roligt. Får se om jag överlever det eftersom jag är sån blyg person innerst inne men nu har jag bestämt mig för att göra nått jag igentigen skulle fegat ur att göra men nu har jag tagit modet till att göra det här så jag åker vell hem om det blir tråkigt!!


Ha en fortsatt trevlig kväll !!




Big love from mee,

alvedon

natten vart inte som jag trodde. Den var sjukt jobbig. Först låg jag och kollade på film till k. 01.00 och sedan försökte jag blunde men det gick inte. Mina ben vart bara större och större och smärtan vart bara jobbigare och jobbigare så vid halv 4 ringde jag pappa. Han fick komma ner med två alvedon så jag kunde somna men innan tabletterna hade gjort sitt var det fruktansvärt. Tårarna bara rann och syster yster som försökte sova var ju inte alls mycket till hjälp men tillslut när hon tröttnade fick jag lite massage tills klockan vart 5 då jag kunde somna och slappna av (a) Tack syster!!

Vaknade vid 9 då mormor kom ner och skällde på mig och syster (?) Sjuk i huvudet kan man påstå när jag inte fått sova något alls men men jag klav upp och käkade lite och vi bestämde oss för att åka på sjön. Jag Petra Fanny och Pappsen. Rassa fick det bli och Familjen Sundström och Axlund var redan där.
Trevlig var det och BellsaN Petra och Jag padlade iväg i en liten gummibåt och båten var dock inte så stor och inte heller så hållbar men efter en timma kom vi fram och tillbaka från berget. Var inte så lyckat med oss tre stora i en liten gummibåt så det var både skrik skratt och aa jag vet inte vad :D HAHAHA

Nu är jag hemma iaf. Vet inte vad som händer ikväll ....Mamma och Pappa och syster ska på SOMMAR MED GÖRAN så jag får nog hitta på nått.
Ska städa rummet och fixa och det sen blir det vell kanske ut ? How knows ?



Big love from mee,


Godkväll!

Sitter här nu i köket och har så jävla ont att jag gråter !! Mina ben har svulnat och jag vet inte vad jag ska göra? Måste nog sova snart iaf.


Var i stan idag då och det var grymt trevligt. Petra som man inte träffat på ett tag och då finns det alltid en massa saker att prata om också eftersom vi har grymt stora minnen!! Vi träffades när vi var typ 3-4 år. Grymt coolt att vi har kännt varandra så länge och att vi fortfarande är vänner men inget slår nog mig och BellsaN. Fick en film av henns farmor och farfar när vi inte äns är ett år. Vi sitter och leker på golvet och sitter och kramar varandra och det kallar jag KÄRLEK vid första ögon kastet!
Men när jag kom hem så kom BellsaN hem till mig och Petra var så klart med. Fixade oss och så innan vi drog ut och mötte Filbi på vägen. Så vi fyra hängde ute ett tag och det var så klart dött i Nynäshamn men skitsamma vi hade kul ändå!
Alicia kom ut också och fick höra en hel del gossip men så är det i Nynäshamn eller vad säger ni (?)
Gick sedan vidare. Bellsan Drog hem och vi stod och snackade lite innan Alicia skulle dra in och vi fortsatte till Centrum. Becca gick hem och jag och Petra träffade på en hel del glada flickor! Anna Sanna och denice! Anna fyller 16 idag så Grattis till dig gummsan! Sen gick jag hem efter att lidit med denna verk ....

















Nu ska jag sova annars lär jag nog vara död imorgon!!



Big love from mee,


Drar ut!

nu drar jag ut efter ett litet ombyte. Kom hem från stan vid 8 tiden så jag har shoppat ganska mycket idag kan man säga så mina ben är inte det bäst:(
Blev två par jeans två tröjor tre par örhängen och en jeans jacka och jag vart super nöjd med allt:) Surt att min kamera dog innan jag skulle dra så det vart inga biler, men jag ska dra ut nu med mina vänner och bara umgås så det kanske blir lite bilder då ;)

Imorgon vet jag inte vad som händer blir det bra väder blir det säker sjön!

Trevlig kväll!



big love from mee,

mycket!

Hello!

Igår vart det inget mer bloggande. Var hemma så sent och eftersom jag skulle upp rätt tidigt tänkte jag att då kunde jag lika gärna blogga då! Och när jag väl ska föra in bilderna hade jag inge baterier kvar så bilderna kommer vell in senare idag när jag kommer hem.
Ska nämligen till stan med tio tåget. Ska shoppa med min käre vänn Petra som kom hem för någon dag sen bara!

Blir nog stor shopping så jag har laddat plånboken rijält!
 
Nu ska jag käka lite frulle och fixa mig och allt sen drar jag till tåget .



Du och jag Baby <3


Big love from mee,

Bio i Nynäshamn.

Nu är jag hemma igen och har duschat och fixat mig och ska snart ner till Centrum för att kolla på Bio!

Åkte ut på sjön tidigare idag och det vart ett strålande väder! Så jag hoppas att jag har fått lite färg ;)

Skriver mer sen! Hinner inte mer nu :(











Det är så här, Jag Älskar skärgården!


Big love from mee,

solen kom vist fram ;O

Nu efter ändrade planer åker vi på sjön ist. Skulle dragit till IKEA men eftersom vädret är på topp nu helt plötsligt så drar vi ut på sjön och fikar bara. Vet inte änn när vi kommer hem. Ska Ev. på bio ikväll. SOMMAR MED GÖRAN! Har stora förväntningar om den så jag är riktigt sugen på bio just nu! 
Nu ska jag tjinga ner i rummet och sätta på mig lite strand kläder .

Ha en bra dag!


Big love from mee,


Godmorgon gott folk!

Sitter nu i köket och har gjort klart rätt mycket.

Började med att jag vaknade rätt tidigt och låg och fundera på att jag glömt och beställa min fototapet till rummet och sen att jag skulle planera hästens schema och lite sånt jag alltid måste göra.. Så efter att jag legat och fundera gick jag upp och käkade lite frulle sen gjorde jag allt och nu är det klart så nu känner jag mig rikigt duktig och skönt också. Nu slipper jag tänka på det !!


Eftersom vädret här i Nynäshamn inte är så jätte fint tror jag att vi åker till IKEA snart.. Ska städa och plocka lite på rummet sen darar vi !!



Big love from mee,,

lördag redan ;O

Sitter nu hemma helt själv och har dock NADA och göra (?) Hade ingen lust att gå på fest och det verkar va det alla gör typ idag ;)

Men iaf. Vart inget bloggande igår när jag kom hem men jag kom hem runt 9 trór jag (?) Jag och BellsaN hyrde två filmer från filmkedjan. fjorton suger och sen klätter tjuvarna (a) Vart en jätte mysig kväll !!

Idag har det bara vart stallet för mig då! Hade morgon stallet så det var bara för mig att kliva upp vid halv 7. Var hemma vid 9 och käkade frulle sen drog jag och hjälpte pappa hos Mankan. Skulle låna lundbergarn och det tog lite tid eftersom min pappa är som han är!! HAHA vill inte ta i detalj men när pappa sätter sig i en av bilarna och gasar iväg och när han väl ska bromsa upptäcker han att bromsarna är borttagna. Så om ni tänker efter kan ni tänka er själv hur detta slutade !

Kom till stallet efter det och packade i ordning allt och åkte sedan på två tränings pass! Var jätte roligt och lärorikt så nu är jag hur glad som hälst igen!
Kom hem och åkte på Middag hos Fam. Pettersson/ Arnberg. Käkade räkor ute och kan man tänka sig att nu är jag uppbiten av alla mygg :'( Men efter en lång väntan nu är jag hemma och har ingen plan alls om vad jag ska hitta på ?

Imorgon om det blir bra väder ska jag vell försöka komma ut på sjön. Om det blir dåligt väder tror jag att det blir en sväng till Kungen Kurva. Ska på IKEA och Häst butiken och hämta lite saker och så ;)


Ha en bra kväll !


Big love from mee,

RSS 2.0