Drar nu.

Nu ska jag dra ut och käka med min käre vänn och två småfjortisar. Vet inte om det blir Freje eller pizza. Men eftersom vi i Nynäs har typ 100 olika Pizzerior att välja blir det väldigt svårt men alla har ju sina favorit pizza ställen !! Sen ikväll har jag inte alls någon plan över vad jag ska hitta på får vell se (?)





Ta mig tillbaka :'( <3 !!




Big love from mee,

Fixing!

Nu är jag hemma igen! Var vart riktigt länge men när vi väl byter plats kom ju alla måln så då bar vi oss hem på en gång!

Ska snart hoppa i duschen och sedan ska jag fixa mig. Ska ut och käka med BellsaN och men syster och hennes kompis. Ska bli riktigt roligt!


Lite bilder från gårdagen kommer här också :)



Ut sikten från bryggan <3



Erik satt igång grillen ;)



Mys vid datan med lite mat!



Mikaelah och Erik!



Denna ängel (datan) Gav oss musik och internett hela kvällen tills det började spöregna. Grillade och badade och hade
mysigt och så. Fick dra hem till Mikaelah och spelade Party ALIAS när det började spöregna. Var lika roligt de med !  



Big love from mee,

Ut på havet!

Nu är det så att jag hinner bara skriva ett snabbt inlägg för ska snart ut på sjön med BellsaN och min familj! Vet inte än vart vi ska. Jag har iaf gjort mig en kyckling Sallad. Grill kvällen kommer upp mer imorgon ;)

Ha det bra!


Big love from mee,


Man måste kämpa!

Så trött på allt nu.. Vet inte hur jag ska göra (?) -men det ända sättet är att kämpa!

Ska sova nu iaf. Vart en jätte mysig kväll. Bilderna kommer upp imorgon. Är trött och vill sova nu (a)!







Big love from me,

Hemma och något stressad ..

Kom hem för inte så stor stund sen. Tränat och det gick faktist jätte bra och när det går så där bra blir man så glad också för det problemet jag har är jag alltid så deppi över men nu känndes det som om det vart en stor lättnad här innom mig!
Så nu är jag super duper glad!

Men iaf. Har duschat och ska fixa mig lite för ikväll blir det grillning som det skulle blivit igår. Och ska till och med ha datan med mig så vi får se ifall jag får igång internettet där ute !! Får se om jag hinner iväg med till affären men det tror jag att jag inte gör eftersom jag ska vara där nu .. Hihi

Bilder kommer så klart upp ikväll. Tror det inte blir så sent eftersom grabbarna ska jobba imorgon!!



Bilden är från när jag grillde på Gotland men skitsamma ;)



Big love from mee,

Onsdagens myskväll hos Mikaelah!

Eftersom det var kallt och tråkiga Jonah och Macke som absolut ville spela golf fick vi andra nöja oss hemma hos Mikaelah! Käkade lite middag och Spelade PARTY ALIAS innan myggorna käkade upp oss!



Utsickten där vi satt!



BellsaN MYSER!



Mikaelah och Erik Myser!



Och Sist men inte sämst..
PARTY ALIAS som jag måste rekomendera för alla!




Big love from mee,,

Påå BellsaNs och Mikaelas Spadag!

Så nu kommer det lite bilder från våran härliga spadag!



Började kvällen med en Kyckling Sallad



Sen vart det vaxning!



Veet vaxning. 90 kr .



BellsaN fick lite färg i håret också !!



Raka benen måste göras också ;)



Den ända blondinen passade på at använda Silver schampoo!



Nu var det bara för att vänta i 20 min när hårinpackningen och ansiktsmasken fick göra sitt!

Sen var allt klart!


Big love from mee,



HAPPY FACE?!

Nu ätligen har jag fått igång internett och nu kommer såklart bilderna in från spadagen och fråg gårdagen. Gårdagen vart vell inte som vi trodde så vi alla var vell lite halv sura igår..

Vi satt hos Mikaelah hela kvällen pga att det var så kalt vid sjön och vid Mikaelah hade vi dock ändå den här utsickten vi ville ha så kvällen var rätt mysig ändå!!

I morsse väckte mamma mig till en förvåning redan vid halv 9 och sa att vi skulle käka frulle på Havsbad. Börjar bli en lite tardition men mysigt var det och alldeless lugnt och könt och härlig mat! Älskar frukost buffé!

Men iaf. Klockan halv 11 hade jag en tid hos Optikern. Skulle kolla synen och den var tydligen sämre än vad jag hade förväntat mig så i framtiden ska jag ha ett par galsögon men behöver inte ha dom hela tiden som tur var!

Nu är det bara och ta tag i väskorna som jag slitigt ut på golvet och har ingen aning om vad jag ska göra av dem... Får nog ringa mammi och fråga!

Ikväll vet jag inte om vi ska grilla som vi skulle göra igår. Jag ska träna så jag får se hur det blir :)




(Nynäs havsbad)




Big love from mee,,

Den perfäkta Tjejkvällen!

Eftersom jag hade världens mysigaste tjejkväll igår måste jag tipsa om det nu innan sommaren är slut.
Inte alls svårt.


Ta ihop någon tjejgäng behöver inte alls vara många runt 3-6 st.
Förbered med att köpa en ansiktsmask som kostar runt 10-20 kr.
Sedan lite snacks som tex läsk och chips och det ni själva vill ha!
En hårinpaknings burk kan man dela på eftersom det är rätt mycket i en burk och räcker absolut till alla då!
Sammla ihop er hos någon och laga ihop någon rikitkigt god middag eller vrf inte Pizza då slipper det bli tjafs om vad man ska äta, Ni vet vi är tjejer och då brukar det bli tjafs ;)
Mys då vid middagen. Ingen stress. Tänd lite ljus i mörkret. sätt er så ni alla ser varandra. Någon kanske ser nya ögon och då är det alltid roligt när folk ska börja känner varandra lite mer. Perfekt kväll för det!
Sen börjar allvaret! Vad har ni bestämt för att göra under kvällen ? Raka/ vaxa benen ? Börja då med det. Sen hoppar alla i duschen och sätter in hårinpackningen och sedan ansiktsmasken när ni har hårinpackingen i en knut på huvudet!
Sen är det bara att mysa i 10-20 minuter medans det verkar.
 Ta fram då allt snacks ni köpt och mys med det när det verkar. Sätt på lite mysig musik och den var det myspys!
Sen är det bara att skölja av när ni har tröttnat ;)
Sen kan man fortsätt och mysa i soffa/rum eller ute under kvällen när man är som fräschast !!!

värt att prova och hoppas ni får sen perfekta tjejkvällen ;)




Big love from mee,

Dålig uppdatering iknow!

dålig uppdatering blir det när pappa klantar sig med internett skiten men han är bra ändå! Kom hem igår runt 12 tiden och då hade han flyttat internettet till övervåningen så jag inte får någon mottagning alls till min data så det fick ju då inte bli någon bloggande för mig igår kväll "/
Så därför får det bli bloggning hos BellsaN!!

Vakande runt halv 10. Käkade lite frulle på en gång och sedan tog jag tag i denna garderåb på DIRREN! Var faktisk rikigt bra i min garderåb efter allt. En hel säck fyld med kläder som jag inte vet vad jag ska göra av det. Syster ska nog kolla igenom det och mammi lär vell hitta på något bra med dessa kläder ! Har visseligen väsk garderåben kvar... Orkade inte renska mer så det tar jag vell imorgon eller nått (a) !
Åkte sedan till BellsaN. Sedan åkte vi och handlade oss lite lunch och nu är det bara lite chill innan Mikaelah och Erik kommer. Ska åka och handla igen inför kvällens grillning på Norrhagen. Ska grilla,bada och sola där ikväll. Blir nog inte så sent eftersom Jonah och Macke ska jobba. Kommer nog iaf bli as mysigt!! Bilder där ifrån kommer upp ikäll tror jag!! 

Sedan vill jag meddela alla som "kommer" från BellsaNs blogg att bilderna som hon pratade om kommer upp SENAST ikväll för jag var ju så klantig och glömmde min kamera hos Mikaelah -.-



Jag Bellsan åh Mikaelah.


Big love from mee,

lyckad och jätte mysig kväll!

Sitter nu hemma hos min käre vänn Mikaelah med BellsaN! Kom hit runt halv 5. Fick smaka på en jätte god kyckling sallad innan vi skulle sätta igång med allt myspys och framför allt vår spakväll. tyvär har jag inte med mig min sladd till kameran så bilderna kommer in senare ikväll eller imorgon. Det blev bland annat vaxning av ben och färgade BellsaNs hår och gjorde hår och ansikts behandlingar och lite målade naglar!! Och nu är vi då helt fräscha och nya människor igen ;)

Senare ikväll vet jag faktist inte vad vi ska hitta på blir vell kvar här och myser lite med ljus och som jag sa igår som jag skulle göra.. Denna GARDERÅB som jag MÅSTE rensa har fortfarande inte rensad (?) Så det får jag vell göra imorgon bitti (?) För imorgon efter 3 blir det grilla med mysungarna !! Ska grilla vid sjön och bada och bara ha det mysigt imorgon kväll och nått jag kom på nu är att jag inte får glömma är myssrollern annars blir jag nog uppäten  ;) !!
 
Nej nu ska vi fortsätt och dunka musik och kolla MTV ! Ha en bra fortsatt kväll!





Big love from mee,

solning i dåligt väder!

Kom äntligen iväg till solariumet med syster. Först ville hon inte men tillslut så fick jag med henne! Hatar att sola själv :) Men iaf i dåligt väder kan man göra sånt. Är det soligt ute kan man ju lägga sig under den solen ;)


Kom nyss hem då raaa. Käkade lite och ska hoppa i duschen och packa och så innan min spadag med brudarna men först sjukhuset och ta denna spruta. Har inget problem med att ta sprutor så det går nog fort!



Big love from mee,

Så glad jag blir på er!

Igår hade jag besökrekord och det är så klart alltid lika kul! I like!

Snart ska jag ge mig av till Centrum med Moppen min och min syster. Ska nog sola eller hitta på något annat. Hon ska ju igentligen vara hemma och fixa sitt rum men jag tror pappa var snäll och gjorde det ist. Hon har tur ibalnd kan man säga.
Hon ska ju måla ränder och fixa hela rummet så därför tar det ju lite tid med mitt rum eftersom dom vill göra klart hennes rum först -.-
Min beställning på min FOTOTAPET blev inte som den blev eftersom jag har så lågt i tak så jag fick en annan idé. Kommer nog upp lite bilder sen när jag hittat sladden. Den är helt borta!! Funderar på att ta systers gammla digitalkamera ist för min dåliga mobil kamera (?) Vad sägs om det. En liten bild om mitt rum före och sedan efter ;) Tror det är någon att hänga i gran!!

Nej nu måste jag fixa mig inför Centrumet. Kom på att jag ska ta spruta för livmoderhalscanser i dag också kl.16.00 så det vart lite ändring i min plan men det fixade sig ändå ;)



Big love from me,,

Spa DAG !


Imorgon blir det som det vart sakt! Jag Mikaelah och BellsaN ska ha en liten spa dag med lite waxning, ansiktsbehandling, håårbehandling,färning av håret och bara en sån här mysig dag med flickorna!

I love this!



Big love from mee,,



Hungrig!

Någon som har lust och koka nudlar till mig ?






Big love from me,,

ROSAROSAROSAROSA






Nu äntligen har mammi beställt den underbara, sköna och mysiga dressen från H&M. Mikaelah köpte en jätte sööt herrom dagen och då vart jag alldeless kär så nu är min också på väg :D





Big love from mee,


Mådag är en bra dag!

HELLO!

Av ett under har min dag idag faktist vart en helt perfekt dag! Nu på sista tiden har jag tänkt efter hur bra jag har det ibland och det är jag så jävla glad över! Speciell när jag läst om dessa bloggarna som tycker så synd om sig och till och med ljuger om sig själv i bloggarna och sånt blir jag lite irreterad på. För nått år sen tog man bloggarna på allvar men nu vet man inte rikigt vad man ska tro (?) 


Städade rummet lite hastigt då jag vält ut hälften ur min garderåb som täckte hela golvet och det såg ut som ett berg av någon konstig anledning.. Men iaf. allt fick köras in i garderåben igen så då har jag nått och göra imorgon kan jag påstå! Och som jag sa i morsse att jag har sjukt mycket idag som jag ska göra och vill göra och hälften har jag inte äns gjort !!!!! GASH jag blir galen!
Käkade och sedan kom Älsklingen. Kolla lite Tv med Ostbågar och tog en promenad och sen bakade vi oss en kladdkaka med syster och sen vart det vell lite tv :)

Morgon dagen blir det nog det som jag har funderat på hela dagen idag! Måste SOLA!! Sen blir det säkert rensa garderoben som mamma har tjatat på rätt länge nu :( Men jag håller med henne att om man har en massa kläder i garderåben som tar en massa plats som man inte ens använde så är det rätt onödigt när man kan köpa en massa nytt som kan få den nya platsen ;) Wiho jag kan tänka ! 
Kom på att jag ska rensa mitt nattbord också eftersom bordet behövs kastas och får ju systers och det finns nog en hel del som ska slängas där i ;) 

Nej nu fick jag ont i magen :( Ska nog hoppa i sängen och kolla på tv.




Big love from me,, 

hatarhatarhatarhatarhatarhatar

att städa rummet när man är trött och i lite stress :(






Big love from me,,

Tiden går fort när man sover!

Nu har jag sovigt i drygt tvåtimmar till Eva och Adam filmen och tiden har bara runnigt iväg :( Jonah kommer typ när som och jag ska hinna duscha och fixa mig och mitt RUM som ser ut som FAN!!! Så nu har jag igentligen inte någon tid att sitta här och skirva hur trött jag är utan det får jag göra sen ;)




Big love from mee,

Good morning and good bye !

vaknade kanske för en 30 minuter sen och tog mig en kopp kaffe. Alltid en bra start på morgonen !! Skulle igentligen in till haninge på morgonen med Mikaelah men hon har sträkt axeln så hastigt så hon har skit ont så då blir det fika med BellsaN ist.
Tur att klockan inte är så mycket eftersom att idag är en sån dag då jag vill hinna mycket och om jag tänker efter så är det en heeeeeeeeeel deeeeeeeel så vi får se hur min dag slutar!

Nu ska jag rusa iväg och möta BellsaN !! Ha en bra dag!


Big love from mee,


090726

Godkväll!

Ligger redan i sängen och ska snart sova. Syster sover här några dagar eftersom hon håller på och gör om sitt rum -.- Så otroligt trångt i en 120 säng!!

Men iaf. Kvällen har vart rolig vart ute som vanligt men BellsaN. Mötte Anna och Sanna i Centrum och pratade med dom innan vi gav oss till Estö för att möta Mikaelaah och Erik. Snackade och planerade in en massa skoj till nästa vecka :)
Sen gick vi till Centum igen där Anna och Sanna var. Var lite roligt för vi alla var på bra humör, så det var livat och mycket skatt som alltid är lika roligt!!

Hinner tyvär inte blogga mer eftersom min data dör snart och därför blir det nog ett inlägg imorgon bitti när jag vaknat ;)




Big love from mee,

BellsaN är SEG!

Sitter fortfarande och väntar på denna sega BellsaN! Hon är tydligen helt shopping galen eftersom hon tydligen är kvar på IKEA!! Men jag vet hur det är att vara på IKEA gumman. Det är AS kul!
Men iaf. sitter och lyssnar på lite musik medans jag väntar och en speciell jag har fasnat för ikväll är denna låt,





Sophia Somajo - Irony








BIg love from mee,,

så jävla Trött!

Man kan nog inte vara tröttare en mig just nu "/ Somnade påväg hem från tävlingen och har slumrat till och från på soffan när jag och syster har kollat ett as bra program på tv ;) Det var typ för 10 åringar men det var lika bra ändå :)
Hoppade sedan i duschen så när jag kom ut från den somnade jag till på sängen också "/ Helt sjukt!

Nu är det iaf snart mat! Blir grillat igen :D Sen blir det vell bara att vänta på att BellsaN ska komma hem så man kan få komma ut !! Ska nog bara ut och gå och prata lite som vanligt . Alltid lika mysigt!

Nej nu är det mat helt plötsligt! Skriver sen !!






big love from mee,,

Klar för utgång!

Nu ska jag snart dra ut och Möte BellsaN och Mikaelah. Ska dra och käka på Al Porto, Ska bli rikigt mysigt!  Sen är vi vell ute en stund och bara snackar antar jag. Kommer säkert hitta på nått skoj!





Big love from me,,

Trött?

Nu har jag äntligen kommit hem efter denna dag!
gick upp runt 10 i 6 och jag var såklart skittrött! Kom upp och stekte mig ett par äggmackor som jag älskar på just mina tävlingmornar. Känns som om jag kommer igång lite bättre då (?)
Tävlandet gick vell bra resultatet har inte kommit ut en men bäst av 10 tror jag! Så bara det roliga kvar imorgon ;D TERRÄNGEN!

Så nu vad händer nu ?
Jag har vell en plan om att hoppa i duschen. Vet inte än om jag sk med ut och käka? Får se. Är verkligen inte sugen på Pizza eller sallad eller vad som nu finns så jag får se. Ska nog iaf ut med Bellsan och Mikaelaah! Vad vi hittar på vet man aldrig :)







Big love from me,,

Fixing

Nu är det fixing för utekväll! Blir inte så jätte sent tror jag eftersom jag ska tävla imorgon!
Bells och jag har redan vart ute en stund fast vi båda ville hem och göra lite make up så nu står vi här i sista minuten och sminkar oss (a) HAHA !

Nu måste jag sminka mig hihi !



Big love from mee,

Beyonce - Broken Hearted Girl


Dagens låt som jag har blivit helt kär i, Beyonce - Broken Hearted Girl









Big love from me,,

strul!

Snart har jag damp! Min blogg är inte som den ska "/ Går inte och lägga upp bilder eller något alls så jag får se när det börjar fungera igen:)

Dagen har jag bara tillbringat i stallet. Har ridigt och badat ponnyn och fixat allt inför tävlingen imorgon!

Grillning med familjen blir det snart. Ska ställa mig och göra en sallad snart. Ska hoppa i duschen efter salladen och göra mig en ansikts piling och måla naglarna och så:)

Ikväll blir det vell utgång som vanligt. Jag och Bells vill verkliogen hitta på nått kul men just nu står det helt still i mina tankar(?) Någon som kan komma med förslag?


Nej nu måste jag göra lite nytta! Kom på lite mer saker som jag måste göra nu innan päronen kommer hem! ;D










Big love from me,

Godnatt

Eftersom Blogg.se dampar :(
Skriver så klart om allt imorgon om det inte dampar ;)


Big love from me,,

Hem ljuva hem!

Nu är jag hemma från vår lilla tripp i stan. Kom in och käkade på donken och sen beställde vi biljetter och då vart det yttligare en timma kvar tills bion gick så det vart lite shopping! Dock inte för mig :P

Kom hem och var ute en liten stund och snackade bara jag och bellsaN. Kan alltid snacka med henne om allt!

Nu håller syster på och kokar nudlar till oss så ha en bra kväll!


 



Big love from me,,

Drar till stan nu!

Hello !

Nu drar jag till stan med Jonah och dom andra hoppar på i Ösmo om jag har förstått dom rätt :) !

Morgonen var seg. Drog till Haninge igen (a) Kollade lite mer hästsaker idag men vart inte så mycket bara en hel del provande som då inte är min grej eftersom jag har bestämt mig för just en modell och en färg så blir det lite svårt när dom andra försöker intala mig en massa annat :P

Men iaf. Kom hem och det visar sig ha blivit en KAOUS i hamnen där Gotlandsbåtarna hade krockat!! Hur dom nu lyckas med det. Min pappa som skulle åka hem idag. Dom hade meddelat honnom att det kunde dröja några timmar innan hans båt skulle gå och den snabb snabben som bruklar gå hade tydligen kassat ihop totalt så den båten kommer inte börja gå förns till hösten!


Big love from me,

Besviken

på denna dåliga filmen som jag hyrde. Skulle lyssnat på min käre pojkvänn. Jag Bells och mamma gav upp kvart i 11 så jag och bellsaN drog till Film kedjan för att lämna tillbaka filmen :) Sen så körde jag hem henne och hämtade näsya bus vid Axlund, syster yster ville hem :( ..
Så dessa minuter som jag vart hemma har det bara blivit framför en massa bloggar :) Ska snart gå och sussa, Sjukt trött!

Imorgon har jag inga planer alls (?) Det är bara och höra av er iaf ni vill hitta på nått ;)






Big love from me,,

filmkväll



Sitter nu och kollar på denna film och jag kan säga att jag har nog sätt bättre förut. Handlar om en kvinna som är 35 år och är singel och delar sitt liv med sina vänner. Dom är inte alls som henne men dom älskar varandra ändå och tar hand omvarandra. Hon är singel och tycker att hon igentligen skulle vart gift vid 35 års åldern och blir arg för att hon inte hittar den rätta kan man säga! Väldigt rolig men långtråkig.
1,30 timma lång 15 år gräns humorfilm!

Nu ska jag kolla vidare på filmen med mammi och BellsaN!




Big love frmo me,,

shopping!

Hello!
Dagen idag har bestått av en hel del shopping! Drog redan vid halv 11 mot haninge för att kolla lite saker till ponnyn och hela dagen vart vell bara en massa shopping till denna lilla ponny. Vart lite till mig också inne på IKEA  :)
Skulle igentligen vart kvar ett tag till i stan och kollat lite till men det var ingen som orkade och dess utom så skulle hästen motioneras !!

syster bor inte så mycket hemma så dagarna är rätt sköna när det bara är jag och mammi! Var läge sen vi två hade det
så kul och vi kan verkligen snacka om allt :) Framförallt idag vid våran trevliga middag.

Kräftor med aioli och rost bröd med cola!



Ha en fortsatt trevlig kväll.





Big love from me,

Mys dag bara!

Så! Nu ligger jag i sängen!
Dagen har vart både bra och dålig på ett sätt! Morgonen var skön iaf.
Inge stress och så tills den stunden kom då jag skulle iväg med mamma då det först var dåligt bateri i bilen och när mamma får sin panik och säger att akta dig bateriet kan explodera och allt vad hon skriker till pappa,då står man bara och skrattar tills hon själv skattar! Sen när vi väl kom till bensin macken var hon SÅÅÅÅÅ smart och la sin plånbok på biltaket! YESH! Kom till kvantum då hon får Panik IGEN! Hoppa in i bilen skrek hon och körde som en dåre till bensin macken och sedan får jag av ett samtal av syster. Hon frågar lite lugnt om mamma har tappat plånboken. Ja, skrek hon! Så då var det bara hem och hämta den eftersom det var någon snäll gubbe som hade kommit förbi med den på bara en lite kort sekund. Tur det, annars hade vell mamma stått och gråtigt ! Det var nog tillräckligt pinsamt för dagen och drass med henne i henns panikvärld. men jag älskar henne ändå! <3

Sen kom vi tillslut hem och käkade lite mat och drog sedan till stallet :)
Hoppningen gick vell inte så bra. Ösregnade dock så jag kan säga att allt var blött till och med BHn! Typiskt...
Sen var det hem och lagade ihop en lite räkwook! Super gott! Sen så vart det en lite tupplur på soffan mitt i allt då jag igentligen skulle duschat och mött BellsaN men hon höll på med nått på RoomService så jag hoppade i duschen lite snabbt och sen åkte jag och hämtade henne :)
Hyrde två filmer och det vart dock bara en film som vi han se. Vart Beck först och den andra tar vi imorgon!

Men iaf. Nu med mitt bloggande! Det lär inte bli så myckey bloggande men jag ska försöka! ska försöka få ut lite filmer lite musik och bilder och ni ska få följa mina resor som jag ska åka på,mina typiska sommardagar, shopping ochvardgaslivet och lite annat smått och got t :)
Sommaren är ju inte slut en iaf! Ska försöka och fixa min blogg lite till och mins ett inlägg om dagen! (y)

Hoppas ni bli lite mer nöjda med min blogg sen när jag får lite mer kontroll över den!

God natt och sov gott!

Big love from me,,

nuså!

Nu har datan äntligen kommit hem så nu blir det lite mer bloggande. SKa kolla på film nu med Bellsan och mamma kommer snart in från sin lilla promenad! blir ett större inlägg senare om min vecka :)

Big love from me,

Amanda seg på att uppdatera

Amandas syster här, läste att hon inte har skrivit på långt tag så tänkte uppdatera åt henne fast hon inte vet.
Amanda har nog fullt upp hemma och ingen data kan hon låna vad jag vet iallafall. men jag kommer hem imorgon, så då tar hon och skriver dirkekt kan jag tro :P. Här på gotland spöregnar det. vet inte alls vad det är för väder vid nynäs. Kanske samma här?, eller molningt?.

Nu ska vi dra in till visby och äta middag i tråkiga vädret, fast det blir nog skönt. Besök min blogg [klick]

sun

Så härligt när solen är framme och när vindarna inte är så kraftiga!
 
Jag sjuklingen, vaknade runt 10 tiden av att jag knapt kunde andas så det fick bli lite nässpray och en dusch tyckte jag att jag behövde. Sov helt själv i huset och det faktist inte så läskit som jag trodde det skulle vara. Hade lite problem i början med min spöke inbildning men när jag väl hade kommit till sängs och kollat lite tv var det faktist rätt skönt att vara hemma helt själv i lugnet! 
 
Fick bli en lyx frulle med jordgubbar och mjölk. Har blivit det varje dag nu till frulle. I LIKE!
Sen ringde jag BellsaN lite hastigt eftersom hon ville till stranden så när vi väl sitter och kollar bussen skriker hon att bussen kommer om 5 min. Så det vart Hejdå i telen och stressa i allt i väskan och springa till bussen. Vilken tur man har som bor typ granne med busshållplatsen men det gör BellsaN visseligen också men vi båda kom på bussen iaf, Och jag kan säga att det var BARA pantionärer på bussen. Men vad gör dom på bussen (?) Ska inte dom ligga på stranden i bahamas eller nått (?) Ingen som vet!

Men iaf. Mikaelah kom ner och solade och snackade lite skit. Och nu sitter jag hemma hos Mikaelah. Hon har nyss kommit ut från duschen så nu ska vi laga oss lite mat.
Saknar mammas mat (a) Hihi

Nej nu ska jag glutta runt lite på internet. Har verkligen saknat internetet! 

Big love from me,, 

Mys kväll.

Hello!
Nu sitter jag hos Mikaelah med hennes pojkvänn och BellsaN. Vi har käkat och har det mysigt. Ska snart sätta igång en film tror jag.
Idag har det bara vart lugnt, Drog till Haninge med Mikelah och Erik med två tåget. Blev lite shopping och så :) Är jätte sjuk så det var lite tugnt.

Men igår då. Hade jag också en jätte mysig dag. Var hos BellsaN och käkade middag och sen bar vi oss hem till mig. Träffade Anna och Felicia och Mikaelah ute en stund och var med dom nere i hamnen och hade det mysigt. Jag och Mikaelah var hemma runt 11. Var hemma ett tag och sen mötte vi Erik. Fixade oss för en mysig filmkväll innan Jonah kom. Satte  på en rulle när Jonah kom och hade trevligt hela natten.

Nu är rullen igång. Får bli RÅNARNA.  Ha en trevlig kväll.

Big love from me,,


Hemma!

Förlåt för min dåliga uppdatering. kom hem i lördags och har ingen data hemma som fungerar.. *SURT*

Men iaf. Hade en jätte trevlig kväll hemma med Jonah, BellsaN, Mikaelaah, Erik och Macke. Grillade och hade en toppen kväll!
Söndagen bestod bara av chilldag. Fint väder men det blåst lite. Myste med Jonah och bellsaN.

Idag vaknad vi runt halv 11 tror jag eller nått :) Jonah åkte hem till pappan sin så jag mötte Alicia och snackade lite med henne och sen åkte jag hem för att sedan gå ner och sola med Becca och hennes bror. Så vi låg och solade där ett tag och nu sitter jag hos dom. Har nyss kollat på Eva och Adam filmen som jag har längtat efter och nu är den slut så ska nog bära mig hemåt nu och laga lite mat. Kanske blir käk hos Jonah. Orkar inte ge mig dit (a) så lat!! haha

Nej nu orkar jag inte skriva mer. kanske skriver någon annan dag.

Big love from me,,

Trött och förbannad!

Sjukt trött! Ska snart hoppa till säng!

Så jävla stressad över allt och bara denna båtresa hem vill jag bara spola fram! MEn jag hoppas allt bara kan lösa sig och fortsätta!

Men iaf. sista inlägget nu på Gotland och min kära bloggdata får vara kvar :( ! Allt är packat och klart :) Hunnit med rätt mycket. Fixat naglarna och målat dom och ansiktsmask i ansiktet och fötterna är som nya så nu är det bara sova och hoppa i kläderna och sen mot båten! :)

Bloggar imorgon när jag kommer hem om jag får tag på någon data :) Godnatt och sov gott!


Big love from me,,

packat och klart!

Japp nu har jag packat klart som ni ser på rubrken ;)
Vart inte så mycket solande eftersom jag nästan blåste bort. Bor ju precis vid vattnet nästan och då blåser det rätt in "/
Lunchade med Farmor och Farbror , Var jätte gott!

Sedan tog jag och micke en sväng i skogen med mopparna och det sjukt kul :P Var dock jätte halt men det gick! Kom hem och han har lovat fixa moppen så det gjorde han så nu går den bättre en vanligt :P HAHa

Nu ska jag kolla klart på MY SUPER SWEET 16 och sen blir det nog sista packningen. :)

Big love from me,,

Ingen sommar sol direkt!



Ska lägga mig i solen nu med min kära sololija ;D Inte direkt någon sommar sol idag. Det blåser rätt mycket och solen går i måln lite då och då .. Men jag har hört att solen hjälper lite ändå iaf så inget stoppar mig till att inte göra det:)

Sololijan jag använder är från GARNIER och är en sololija spray! Är SPF 6 men finns även i 4 och 2 men eftersom jag har en väldigt känslig hud så tycker jag om 6an för då slipper jag bränna upp huden!
Använde den i Thailand och vart väldigt nöjd med den. Värld att prov !

Big love from me,,

maybe bättre humör(?)

Så nu sitter jag här igen och aa jag har några i detta hus som verkligen går mig på nerverna! Men nämner iget namn!

Men iaf. Har vart en lugn kväll med lite motion och cross åkande :) Dock vågade jag inte åka cross idag heller. Tar det en annan idag ist :)
rummet ser ut som helvete och sånt gör mig också arg. Jag vill bara hem nu! Orkar inte med alla dom här. Det är trångt, äckligt och allmänt TRÅKIGT! 

Nu ska jag vell sluta klaga, blir nog inte bättre(?)

Men iaf.. Sägs att det ska bli bra väder imorgon så hoppas på stranden eller Kneippbyn imorgon iaf. blir det inte som det är sakt åker jag nog in till stan :)

Nej nu ska jag nog försöka sova eftersom det tar ca. 3 timmar för mig att somna efter att lagt huvudet på kudden "/ så det är lika bra man börjar i tid!

BIg love from me,

Boda Borg

Hej alla läsare !

Är nu mätt och belåten. Vart på Boda borg hela dagen och det var riktigt tråkigt när banorna är lika som sist . Men men det var bara att hålla masken och köra dessa 4 timmar!

Orkar inte skriva allt. Är sjukt trött. Mitt humör för dessa tre små fjortizarna som klänger här och hänger börjar rinna utför. Dom är på en som fan och man får aldrig vara ifred! Ska nog gå in på Toan och sätta mig och kolla :)

Ja nu börjar jag blir sur :Phaha

Big love from me,,

Fruktstund!



Sitter nu med lite frukt :) Jätte gott. Var ett tag sen man åt frukt!
Har nyss vart ute och gått med hunden och tänkt över lite så jag är på lite bättre humör :)  Nej nu ska jag fortsätta och smaska på frukten!! HEJA HEJA !

Big love from me,,

sur.

Kan man bli surare :( Nu kan jag fullt hålla med min vänn Izabelle! Det är fan aldrig bra i sitt liv! nu vill jag bara hem! <33

Nu vill jag bara hem !

FAn nu vill jag hem! Min pluttis har kommit hem och vädret är kass här :( Saknar min Bells och alla andra. Men som det ser ut nu kommer jag hem på lördag :D Var det jag hade och säga nu en så länge :P


Big love from me,,.

Rubrik fattas (?)

Tjenare. Nu var det ett tag sen sist!
Shoppingen i stan gick utmärkt. vart en hel del!


Men iaf. Innan vi åkte vart det lite lunch i magen och det vart dock inte så mycket eftersom jag har börjat tänka på min lilla diet jag har inbillat mig som jag ska följa!
Men iaf. Hade helt klart beslut ångest om vad jag skulle ha på mig men det vart bara ett par vanliga svarta leggings från Gina och en rosa kjorta! Inte svårare en så ..
Kom iväg och shoppade lite. Fick bli lite bodylotion, sololia, tvål, hårspray, ansiktis mask, lösnaglar , En gammalvit blus från Bikbok 299 kr och en Rosa blus från Bikbok 249 kr sen ett brunt brett skärp från Cubus 129 kr.

Faktum med att jag aldrig brukar handla på dessa affärer så fick det dock bli det idag. Finns inte så många andra butiker eller vist gör det de men det var det vi han med kan man säga men jag vart iaf jätte nöjd med köpen :)
Fick även bli Donken mat. Inte min grej länge... Väntar bara tills det blir veckans ROSA glas som finns med i + menyn :D Var dock inte ROSA denna vecka så får vänta tills nästa vecka! haha Då kan jag säga att jag kommer äta på donken då!
Kom hem till slut och hoppade i duchen och fötterna fick en liten skönhets dag i dag :) Efter en låten stund framför tv ville mamma ut och gå hennes lilla "runda" så då fick jag se hennes lilla runda och den var vell okej. Men hade gärna kunna gått längre.. Mamma har visseligen inte lika bra kondis som mig ;) *HOST* ! Nej men det e sant fan!! :D

Sen vart det lite snacks och inte villka snacka som hälst utan min egna vitlöks dipp med morötter och lite sånt :) Känner mig riktigt duktigt nu som ändrat på min diet där lite .. Säger ett Piiiiiiiiiip för Donken maten där men jag har iaf motionerat i 30 min i dag ;D

Nu ska jag snart hoppa i sängs men först, städa lite och kolla tv! Ett måste för mig innan jag somnar, oftast!!

_____________________________________________________________________________________________

Imorgon blir det nog en liten storstädning i huset innan familjen Arnberg kommer på besök. Dom ska äga rum här tillsammans med oss i en halv vecka ungefär. Ska bli trevligt faktist :) Planerna är vell att gå på konsert och kolla på E.M.D och Johan Palm och Darin och villka det var som skulle vara på Kneippbyn, vi får se villka det är. Sen är det vell lite sola och Bada och stan och ev. Bada tunna här hemma om vi får hem denna tunna men jag får vell hålla tummarna! 
Enligt mina egna planer vill jag redan åka hem på Fredag eller lördag får se hur vädret blir. 
Enligt tv 4 Vädret skulle det bli mulet imorgon med 20 grader och Torsdag regn med 14 grader och Fredag med 20 grader medSOL hemma, så fan då vill jag ju hem! :D 

aja nu vart det ett jätte långt inlägg (a) ! 

Big love from me,, 

Godmorgon!

Ska fixa mig till stan nu :) vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men det kommer in en outfit. :)

Big love from mee


Day N Night


NATTI NATTI <3

Påå här!

Ska försöka sova nu med det tror jag ska gå :) Blev inte så mycket sömn i natt/imorse och visseligen somnade jag på soffan efter Burgsvik men jag är fortfarande sjukt trött!
Jonah min Baby hörde av sig för inte så länge sen och sa att han kommer hem redan på Onsdag :D! Så nu fick jag lite halvpanik. Vill ju vara hemma då men det blir nog lite svårt :(. Ska försöka boka en tidigare biljett hem iaf! Får se hur det blir...

Men imorgon iaf. Då blir det vell stan med en massa shopping :D SMHJ har iaf lovat lite bättre väder, sol med ca. 20 grader så  Love säger jag bara !
 
        

   

Big love from me,,





hur ska man förklara ?

Jag besökte bloggen om tjejen som väntar tvilingar som är i sina bästa år. Född 93 alltså 15 bast. Ellamarie.blogg.se jag läser hennes blogg mins en gång om dagen och jag kan verkligen inte sluta läsa den. Det är verkligen spännande eftersom ungarna snart kommer!
Men iaf. Fram till saken. Min kusin satt brevid mig och frågar hur man kan få barn när man är lika gammal som mig (15)hur ska man förklara det för min 8 åriga kusin ?

Big love from me,,


Gotland

Nu kom jag äntligen in på datan. Vädret är kass och det finns inte direkt så mycket att göra.

Båt resan gick bra sov hela resan. vaknade ungefär en 55 min innan båten var framme så, Åkte mot Klinte sen och vädret var heel kass! Har vart det hela dagen.
Fick i mig lite mat och åkte mot Burgsvik med mammsen. köpte lite olia till nått som mamma skulle ha till utemöblerna sen vart det lite mer shopping. Var inne i en butik och kollade och hittade en jätte skön luvhalsduk eller hur man ska förklara det.. Skit söt och skön!

Sen vart det hem i detta oväder så därför passade jag på med en liten bloggstund :) Ska snart sätta mig i soffan och mysa. Bäst jag passar mig så jag kan åka hem snart :) !




Big love from me,,
 

Last !



Nu är det sista inlägget för den här dagen och för den här veckan i Nynäshamn! Gotland here i come!

Sprungit som en galning nu och städat det sista och aa fixat det sista inför imorgon eftersom imorgon när jag vaknar blir det bara på med kläderna och sen hoppa i bilen och ner till båten :)

Kvällen vart absolut inte som planerad. Fick mat i magen och sen cyklade jag och Bells och Badade ;) Det var faktist varmare en vad jag trodde det skulle vara men fan vad kallt det vart mot slutet! Kan vell tänka mig att alla hade vell pissat klart då i den dära pissviken!

Men iaf. Ska försöka blogga imorgon när jag kommer till Klinte och det lär nog bli på kvällen eftersom jag måste packa upp och det som jag absolut hatar mäst av allt. Det är DÅ den hära huvudverken tränger fram! JA jag gillar det verkligen (yn)

Nej nu ska jag faktist sova lite :) Godnatt och sov gott, som sakt !

Big love from me,

Stress

sitter nu vid matbordet och måste komma på nått att äta! Har vart sjukt mycket idag :) Gick ner till Centrum där vi mötte Anna och Denice sen bar vi oss ner till hamnen (jag och BellsaN) mötte Upp några gammla klasskamrateroch deras kusin. Käkade klass och snackade om allt möjligt och hade allmänt jätte trevligt ! Sen vart det hem och svida om och åkte ut till Hästarna ute på järflåtta. Och säger bara stackars min hund som vart attakerad av alla dessa 20 tals hästar. Dom var helt galna. Fy :'(
Kom sedan iväg och åkte mot Tumba för att göra lite ärenden. Fick bli en liuten Cola i sorunda. Var så himmla törstig eller utan pappa var törstig :P
Sen en snabbis till stallet för att göra allt det sista och nu är jag äntligen hemma :D Ska packa klart allt och städa och allt eftersom jag åker mde halv 8 båten imorgon bitti ;O kommer ju aldrig orka gå upp vid halv 7 ! Men men får vell se ifall jag ska ut eller om det bara blir tv tittandes med pappa med lite snacks och cola ;) Eller om det blir ute på byn skulle höra av mig :)

Big love from me,


Nu drar jag till Centrum!

Nu ska jag bara fixa mig och dra ner till Centrum och kolla lite saker på Kicks med BellsaN ;)
Big love from me,,

Pack dax!

Så nu har jag vält ur allt ur min garderob och försökt och få ner allt i väskan :) Ni ska få ett litet smakprov på lite saker jag ska ha med mig. Och det är sjukt mycket jag ska ha med mig och om jag ska vara ärlig tror jag att inte ens hälften kommer jag använda men men man vet aldrig ;) Tror det får bli rekord med tre stora väskor med mig till Gotland!:) hihi  



Lite smått och gott jag tänkte njuta med på G-båten och i Visby. Solo Chik och Make up store tidningar, Presentkort, lösnaglar, naglack, liten handväska & tuggumi. 




Handkrämer: Vanilla och coccos, Vanilla parfym, hårspray, Deo, smink, massa smycken och brillorna!




Två bikinisar. Billabong och Roxy.




Två Peak tröjor. Två lite mer finare koftor från Vila och en rosa Klasströja.




Lite finare brusar. En klänning från Gina, Kjorta från H&M och en svart tunika från H&M.



Byxor och leggings. Chinos, Svarta leggings och vanliga svarta, Vanliga jeans från Gina och mjukisar.



Vanliga tröjor. Vanligt vitt linne från Gina, Vanligt blårandigt linne från H&M en svart blus från H&M och en cool stor tröja från H&M .



Skor. Ett par svarta vanliga från Stadium, Vita lite högre i skaften från Dinsko, Bruna Pumps från Dinsko & ett par vanliga slippin skor från Eurosko.

Big love from me,



09:11 (?)

Sitter nu i soffan och är hur pigg som hälst(?) BellsaN åkte för en Timmma sen och jag har vell inte kunnat somna om sen hon drog fast jag vaknade helt svättig så där är vell värmen eller nått ute.

Men Igår då. Lördagen, så vaknade jag vell runt halv 11 och pappa hade köpt frallor. MUMS! Sen hjälpte jag han med det sista på vinden och sedan fick jag dock göra lite mer sysslor hemma. Kan dock inte påstå att det var en fin syn i köket eller vardagsrummet :) Hahah typsikt. Men det vart ett fint resultat när jag städade och fixade allt :D !
Sedan slängde jag in lite i tvättmaskinen och städade mitt egna rum också :) Kännde mig verkligen duktig som orkade allt det för så fort  jag tänker på städning mår jag bara illa :P Men jag klarade mig rätt bra!

pappa och jag tog sedan en sväng till Sorunda och skulle göra lite ärenden och sen lite i Nynäs med och lite ärenden i Centrum också såklart! 
Kom hem sen och fick klippa gräset lite -.- Fast var rätt roligt när jag fick ha hörlurar med musik på för då blir allt mycket lättare (a) !
Sen vart det stallet och fixa allt till dessa ponnyer men dom är så söta så. Och när jag ska åka hem så tro det eller ej så börjar det SPÖREGNA! Det bara öste ner så det tog ett tag innan det hade lugna ner sig så vi kunde åka. Hihi!
Kom hem och hoppade i duschen och sedan vart det lite mat me farssan och hans polare och sen vart det ut! Mötte BellsaN först och vi träffade sedan på Anna Felicia och Denice ute en stund! Sedan av en slump så träffade vi på Lucas Erik och Elias i Centrum så vi ägnade hela kvällen ute med dom till som skulle hem och sova :) Då jag och Izabelle drog ner till freja vid 23 tiden och skulle kolla läget och det var rätt dagit(a) Kul att vakterna kännde igen mig från igår. Men dom var iaf jätte trevliga, hehe
Sen bar vi oss hemåt runt kvart över tolv. Och kom i säng rätt fort! Kollade lite på Eva och Adam del 1-2 ! HAHA så jävla bra film fast den är typ 10 år gammal!

Och nu har vi kommit till nu! Vakande för bara några minuter sen och tänkte direkt på bloggningen eftersom det inte vart något bloggande i går :( .. 
Men idag blir det nog bara sol och bad tror jag! Far har iinte vaknat en men antingen ska vi dra ut på sjön eller så drar jag med Grabbarna till Nicksta och badar vi får vell se! 

Nej du vart det ett väldigt lågnt Inlägg. Hoppsan ! :D
  

Ska käka lite frulle nu med pappsi som nyss vaknade sen kommer det in lite blider på bloggen idag :)

Big love from me,,

hemma!

Nu är jag hemma efter en lång kväll. Skriver mer imorgon om dagen!

Big love from me ,

Var tog du vägen ?

Solen bara försvann ;O och ist kom den en stor skur med regn och oska. Älskar ibland oskan men nu när jag är hemma själv så blir jag lite rädd (a)!
Ska nog göra mig en krops lyx! Sen så måste jag ta tag i mitt rum och damsuga och börja packa :) Har jag tänkt på länge nu med det e såå tråkigt :( !

Big love from me,,

-

Så. Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår men jag vart jätte "dålig" typ. Kom hem från träningen och hade sjukt ont i magen och var nära på att spy flera gånger när jag var i stallet. Och pappa trodde att jag inte hade ätigt ordentligt under dagen och det brukar jag få magknip av så han var så snäll och åkte ner till hanmen för att kolla om det var nått som var öppet och det var det :D Så jag fick lite käk i mig iaf och när jag kom hem gick jag och la mig. När jag vaknar och kollar på klockan var klockan redan 11 och pappa tvingde i mig till duschen och det vart inte alls bättre så migrän och världen magknip har jag haft hela natten så därför fick det inte bli nått jobb idag för mig eftersom det inte är helt bra en "/ .. 

Ska iaf fösöka hinna med annat idag. ska packa ner lite och gå med hunden och röja undan på mitt rum lite. Det behövs nu eftersom när jag tröck in sänggaveln mitt i allt så vart det världens röra så ska försöka få en liten bättre årdning.
Sen resten av dagen blir det vell sola på terassen. Solen har inte kommit dit en så jag ska vell fixa mig och gå ut med hunden innan han pinkar på sig så har solen säkert kommit till mig sen :)
 
Ha en bra dag !

Big love from me,

Torsdag

Ja nu är det Torsdag igen. Fredag imorgon, Redan! 
I går vart det ut en sväng och badade faktist! Var i hamnen efter det och käkade lite glass och hade det trevligt och kom hem rätt sent. Enliget mitt jobbschema när man nästan ska vara hemma vid 9e redan och det var jag dock inte!

Men idag. Vart en liten sovmorgon. Fick dra en sväng till Sorunda och göra lite ärenden och kom till jobbet då jag får världens Migrän. Och nu menar jag inte ont i huvudet utan migrän när jag känner hur det är som ett band som är snurrat runt huvudet och som dras åt imellan åt och jag kan knappt vara ute för solen för mig illamående och aa vill bara lägga mig under ett täcke just nu! 
Men klarade av lite, så målade alla däcken och sen vart det en stund framför datorn. Sen vart det en sväng till nynäs. Åkte ut på sjön för att kolla nått skyddsförråd som SVEVIA har där ute någon stans. Det är verkligen såå skönt att åka båt och verkligen härligt att se Nynäshamns skärgård! Så fint! 
Men nu är jag hemma och ska proppa i mig lite tabletter inför träningen så jag kan träna idag.

 Ska fundera på något att äta till middag och kommer verkligen inte på nått "/ humm...
 
Big love from me,

sova eller ut?

Ja vad säger ni? Ska man lägga sig i sänge och glo på film eller ska man ut? Vill ut och passa på när det är bra väder men ändå så är jag sjukt trött så aa vi får vell se vad viljan går..

Men idag har det såklart vart jobbet. Började med målningen men det gick inte så bra så jag somnade ett antal gånger i soffan (a) vet inte hur länge jag låg där och halv såg för man ville ju inte heller att någon skulle se en :P hehe
Men sen kom vi igång lite mer och fan vad smutsig jag vart :( Ursch .
Sen var vi klara där och när det började närma sig mot slutet så skulle jag testa massagestolen och det är nått av det äckligaste jag gjort men ändå ganska skönt imellan år!!
kom hem ochhar nu börjat med maten :D Blir Hockey mat (tacko) 'nej nu ska jag äta vi höres sen :)

Big love from me,

RSS 2.0