godkväll

Nu är jag hemma och det blir ett litet snabbt inlägg nu. Ska snart få i mig lite middag tror jag och sen ska jag bara ta det lugnt och mysa eller hur every one?
Tror jag faktiskt börjar bli sjuk igen.. Känner av den hära feber huvudverken och snorig men vafan jag ska nog ta mig en alvedon och sen är det nog bra hoppas jag :)
Nej nu ska BellsaN ner och köpa lite middag till mig (A)(L) Tack baby!<33



Godmorgon elr godmiddag ..

Ja nu kanske man ska ta tag i sitt liv och göra nått? Gå ner och handla lite mat kanske..
Sov rikitigt skönt i natt. Hela 11 timmar(y) Kan ju inte bli bättre.
Kvällen har inga planer än så länge så vi får vell se vad som händer då.

Nej nu måste det hända nått :)


Godnatt i sist minuten.

Nu sover jag hemma iaf. Jag vill sova i min egna säng och sova ut lite extra eftersom att det vart tidigt i morsse och jag har inte riktigt fått sova ordentligt under dagarna på Gotland men nu får vi se om de blir någon sömn för mig inatt beror ju på om man får sellis eller inte.
Fick super god pasta till middag iaf och sen vart det utgång. Träffa vännerna som man inte träffat på ett tag nu. Men sen vart det jävligt kalt så tårna skrek HEM!




nu ÄR det vinter.

Fan, Sitter och fryser sönder i min lilla soffa:( Nu kan jag verklig påstå att det är Vinter för det är fan inte vart ute ...Ska snart börja fixa mig och sedan börja dra mig upp till Ösmo. Är bjuden på middag ikväll så det ska bli jätte trevligt. Sen blir det nog ner till Lilla byn igen och så får ve se vad jag hittar på då :)

Bjuder på en super duper bra låt också. Trevlig helg.



Takida - Reason to cry




HOME SWEET HOME.

Nu är man hemma igen och båtresan gick toppen. Elr vad ska man säga när man låg deckad som en gris hela resan (?)
Har nyss vart ute på en liten prommis med BellsaN i fina vädret och solen skiner faktiskt så det var riktigt skönt.
Nu ska jag vell bege mig mot stallet och rida och fixa lite med pollen. Lår vell se ut som ett helvette när man kommer dit. Brukar ju vara så.
Nej nu ska jag ta och göra lite. Inte bara slappa längre ..


Just det. Systern min tog jätte fina bilder på mig och Bells igår så det kommer nog upp en massa fina höstbilder nästa vecka när hon kommer hem från G-land.



Nu blir det riktigt mysigt .

Nu ska vi mysa lite med massor av ljus. Ska hoppa i duschen och göra mig lite fräsch för kvällen. Göra mig en kopp Te sen. Jag och bells har nämligen paxat tv ikväll. Så här kommer min kväll se ut. 
 
Sean Kingston - Replay 


 

♥ Duscha och göra mig lite fräsch.
♥ packa och göra klart i rummet. 
       ♥ Kolla på Fallet med Louise, kl. 21.30
                         ♥ Debatt mellan Kissie och Linda Rosing, kl.22.00




More shopping.

Hello.
Nu är jag äntligen hemma efter en till dag shopping. Undrar när shoppingen tar slut.. ALDRIG!
Har vart inne hela dagen i Visby och handlat. Vi löste till och med BellsaNs lilla "problem". Vart mycket smycken och jag handlade maskaror och presenter och sånt där lite småplock..



Ett peace halsband. Tyckte jag skulle börja med lite halsband nu.



 Två maskaror från Maybelline. En som gör mer volum och en som särar lite bättre på fransarna.

Nu blir det lite taco och ska packa ihop allt eftersom jag åker imotgon bitti.


Godmorgon God morgon.

Godmorgon. Nu är jag färdig fixad och ska snart åka in mad familija till Visby.Blir lite shopping idag med. Ska försöka hitta nått till min kära vän mikaelah som fyllde år igår och sen så måste jag själv köpa smink.
Sen så ska jag och Bells bli fotade på stranden och vi ska oxå bli fotade vid typ löv så vi får några riktigt fina höstbilder. Kommer upp bilder nästa vecka tror jag då. Ska föröska fota en fin bild till en header också så jag får hoppas på det bästa!!




Snart anländer familija!

Ja snart kommer resten av Familjen Pettersson till Huset -.- Ska bli en sista städning nu och sen ska jag tvätta mig och borsta gaddarna och hoppa i sängs med Bells. Nu gumman, nu blir det trångt i 120 sängen.. Men det går nog bra. Man dör ju inte av lite närhet!
 Never..
 






Bells Problem..

Bells kom fram till i dag att hon hade ett problem.. Hon bär aldrig halsband armband eller likande ringar eller har några långa naglar och att hon känner sig inte riktigt kvinlig längre. Det är ju inge bra om man gå runt och inte känner sig hemma hos sig själv. Nej så nu ska vi hjälpa BellsaN med att hitta sig själv. Vi ska åka in och shoppa lite smycken!! Vi ska passa på nu i Visby då det är så mycket 50% rea på alla smycken. Kan ju bli riktigt bra!

Själv har jag börjat med att spara ut mina naglar, då jag vart nagelbitare i alla mina år "/ Men Jag använder nästan alltid nått slag av armband och någon ring på fingret men jag är lite dålig med halsband. Har en massa tips för att sluta bita på naglarna men det gäller att man har jätt sig fan i att sluta. Sen har jag tipsen för att dom ska hålla och för att dom inte ska flisa sig.
Och med att känna sig rätt i att ha smycket på sig tycker jag är viktigt. Jag hade själv aldrig örhängen på mig förut men när jag fick det på mig kände jag mig plötlisgt lite finare och det e ju lika dant med lite armband och ringar. Och det viktigaste är att man inte blandar allt olika från pälor till diamanter till rött och blått utan om jag har päl örhängen kan man ha päl armband och päl halsband. Man måste matscha lite.



Onsdag

Hello:) Tänkte köra ett litet inlägg om hela dagen. Alltså en liten sammanfattning om dagen.

Började med att Bells och jag tog en tripp in med min lilla Farmor in till visby. Åkte till alla affärer som låg utanför visby och sen vart det lite söder och öster. Vart inte så mycket shopping utan bara lite koll. Skulle både kolla lite presenter och lite så. Men iaf.kom iväg till Klinte vid två tiden och sen dess har vi bara slappat. Städat lite och fixat det sista eftersom päronen kommer tonight!





Nu blir det lite mys och sen ska jag försöka och återgärda BellsaNs problem. Kommer upp om hennes "stora" problem i nästa inlägg!



PetterssonAs FÖRSTA Videoinlägg!

JA som rubriken säger så bjuder jag på ett Videoinlägg ;)






Nu börjar det bli roligt (y)

HAHa sitter nu och har lite roligt med BellsaN. Humorn börjar bli galet jobbigt eftersom vi båda är huuur trötta som hälst -.- Men vi får se hur det här slutar !!

Jag har en liten överaskning som kommer upp om kanske en timma ;D Kanske en frågestund eller ett Videoinlägg eller kanske nya HETA Sextips ;D



Gästbloggare!

Hej alla Påå's läsare, det är ju då http://bellsss.blogg.se som bloggar (: Jag skulle egentligen logga in på min egna blogg men råkade komma in på Amandas av någon anledning(?) vet inte riktigt hur de gick till, men hon vet inte att jag gör de just nu så tyst om de! (:
 Ja som sagt vi har varit inne i visby idag och jag hittade en fris&company plånbok, för 300 :- Men de var absolut värt de, skitsnygg är den! Riktigt nöjd blev jag, sen får vi väl se också om vi ska åka någonstans imorgon eller så.
 Men nu ska jag nog in och blogga i min egna blogg, så passa på att läsa min med när du ändå är här! :) 
 
Puss


HEllOW!

Nu är det filmdax igen! Köpte en på Ö&B idag och det fick bli första filmen av Tsatsiki:D WIHO! 
 
Vart ju inge bloggande på morgonen idag för vi åkte in till Visby och shoppade redan vid 10.

Det här vart det (y) Som ni ser har jag blivit galen i Nitar!



En parfym
Pälsmössa
Nit skärp
Nit armband & en väst.

 


Undra om man var först?



Yesh som rubriken frågar om man var först med att baka peppakakor?
Tror fan det ;) Det vart iaf en massa FINA peppakakor. Har man min humor, så har man ;)

Fick även lite middag i magen men det var fan inte gott :( Eller rättare sakt att ingen var sugen på nått..
Nu blir det lite mys framför Andra avenyn!
Bjuder på lite bilder först ♥





sjuts in i ugnen!!!


Svar på frågan.

Hello! Ska snart bege mig till affären för att handla lite prylar. Tyckte det fattades lite i morsse så nu innan det blir middag så måste vi fylla på med lite dryck!
Ikväll bjuder jag och Bells lilla Tove på middag. Vi ska servera fläskfilé med kroketter med bea och så klart cola.


Svar på frågan om vart jag köpt skorna så köpte jag dom i nya Liljeholms Torget på en butik. Ingen aning om vade den hette men kostade runt 300 lappen. Ett jätte bar pris tyckte jag.



Nej nu måse vi gitta till affären..


nu blir det sen lunch!

Hejsan. Filmen är fortfarande inte slut:) Upptäckte att den var hela 3 timmar lång så nu blir det lite lunch i filmen :)



Dagen lunch: Potatis sallad med rostbiff och lite majs och gurka.




En TT.

Det vart en Tråk Tisdag idag-.- Skulle ju in till Visby idag men nu vart det inte det. Vi har hållt på och velat fram och tillbaka om det dära men nu blir det inte så :( Vi åker in imorgon ist och shoppar i lugn och ro ist. Orkar inte tressshoppa i stan.
Vi ska kolla på Danslärarens återkomst nu ist med lite chipsrester från gårdagen (y)!




godmorgon

BellsaN sover fortfarande den sömntutan, men jag gick upp för jag hade panik av allt smink som låg i fejjan! Ska vell väcka henne snart och sen blir det vell lite frulle och sen drar vi in till visby för lite shopping!! Tror vi får skynda oss lite för att hinna med bussen ;)

HA det brA idag alla läsare, ♥


vi säger hej till sängen(y)

Nu blir det snart hej till sängen(y) Man vart lite trött av att sitta och kolla på film. Att man kan bli så jävla *** av en film det är sjukt. Man fick en tanke om vad man vart med om och hur mycket minnen vad har med vissa folk.. :( Man vill bara spola tillbaka tiden och ända på det som har hänt tidigare "/ ..

Godnatt♥


HAHAHA nu vart det mycket!

HAHAHA Bellan Upptäckte nyss att jag skrivit LÖRDAGS MYS ist för MÅNDAGS MYS! Nu är jag trött..

Ha det bra, nu måste jag mysa innan det blir mer fel i bloggen (a) <3


Lördags mys!

Nu blir det lite mys med BellsaN! Blir till att se klart på The girl next door och sen blir det Danslärarens återkomst med Chips dipp och godis med massa ljus... Kan det bli mysigare(?)








Bells och Påå lyckades NÄSTAN!

Som sakt. Som rubriken lyder så lyckades vi NÄSTAN med middagen. Ugnen pep precis när jag var klar med mitt bloggande och tro det eller ej när jag kommar i ugnen så är den BRÄND!!
VAFAN Bells!
Fick i oss lite middag iaf tillsammans med the girl next door filmen !!
Har sett den ett antal gånger men den är lika bra varje gång.



Menmen så går det;) HAHA
Vart ute en sväng och träffat allt gott folk. Träffade Lilla tove och Julia och även Bella kom på en tripp!



G-land

Ja nu är vi här och myser satan av oss ;) Kom hit vid 4 tiden och har fått eld i spisen och rullen är igång. Kan ju inte bli bättre. Snart blir det pizza.

Resan gick bra. Kollade lite film på lapin och sen vart det storhandla på ICA MAXI. Så nu överlever vi iaf veckan. Får se om Tove ska möta oss ikväll. Har inte träffat bruden på ett tag nu så nu är det dax när jag ändå är nere i  byn.

Bjuder på en liten bild från 2001!



Och om ni undrar vad det står på min magen så står det MARKOLIO! HAHA^^


Godnatt och hejdå kanske man ska säga..

Nu är det snart dax och sova och imorgon drar jag ju iväg:) Ska ju bli sjukt skönt och komma bort. Shoppa och glo film och bara mysa med vännen!
Har inte packat allt än men de gör jag imorgon ist. Fattar inte hur jag ska få plats med allt så det ska bli spännande över hur jag kommer se ut med all packning imorgon.. Men men vad ska man göra. Hellre mer en för lite packning...
Ska försöka uppdatera under veckan men jag kan inte lova att mitt trådlösa internet gör som jag säger men man kan ju bara hoppas på det;)

Nej nu måste jag fan sussa så jag kommer upp ímorgon bitti. Ha det bra nu alla nynäs suckers för nu drar jag syns om en vecka!




Lördags mys.

Sitter nu med familjen och myser i soffan framför tv med lite snacks. Det var riktigt lägge sen man satt med familjen och mös, så nu ska jag passa på och mysa loss när jag ändå är hemma :)

Måste snart börja packa jöö! Åker ju om 2 DAGAR:D ! Ska bli så jävla skönt att få komma bort och kunna vänja sig med allt som har hänt och allt hört och så.

Nej nu ska jag mysa vidare och börja packa lite :) !!




En riktigt blandad lördag,,,

Kom hem för ett tag sen.. Har vart ett riktigt äventyr kan man säga.

Åkte ju ungefär runt kvart över 9 tiden och resan gick bra dit förns vi kom till farkeringen... VI FICK PUNKA PÅ BILEN;O Två blonda brudar i en bil.. Hur ska det här gå(?)
Vi gick ut och kollade och som tur var han vi ju iaf parkera. Vi kollade på höger framdäck och det satt värsta jävla stålgrejen i däcken. Och pös gjorde det också. Ersch skitsamma nu shoppar vi. Vart en heldel shopping tills Far anlände. Han var snäll och bytte däck och eftersom såna här reserv däck inte är så stora och inte heller så breda så vart det 80km/h på hemvägen :@ Gasch vi höll på att dö..
Men jag är hemma nu iaf. Som tur var. Kunde ju dock gått värre.

För mig vart det lite.











Så det vart en heldel!
Skor med nitar
Lovering
Nagelack
Bobby's Hårspray
Stor stor halsduk & mönstrade strumpbuxor


SHOPPING!

 Tänkte slänga iväg ett blogginlägg innan jag brar.
Nu drara jag snart mot Farsta för lite shopping! Drar ju till ön på Måndag och måste ju ha nått att sätta på mig. Annars blir det nog kris"/!

Ha en bra Lördag.


Nu släcker jag.

Nu blir det sovdax för mig. Ska bara släcka ner tvn och lite lampor sen blir det krypa ner i en varm säng :D Kan ju inte bli bättre, eller hur?
Imorgon har jag lite beslutångest vad det är man ska hitta på ;) Ni får se imorgon vad jag kanske ska hitta på ;)

 GODNATT ♥


Svar på frågan.

Det är många nu som har frågat om besöket på Sjukthuset och hur det är och hur jag mår just nu. Och allt är okej nu. Jag har käkat lite tabletter och det tog ett tag innan det började verka men nu börjar det bli bättre. Det var inte en sån stor grej som det låter som att det är. Men hade jag väntat längre i sängen hade det vart på håret.

Allt började med som en vanlig förkyling. Lite snorig, ont i huvudet och feber och JÄTTE ont i halsen. Det här som var med halsen fanns det inge hals tabletter för som funkade. Alltså inget av det som finns på apoteket"/ Det gjorde så att min hals gjorde ondare och ondare och till slut kunde jag inte äns äta eller dricka som då gjorde att jag inte fick i mig någon ipren/alvedon samt vatten. Och Vatten som är det viktigaste när man är sjuk också! Jag vart mattare och mattare och började spy upp mitt egna saliv som jag inte äns kunde svälja. Jag fick som andnöd när jag verkligen försökte svälja och jag var så svullen så jag fick sån panik så jag fattade nästan inget av det som höll på att hända.
Pappa kom hem i rusande fart och försökte få lite liv i mig eftersom jag var så pass matt och tillslut var vi inne på karolinska sjukhuset. Själv kändes det som om jag inte riktigt fattade vad som hade hänt förens jag kom dit för pappa fick i mig delad Alvedon innan jag åkte hemmifrån som också dämpade min Feber. *skönt* 
Som tur var fick jag komma in på sjukhuset rätt fort (1 timma). Det togs 4 provor sammanlagt under hela kvällen samt droppet som satt i armen. Dom hittade inget fel men att det var en ordentlig infektion i halsen. Alltså mycket värre en halsfluss.. Problmet var ifall det hade satt sig i magen.. Och det var en väldigt lång väntan tills man kudnde få gå ner med kamera i hals och mage och få se vad som spökade...
Jag är en sån person som bara vill hem från sjukhus och när dom börjar snacka om att man ska bli inlagd får jag ju panik. Men jag lyckades efter drygt 3 timmar övertala dom att jag blivt bättre efter att fått bytt avdelning till barn avdelningen där jag sov i ca.1,5 timma.
Vi bestämmde att jag skulle komma tillbaka efter två dagar och att jag skulle äta penselin med några timmars mellanrum. Så vi var ute från sjukan runt 1 tiden på natten. Alltså hela 6 timmar där inne.. Sjukt.

Åter besöker bestod av en helt sjuk onödi sak. Några prover. Och eftersom dom inte hörde av sig så skulle jag vara på bättrings väg(y) så nu är det på gång!






Fryser rumpan av mig!

Har vart ute i ca. 2,5 timma och jag håller på att frya rumpan av mig:( Hade satt på mig rijält med kläder. Men det hjälpte tydligen inte...

Kom hem rätt sent idag. Var i Liljeholms torget och det var jätte fint och lika så sjukt mycket folk. Blir nog mindre folk under veckan. Ska nog dit på Söndag nästa vecka ist. För jag kan inte konsentrera mig när det är mycket folk och det är sååå sjukt mycket butiker så man blir så glad där inne så det blir helfel:(
Men iaf. Kom hem efter lite strul med tåget. Sedan vart det en klippning idag hemma i köket och sen vart det utgång.
Var sjukt kallt ute som jag sa och nu börjar det verklig bli vinter:( Attans!

Tack för att du offrade håret Marika(y)





 Någon som har testat nya Marabou ?






Matte;O

Nu vart det matte helt plötsligt ändå ;O Skulle ju inte ha det så nu är man lite smått förbanad! Jag som skulle SHOPPA. Men det tar vi om 60 min. Ska hem sen och mysa lite med min ponny och sedan blir det mysa lite med Marika. Ska klippa henne idag också och halva håret ska bort så nu är man lite nervös också..
Sen ska vi äta lite middag och mysa lite. Får se om det blir någon ute kväll. Var rätt länge sen jag var ute så ska försöka att komma ut lite idag :)

Nej nu blir det vell matte -.- och snart LOV!


5 Heta sextips!

 



Nu har jag bivit så där Höstgalen igen .. Tänkte galna upp bloggen lite med några sköna sextips i veckan. Vad säger ni?

Let's GO!

1. Inget under kläderna
Skippa underkläderna. Ska ni på fest tillsammans? Se till att era privata delar är lättåtkomliga och oklädda, så ni kan smita i väg för en hemlig snabbis på värdfolkets toalett.

2. Gå direkt på samlag
Ta en snabbis. Ibland behövs inget förspel. Smek inte varandra först, utan gå direkt på samlag.

3. Stadig rytm
Rytmen är huvudsaken. Inget bra sex utan en stadig rytm! Gäller både smek, oralsex och samlag. 

4. Smek knävecken
Knäveck är en underskattad erogen zon. Koncentrera lätta smekningar där.

5. Sexa loss på bordet
Bord kan vara ytterst upphetsande att ha sex
på. Djuriskt hektiskt med kläderna på. Köksbord eller matsalsbord går lika bra. Sexa loss!


Ha det skönt!





 


Bjuder på en liten morgon låt!



Britney Spears- Three


English!

Sitter och ska starta min Engelska lektion nu och jag kan ju bara påstå att våran lärare är STÖRD. Vi fick ett nytt stort arbete förra veckan och NU ska vi vara klara. Hon har inte ens sakt ett skit ;O Sånt gör mig så irreterad när hon säger att vi får ett tag på oss och så säger hon nu att vi ska vara klara idag. Fuck heller!

Men iaf. Ska blir riktigt kul och komma in i Liljeholms torget idag. Helt nytt. Var invigning igår! Så idag blir det lite shopping. Måste ha ett par skor!!
Sen ska vi vidare till solariumet här i liljehomlen. Ska se om et är bättre är eller inte!







pluggande



Bjuder på lite musik i mitt pluggande ska snart sussa. Börjar bli lite sent. Men iaf. Denna låt går väldigt ofta och sätter sig gärna på närverna!








Sista slutspurten!



Sitter och skriver allt på min frisör handbook nu! Sista slutspurten nu. Den ska lixom vara inne imorgon och de är så mycket jag inte riktigt fattar :(!! Men jag hoppas jag löser det snart;)
Var på Davines idag och det vart lite långtråkigt och sitta och lyssna men ändå lite intresant att lyssna. Att det finns så mycket coola saker man kan göra med så lite produkter. Hel galet! I like!
Nej nu måste jag fortsätta att arbeta lite så jag blir klar snart !








goddagens!

Nu är det bara att fixa sig och gå mot bussen snart! Bussen går om 50 min så det är lite brottom. Ska in till Davines idag och prata om styling. Alltid lika roligt!
Skönt var det med lite sovmorgon iaf. Nu måste jag skynda skynda!


Tro Hopp och kärlek..

ligger i sängen nu och tankarna bara snurrar runt. Hur ska allt sluta. Det blir en stor gåta!
Sovmorgon imorgon då. Ska bli riktigt skönt ska jag säge er. Hinna fixa mig och bara ta det lugnt imorgon blitti. Kan ju inte bli bättre.

Nej nu hade jag tänkt och sussa så jag kanske kan sova ut men ändå gå upp i skaplig tid och plugga lite eftersom jag håller på att somna nu (a)! Smart va?


godnatt och sov gott mina gullungar!

Nu ska jag sussa lite. Sjukt trött och ska ju upp tidigt i morgon, så det ser till att man somnar ordentligt ikväll. Men jag gissar nog på en dålig sömn i natt "/
Såg nyss klart på ANDRA AVENYN och jag vill bara att nästa avsnitt ska komma! Nu börjar det bli spännande igen :D
Imorgon blir det "vanlig skoldag" sen blir det till Stallet och mysapysa.





godnatt och sov gott mina gullungar!

Nu ska jag sussa lite. Sjukt trött och ska ju upp tidigt i morgon, så det ser till att man somnar ordentligt ikväll. Men jag gissar nog på en dålig sömn i natt "/
Såg nyss klart på ANDRA AVENYN och jag vill bara att nästa avsnitt ska komma! Nu börjar det bli spännande igen :D
Imorgon blir det "vanlig skoldag" sen blir det till Stallet och mysapysa.





Äntligen hemma!

Så nu är det hoppa i duschen och fräscha till mig lite. Känner att jag måste sköta till mig lite med hygienen. Det börjar gå utför och det är inte bra. Sen blir det lite städa av rummet -.- Suck!!



tisdag.....

Hello. Hur ere med er`?
Själv sitter jag i bibblan och har Svenska. Ska skriva en liten sammanfattning om min bok som jag läser, Tillsammans. Grymt bra bok. Finns ju två efter denna bok så jag har nått och göra ;)
SNart ska jag vell hem. Ska ta en sväng till Farmor och farfar. Inte min farmor och farfar men dom har alltid vart som mina ♥ Bells bor ju där nu.. Så ska dit och snacka lite. Sen ska jag nog ta och städa mitt rum lite och plugga lite.. Missade ju en hel del förra veckan men det är ju inte jätte mycket. Men eftersom allt ska vara klart innan lovet så är det thigt"/
Nej nu måste jag skriva lite på Svenskan...




god dagens!

Vart inte så mycket bloggande i helgen "/ Vart en ganska trist helg tycker jag. Iaf för mig. Hoppas ni har fått det bättre!!
Idag var jag iaf i skolan:) Gick bra och var till och med och besökte Söder och Ötermalm idag ;) Härligt det. Få komma ut i friska luften lite!
Sen vart det lite solning i centrum och dock lite shopping. Kännde att jag behövde tömma plånboken lite.
Snart ska jag ge mig iväg och träna lite. Skönt det. Vart ju inge tränande, förra veckan eftersom jag var sjuk... Sen måste jag nog plugga lite. Har en handbook som måste göras och lite i svenskan men jag vette fan hur jag ska lösa det "/ Vi får vänta och se.
Nej nu måste jag byta om och dricka lite vatten. Hare gött !



godkväll.

har inte blivit nått bloggande idag tyvär"/ Vart i stallet hela dagen och fixat och trixat och snart blir det lite taco med Bells och Systern min. Sen blir det nog bara ta det lugnt. Se lite film med chips och dipp och bara ha det gött.
Ha en trevlig kväll ! '


såå sugen ...



Blir snart galen.. Skulle shoppat igår men eftersom att jag är sjuk så håller jag på att gå i taket:( Så mycket i vintermodet och i festhållet som man bara vill ha och det är sååå frästande! Blir till att tömma plånboken nästa vecka ist!!





Kul Fredag .. NOT !

Kom nyss hem efter en liten tripp i lilla byn. Men nu så är jag hemma och ska snart hoppa i sängs och tänkte kolla lite tv. Men det finns ju inte ett skit att se (?) ...
Så min fredag vart vell inte så där jätte roligt förutom att jag träffade lite vänner och min Bells ute. Fick snacka lite med henne och det var rätt skönt!!

Vart ju en sväng till Haninge ju, och det tog vell ganska lång tid.. Beställde lite nya saker och kollade lite saker. Fyller ju år snart så man kan ju bara hoppas på att mammasen såg vad man ville ha. Finns ju så mycket man vill ha men aldrig kommer att få ...

Nu blir det nog en kvällsmacka och klicka på datan lite:)




Tack syster

Hej alla läsare :) hoppas ni inte märkte något när min bloggg stog helt still. Syster Fanny gjorde om hela bloggen. Tack så mycket!

Tycker ni den vart bra? :P

Ge mig ett varmt bad!

Kom nyss hem och jag är nästan som en isbit:( Skulle passa jätte bra med ett varmt bad just nu. Men det får bli sen. Har fått lite mat i magen oxå. Ska snart ge mig av till Haninge och sen får det blir bad.

Nej nu måste jag ta mig en liten kopp kaffe med lite kladdis :) HA det gött! 


God morgon, Nästan uppe med tuppen..

Precis som rubriken lyder så är jag nästan uppe med tuppen ;O Ska nämligen försöka rida lite tidigt på morgon kvisten eftersom när jag red herrom dagen inte gick så där jätte bra. Så nu får vi se om det går. Har ju vilat och tagit allt knark så det ska nog gå bra.
Sen blir det till att förbereda allt för tävlingen på Söndag. Ska ta en tripp till Haninge med mamma och sen blir det hem och Fredagsmysa med Familjen. Älskar när man hinner göra allt tidigt på dan så har man MASSOR med tid till andra saker :) ?!
Yesh, nu ska jag försöka få i mig lite frulle och ta mig till stallet om en timma :) 




(Mossan, idag blir det till att sprätta på benen lite extra ♥! )


new header (?)

Imorgon tänkte jag bara göra om min blogg för en liten uppfräschning bara. Så nästa vecka får jag lite hjälp av min lilla bloggexpert ;) Men jag tänkte bara så länge för jag tycker inte om samma gammla vanliga :)

HISS/DISS (?)










lite myspys pysen!

Hej! Allt bra eller ? Här är det iaf lite bättre!

Vart en riktig uppfräschning idag i duschen kännde jag. Innan jag hoppade i duschen kände jag hur jag verkligen behövde den dära duschen. Så nu känner jag mig lite gladare efter en upp fräschning :)

Känns som om det här inte har vart min vecka direkt:( Och när man inte heller har fått träffa mina vänner som vanligt, då man har kunnat snacka om problemen så har man gått och blivit deppig och man vet inte vad eller vart man ska gå till vägars "/ Riktigt svårt för nu vet jag hur mycket vänner igentligen betyder för just mig! Men jag hoppas verkligen jag kan bli frisk så allt kan lösa sig:) 


Sen tänkte jag bara nu innan jag avslutar detta inlägg länka till en liten vänn från Skåne. Tycker det är helgrymt med killar som bloggar och eftersom det inte heller finns så många av dom så tycker jag att eran bloggvärld kan man ge allt och bli riktigt känd och duktig;) Kör hårt grabbar!
Men iaf. Denna lilla gosse fräffade jag genom Petra i Spanien när jag var och hälsade på Petra på deras hotell. Hon hade nämligen raggat upp några svenska killar där och Jag och Petra tyckte dom var urläckra. Och nu snackar vi för typ 3-4 år sen. Och jag minns allt. Sen nu i sommras hittade tydligen en av killarna petra på internet bara så där poff. Tyckte det var skit läckert. Gossen bor i Skåne och Spelar så klart hockey och är lika gammal som min lillasyster som sakt och har precis börjat blogga så jag håller tummarna för han för tycket det är skit grymt att killen huvudtaget har börjat blogga  ;) !!

 
Här har vi grabben, Jacob Polsten.

(klicka på bilden för att komma till hans blogg)

Nej nu ska jag sussa så jag kommer upp imorgon. Natti Natti!



orkar inte vänta mer..

Nu vet jag hur tråkigt det är att vara sjuk i flera dagar :( Sitta inne och glo sönder. Jag vill träffa mina vänner och börja umgås igen!! Var på affären idag och fick se lite människor iaf. Men så fort jag går fort elr gör en hastig rörelse börjar febern stiga och jag känner hur ögonen blir tygre. Kan det bli jobbigare?  Varför kan jag bara inte få bli frisk (?)


 
Baby miss you ♥

Men iaf. Ska hoppa i duschen och städa mitt rum nu, när jag äntligen fått lite mer ork! Igentligen måste jag Vila och Vila men fan jag pallar inte. Det är inte roligt :) Så efter städningen blir det nog lite fika och sen mysa lite med sängen;)



Dagens sysslor

        
                ♥ Städa lite var stans.

                ♥ Duscha och fräsha upp mig, med lite shave.

                ♥ Fixa naglarna.

                ♥ Kolla igenom lektionsmissar :(




           

kommer straxt!

Kommer snart tillbaka i bloggandet. Har ju vart så att jag har vart rätt sjuk. Så jag ska berätta om allt som har hänt och det sen när jag känner att jag orkar :)

PUSSPUSS

Kass uppdatering.

Hello!
ÄR helt sjuk. Vaknade i morrse som om allt var normalt men när jag reste mig upp fall jag bara ihop. Feber och ont i halsen och ont i huvudet.. Så jag har legat i sängen HEEEEEEEELa dagen. Kom upp nu och fick lite middag i mig men det alls mycket. Ska prässa mig en apelsin nu och sen ska jag nog ta och sova lite till.

Helgen har rullar på som fan. Härlig fredag och träffade nytt folk och umgicks bara :) Igår vart det en stund med Alicia Emma och susz sen träffade jag på Bells och DOm och då drog vi vidare till backlura :) Så det har vart full rulle ela helgen typ :)



school

 Matte nu sista lektionen och det är grymt lätt(y) Blir matte nu och lite  spotify. Sen mot Globen och möta upp hulliganerna och dra till Mustang. Kommer typ hem runt 19.00-20.30. Sen blir det fest hela natten lång..Nejdå! Ska till Susz och umgås lite med brudarna och (grabbarna?) . Blir rätt lugnt. 

Imorgon blir det stan med lite shopping. Syster fyller år så det blir till att hitta nått. Måste hitta lite vinter kläder också.;)

Nej nu måste jag fortsätta jobba lite-.-



godmorgon godmorgon

Sitter nu och funderar en massa. Är ju i skolan nu och väntar på att läraren ska dyka upp! Världens tråkigaste lektioner idag men jag tror att det ska flyta på :)
Har suttigt och bokat biljetter till GOTLAND också! Jag och BellsaN drar över i 5 dagar. MYS!
Idag blir det inge festande för mig nej. Ska med pollen och kolla sadlar sen blir det Donken och hem och mysa ev. Vi får se hur det blir.
Nu blir det till att lyssna på Engelska läraren.




Back on track

Nu känner jag mig på fötterna igen så nu ska jag börja lite lätt bara..

Sitter i skolan och lysnar på snygg Olas låtar i skolan!! Finns det någon hetare en han elr ? Nja (a)...
Ska snart hem och ta hand om lilla pollen. Ska rida idag. Var ett tag sen nu.. 

Ska fortsätta lyssna vidare nu..


Vist är han härlig?


 


Orkar inte mer..

Vad ska man göra för att allt ska bli bättre ? Jag vet att alllt är mitt problem.Men jag orkar inte längre jag vet inte vad jag ska ta mig till?! Men jag har försökt med allt nu och allt jag försökt med verkar inte fungera. Tycker det börjar gå över gränsen nu. Vi har hållt på med det här i snart två veckor nu. Så har det aldrig vart förut..
Just nu vill jag lämna er.


RSS 2.0