Framma - Bollnäs

Ligger nu i sängen och aa ska försöka sova snart då :)
Kom hit runt 23.00 och stallade upp hästen och sen kollade vi runt :) inte så farligt som det brukar se ut. Bor på ett jätte mysigt ställe och verkligen perfa så det kan inte bli bättre :)

Nej nu ska jag sova. Godnatt på er alla!

Big lovr from me,

Tråkigt ...

Sitter nu i bilen på väg till Bollnäs. ÄR tävling hela helgen så ni får önska mig lycka till ;)
Var hemma från skolan idag som jag sa och det var verkligen bra för jag han verkligen säga en massa saker som jag har längtat efter. Han stor handla med Pappa på nya Coop och sen vart det stallet. Så jag han fixa rätt mycket idag i lugn och roo och det var ju ett tag sen man hade det så men snat är det sommarlov som turvar!

'kommer nog inte blogga lika mycket eftersom jag inte ska sitta så mycket vid datan men det lär ju bli en liten uppdatering imorgon om vi har tur ;) !

Nej nu ska jag smaska i mig mina ostbågar den sista timman.

Big love from me.

Godmorgon.

sitter nu i sängen och det blir dock ingen skola för mig idag. Jag mådde inte s br igår så tänkte att eftersom vi inte har så mycket i skolan och jag har endå jätte mycket att göra hemma så kan jag lika gära passa på :)
Vet att man ska gå i skolan men jag orkar verkligen inte det nu..Känns som om det finns viktigare saker en att gå i skolan. "/
Men idag blir det då packa och städa och tvätta lite ;) Sen ska jag försöka hinna träffa Jonah men vi får se hur det blir ;)
Nejnu ska jag nog sova lite till givk in på datan för att kolla starlistor och ryttarmedelande och det så ska sova nu igen ;)

Big love from me,

Nattinatti

Så nu har jag fixat lite i mitt rum och när jag nyss besäkte en blogg och såg på hennes bild såg jag vilket fint rum hon hade i bakgrunden och precis så jag vill ha det! Men med lite våld med föreldrar så kan jag också fixa så i mitt rum men har min perfekta plan i mitt huvud ! Ett rum som kommer passa perfekt nu när jag ska plugga frisör så ska försöka övertala mammsen och pappsen :)
Men jag kanske får ta tag i det själv efter gymnasiet eller ska jag leva i mitt rum som jag har nu ?:)

Men iaf. Imorgon drar jag till Bollnäs och ska så klart tävla!
Bårkat med mamma så därmycket nu igen-.- Vi bråkar verkligen ofta och pappa också och det känns verkligen jätte jobbigt men vad ska man göra? Jag mår ju dåigt om jag skulle göra som dom säger, Men så kan jag ju ingentligen inte tänka ? Är jag blond då?
Klart alla ungdomar vill göra som dom vill men det finns ju så klart en gräns?!
Men om jag bara ska göra som dom säger att jag ska göra så skulle ju mitt liv gå under ?!
Det som jag skulle vilja ha i min familj mer är att ha en lite mer planering. Vad vi ska göra så det äör klart för sig vad man ska göra hemma och aa vad jag ska göra i veckan och vad min syster ska göra och så. Då slipper vi ju det här tjaffset på kvällarna, vi slipper det här latandet och jag tror vi skule få en hel del mycket mer tid ..
Har jag rätt eller fel tro ?

Får se om jag går till skolan imorgon kanske går till lunchen. Måste till stallet för att packa klart och jag känner mig verkligen inte frisk i huvudet .. Men vi får se ;)

Nu måste jag sova innan jag somnar med datan i knät :) 

Big love from me,
 

jaha

Ojoj nu har jag fått ett ganska stort dåligt samvete av att jag inte bloggat på flera dagar men det har verkligen var jätte jätte mycket nu.
Gjorde sista uppsatsen i natt så det känndes AS skönt och verkligen inte ha nått alls i skolan som ska göras!
Hela den här veckan har vi läsvecka och börjar 9 och slutar halv två varje dag men vi har ju inte bara läst det har vart lite fika och jag och izza har fixat klart våra hus och lite sånna där små slappar dagar och då kännar jag verkligen hur man hinner andas ut.

I tisdags hade vi en jättre trevlig pizzakväll med klassen samtidigt vi byggde hus. Var lite roligt när vi ringde poch beställde 10 pizzor av en pizzeria och 11 av en annan pizzeria så dom vart lite chokade men det var både gott och jätte trevligt.
Jag och petra gick ut en sväng tills jag mötte Jonah. Hade det trevligt och vaknade runt halv 8 på morgonen. Jonah skulle till skolan och jag hadde en liten längre sovmorgon så jag gick upp och tog det lugnt. Fixade lite av det sista till min uppsats.
Gick till skolan och läste lite och fixade huset. Gick hem en snabbis till Petra efter skolan och mamma hämtade mig sedan där för skulle till stallet och hoppa lite med pollehästen för Fia.
Sen åkte jag hem och fixade mig och sen kom petra och hjälpte mig emd No uppsatsen och sen gick vi ut :) Gick till Arena där Bebbe och hanns kompisar satt och käkade innan matchen skulle börja.
Sen kom lilla Fjortizbecca och vi satt och lodade oss lite tills vi mötte lite folk som kom in på Willys i sista minuten för att handla till matchen! Det var lite coolt att sitta och kolla på hur alla sprang in och kom ut med en stor läst och en påse chips. Det var som om det var en lag att man var tvungen och ha det på en match kväll.
Men iaf. Vi började röra oss nedåt mot filmis och vi alla var as kissnödiga och hungriga och frös och allt vad vi gjorde så vi gick in till Hellman där alla satt och kollade på matchen en stund till vi åkte hemåt. Jag fick då lite halv panik för klockan var 11.00 och jag hade inte börja renskriva uppsatsen och var så klart klar vid halv ett tror jag :)
Vaknade imorsse och var hyper trött men det var ju bara och kliva upp och gå till skolan trots att jag var skit trött och var svungen och stressa med att skriva ut den sabland No uppsatsen. Men jag kom till skolan och läste första lektionen och sen började och izza med huset.
Kom hem och åkte direkt till stallet för att rida och packa allt till imorgon innan jag drar till Bollnäs.
Kom hem och mamma ville åka ner i centrum för att köpa skor till mig och så vart det att hela familjen åkte ner till Centrum till och med Petra :) Hittade ett par vanliga skor iaf och sedan åkte vi hem och jag sl'ngde i mig Pizza och sedan drog vi ner till Centrum igen för att kolla på Sunnebyskolans Musikal! Den var fantastisk och jag vart ju så jävla avensjuk på alla som verkligen kan sjunga så bra! Sofie Andersson som alltid har sjungit bra sen jag kände henne sen hon var liten men hon är verkligen duktig! Fan jag är Avis på dig jöö :(!

Fick sedan sjuss hem och kom hem och ska nog städa och det sen så ska jag lägga mig i tid idag!

Big love from me,








Onsdag

förlåt för min dåliga uppdatering. Hinner inte skriva så mycket nu för ska till skolan nu:) Bloggar om allt när jag kommer hem ist :)

Big love from me,

äntligen får jag säga godnatt

Har verkligen längtat hela dagen att få gå och lägga mig! Vart ju ingen rast eller ro för mig idag nej! Började med svenskan som spårade ut helt totalt med hela 4  A4 papper och sedan har jag bara framsida innehållsförtäkning och källor kvar så det e en hel del kvar!
Han fan nästan inte ens och duscha idag så nu fick jag offra mig till en sen dusch som jag verkligen behövde kan jag ju säga!
Imorgon blir det Friends i svanisparken hela dagen för åk. 5 6 7 och kanske 8 också har ingen aning vet att det är 7 iaf ;) Lunch på Verona i think och sen pizza kväll med klassen. Kan det bli bättre diet?

Blir inte så sort inlägg för jag vill sova nu och ska upp tidigt imorgon och fixa mig eftersom dom andra i min klass fick sovmorgon. Skit friends!´:p
Nej ska inte klaga nått mer nu.

Godnatt<3

Big love from me,

gina tricot



Något nytt som har kommit. Nu kan du beställa kläder på
Gina Tricot. Där du nu kan beställa allt. Dom har ju inte haft någon direkt hemsida. Men nu har dom kirrat den. Men det var dock för en månad sen. Men ville bara på minnan eftersom jag vet att nästan alla i Sverige handlar där .


SOMMAR !

God dagens! En bra måndag på länge faktist. Vakande och det var inte alls så jobbigt att gp upp idag trots att jag gick och la mig ganska sent ...
Började första 30 minuterna i skolan med en genomgång av samlevnadsdagen och sedan fick vi skriva en massa frågor till RELF . En förening som kämpar för homoasexuella (?) HAHa har inte en aning :P
Men iaf. Min grupp började med en 20 mins drama då vi fick utföra några övningar. Sedan var det dax för kärleks dikter och en film om samlag sedan fick vi göra ett tittrum eller vad det heter och sen var det lite vanliga frågor och samlevnadsfrågor och sen en undervisning med dom hära RELF. Ganska lång tråkigt men endå intresant. Då det visar sig vara en lebb som undervisar och en vad var det en trans eller en kille som hade vart tjej som hade gjort en massa skönsoperationer och blev då bög på samma gång .. Aa lite svårt och förklara (a) ..
Efter den härliga skoldagen gick jag och Petra till UM och Petra skulle hämta ut ett recept där sen mötte jag Jonah och Ralle så stod där ett tag och sedan gick jag hem och jag kände hur vart det vart mot ryggen när jag gick. Och nu börjar det verkligen bli sommar :D Jag blir så glad!
Ska nog plugga det sista idag :D Äntligen snart klar sen blir det nog bara ta det lugnt !

Lite bilder från dagen också!





Mitt , petra och Victorias fina mästerverk. "Titthus"

Nej nu ska jag nog plugga lite och kolla runt lite .
Big love from me,

MYS

Så nu ligger jag i sängen och har bäddat ner mig med två täcken och alla mina 6 kuddar :D Kollar så klart på tv också ;)
Måste verkligen inskaffa mig en DVD. Det är snart ett år sen den gick sönder och en DVD kan vell inte kosta så mycket ?

Idag efter bullbaket har jag inte gjort så mycket faktskt. Har fixat moppen lite (a) och faxat min balklänning. Mormor har sytt dit en massa fina pälor på den så den vart jätte fin men den vart inte klar så vi kanske ska fortsätta imorgon :)
Sen kom lilla pluttis och myste lite med mig en liten stund :) Sen vart det lite mer pluggande för mig eller jag skrev lite Svenska men jag har fan inte en aning om hur jag ska göra ?! Det ska nämligen vara inne imorgon men jag har inte mitt svenska papper och sen så vet jag inte om jag ska skriva i skolan eller om jag ska göra det hemma förhand ?! kanske inte spelar någon roll (?)
Imorgon är det ju skola och 7an är i gammla stan och 8an är på Aftonbladet tror jag och i 9or ska ha samlevnadsdag hela dagen och det kommer bögar och hela köret dit så det ska bli as kul imorgon :D!
Sen blir det vell lite plugg.. Det mästa ska in imorgon. Men något ska in senare i veckan så det börjar bli lite tomt med böcker men det är så jävla härligt och se. Finns inget bättre! Allt ska vara inne den här veckan sen är det inget mer förens det är heeeeeeelt slut :D 
Nej nu ska jag sluta babbala! Godnatt <33

Big love from me, 


Mätt på bullar ?

Har nyss bakat bullar. Jag vart så klart proppmätt på degen-.- Som vanligt :D ^^
klar med nästan allt plugg ska bara skriva ut allt och får vell vänta tills pappa kommer hem. Han är på invigning av nya 73an så han ska nog komma hem snart :)
Bullbaket gick iaf bra. Fick ta lilla moppen till mormor och hämta mjöl så allt löste sig till slut ;) Ikväll vill jag hitta på nått men alla verkar så tråkiga nu för tiden (?) :( ... AJa får vell kanske sova lite eftersom det inte vart mycket sova inatt eller så ska jag vell ta tag i mitt stöka rum som vanligt ? :)

Nej nu måste jag försöka fundarar ut nått innan jag börjar gråta (a)

Mina fina bullar (a) vad tycks ?





Big love from me,

Godmorgon

efter en konstig natt igen då jag inte har kunna sova på nästan hela natten :( .. Typ haft någon konstigt känsla i magen bara typ stress och oro (?) Men iaf. Tänkte att jag skulle skliva upp något bra tid för att hinna med allt plugg idag.
Kommer upp och har ju då tappat bort mitt svenska papper ! FAN .. Kanske får leta lite till?
Syster är redan i stallet och funderar på att ta moppen. Är ju jätte fint väder ute :)
Idag annars när jag har pluggat klart får jag vell se ifall jag är snäll och är med Jonah ? Men det tror jag nog att jag ska vara.
Något som jag måste säga är att mina besökare ökade kraftity igår med 50 % och det är faktiskt jätte roligt så jag säger välkommen till alla nya och hoppas ni tycker om min blogg.

Nej nu måste jag nog fortsätta leta lite efter pappret men först en as snygg bild på becca, Tyckte den var så jävla sööt!



Big love from me,

23.57

Sitter nu i min säng och kollar in lite bloggar :)
Fick hämta becca vid aa kanske inte ska nämna det (?) Så idag har jag iaf vart lite snäll. Kan bara på minna om att min moppe snart ramlar ihop... ingen funkar förutom gansen och lamporna. Känner mig rätt säker ..(yn)
Men iaf. Ska nog gå och lägga mig nu.
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på antingen kolla på syster men måste dock plugga också -.-


En liten söt bild på syster och den nya kusinen .

Big love from me,

Goddagens

OJOJ nu ber jag så mycket om förlåtelse för min dåliga uppdatering för dagen men jag ska försöka berätta allt :)
Började ju med igår "natt" Då jag kom hem och la mig i sängen och somnade jätte fort. Vaknar av att jag hade en konstig dröm som jag då trodde att jag hade, men det var det dock inte utan det var någon som knackade på mitt fönster på riktigt ?! Jag hade ingen aning om vad klockan var eller nått och tänkte bara ligga så still som möjligt så den som är utanför inte hör mig. Och när jag väl ska lägga huvudet på kudden igen så knackar det igen :O Då jag börjar nästan stört böla och jag hade ingen tele så jag kunde ringa syrran och vågade inte röra mig så den som stod utanför mig skulle börja knacka mera eller krossa runtan. Men jag ligger där som en frusen gris i sängen och vågar knapt andas men efter en ganska långt tag då jag hört hur den hära människan eller kanske ett djur har gått somnar jag som tur var.

Jag vaknar sedan av att det vibrerar i mitt huvud (mobilen) Och var så klart ett sms.
Då visar det sig att jag har 8 meddelanden av rebecca filbi 03.18 på min mobil och hon frågar iaf jag är hemma kl. 3 på natten ... Då slog det mig att det kanske var hon som var så jävla läskig och knackar på mitt fönster mitt i natten ;O
Tillslut kom det fram att det var hon och hennes mobil hade gått lite sönder när hon skulle till Daniel! Den jävlen ska ha stryk som skämmmer mig till tårar ! :D nejdå <33
Kunde då äntligen andas ut eftersom jag gått och funderat på det hela dagen ...

Åkte sedan moppe till stallet med syrster yster för att rida en snabbis innan vi skulle till Gustavsberg.
Gick bra trots att det spöregnade när jag körde och när jag red men jag kom hem iaf.
Fixade mig och åkte sedan och aa fick yra runt lite innan dom kom. Fikade och hade det mysit och den lilla bebisen också som är så sööt! Sjukt söt så man bli nästan lite sugen på en bebis men det är ju så läsit när dom börjar skrika så nja inte min tur en får nog mogna lite på den sidan av Bebis avdelningen i hjärnan!
Kom där ifrån efter ett litet tag och kom hem och när jag kliver in i mitt rum luktar det otroligt mycket VITLÖK;O kom på att jag käkat vitlöksdipp med bröd i natt och stod under sängen och var inte så där jätte fräscht (a) Typsikt mig ...

Vart käk efter ett tag. Grillat ! MUMS! Sedam vart det lite städning i rummet efter gårdagens panik av kläder. Sen fasnade jag framför robinson som jag inte sätt någon gång alls "/ Så de var dax nu och det var faktist ett väldigt bra och spännande avsnitt tycker iaf jag ;)

Nu sitter jag då här. Framför datan och har skittråkit. Jonah kanske kommer förbi, vi får vell se. Så nu blir det vara glutt runt lite på datan och lyssna på lite musik ;) Hoppas ni får en bättre och roligare kväll en mig ;) 
Sjukt jobbigt att jag och mamma fortfarande inte är vänner eller hur man ska kalla det .. Började kanske prata lite idag men har inte snackat med henne på riktigt som vi brukar.4 dagar har det gått nu och det känns jätte konstigt .... 


Big love from me,

Vem vill skrämmas ;O

Vem ville skrämma mig i natt ;O?

Godnatt

Nu är det säng dax för mig.
berättar om min dag för er imorgon för jag ser inte ett piss på tagentbordet och jag är faktist inte så duktig på att skriva :D

Big love from me,

hej igen

Nyss käkat och det dög vell :) Ska till Briving ikväll och vara med brudarna som man inte vart med på säkert 100 år ;O Men det ska bli kul. Så nu ska jag bara hoppa i duschen och fixa mig och sen tar jag nog moppen eftersom pappa inte är hemma :)

Big love from m
e,

Jadu.

Har faktist hunnit d
har hunnit  mästa idag som jag har planerat. Började med att skriva lite om värme och det till No sen började jag med bilduppsatsen som är klar som bara ska skrivas ut och sen tröttnade ja!
Gick upp till mormor som ska fixa min klänning lite och jag tror det kommer bli jätte bra! Tack mormor <3
Har nog annars vart världens sämsta dag på länge och jag mår verkligen säms just nu! Vet inte hur jag ska förklara men det är jag och mamma . Jag tror jag inte har pratat med henne med öga mot öga på tre dagar ?! Hatar sånt. Och jag tänker fan inte lägga hanskarna först på bordet ....
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Vill bara lägga mig i sängen och gråta men det verkar onödigt. Ska inte göra det värre en vad det är!
Men det blir nog iaf lite tända ljus och Talang 2009 idag för det finns nog inget bättre att hitta på "/
Ska äta nu iaf. Bloggar sen.

Big love from me


Ingen rubrik(?)

Sitter nu och kollar lite energikällor på internett till min NO uppsats :) Hittade en otroligt bra sida så det blir enkelt.
Sitter fortfarande i pyamas och tänkte på att jag ska nog insaffa mig en ny. Har hittat en jätte söt och mysig på H&M så jag tror jag ska göra ett köp :)
Syster ska vell rida idag med tror jag så aa det får vell inte bli nått för mig ?! Ska nog städa mitt rum och plugga klart.
Och en sak jag märkte idag är att min piercing är helt förstörd så eftersom det är öppethusfredag på tatto idag så tror jag att jag måste gå dit.. Det blöder hela tiden och fått typ köttsår:S

 
Myspys kläder vill jag ha nu!

Big love from me,

Morgon pigg(?)

Har vart vaken nu ett tag och kan verkligen inte sova :( Kom upp och ingen var som sakt vaken?! Mamma är så klart på jobbet. Och pappa höre jag hur han höll på där uppe.
Måste hoppa i duschen innan jag typ ruttnar sönder.. Luktar grillrök om mig och det e nästan det värsta jag vet och det luktar inte bara lite utan väldigt mycket. Kanske därför jag inte kunde sova ordentligt ...

Men iaf. Idag ska jag verkligen plugga. Har både Obama No och Bild och musik att göra så det är rätt myckey faktist :'(
Så jag måste nog sätta i gång ganska snart :)
Bilder från gårdagen kommer upp idag också :) Men dom är jätte suddiga några bilder så ni får nog stå ut lite :)

Big love from me,

Chill kväll

kom nyss hem från Sorunda eller har vart hemma ett litet tag :)
Var ju nere och sola med mikaelaah och det gick faktist bra :) Jag drog sedan till runsten och kollade vell på syster när hon red och sedan var det något slags möte in för tävligen som vi ska ha :) Åkte sedan hem och fixade mig och allt och Petra och hennes pappa hämtade mig inför kvällen :)
åkte till Willys för att handla lite käk och kom till Sorunda vid aa jag har faktist inte en aning :) Grillade och hade mysit men vi tröttnade rätt fort för det var inte så mycket drag som vi ville ha som pappa hämtade oss så vi var hemma vid tion nu för en timma sen :)
Sjukt tråkigt men endå ganska skönt :)
Imorgon blir det verkligen plugg och plugg och mer plugg för det vart inte så mycket idag :S

Nej nu ska jag faktist ta och städa lite och fixa så jag kan hoppa i sängen :)

Big love from me,

Hungrig (?)

Skulle ju gå upp och äta men det fanns ju inte ett skit hemma"/ Försökte prata med mamma men det gick inte så bra det slutade bara emd att vi stod och skrek på varandra?! Vet inte hur jag ska göra men jag får vell komma på nått brasett att göra det på?!
Men iaf. Jag är med Mikaelaah idag ist och vi båda måste plugga så vi ska nog bara ned en snabbis på stan och sola sen måste iaf jag hem och plugga:(
Får se om jag hinner upp med kläningen till mormor. Hon ska nämligen sy ned den och fixa lite fina papiljetter på den ?! 
HAHAHa mikaelah ringde nyss och flåsade som fan i telefånen och jag tänkte ju så klart att det var ett skämt men hon sparng till bussen :D HAHAHAHAHAHAH Men hon skulle ringa tillbaka.

Sen som jag har lovat. Lite bilder på min skolavlutnings kläning sen mina balskor och sen mitt lilla köp i går tänkte jag:)








Mikkan messade nyss att hon var på väg nu så jag ska vell fixa mig och fixa allt innan vi ska ner i Centrum :)

Big love from me,


Godmorgon Torsdag.

Ligger i sängen och vaknade nyss och funderar på vad jag ska göra idag. Antingen blir det att vara hemma och sola med mikaelaah eller så måste jag med till Runsten för fanny ska ju terrängträna.
Men vi får se.
Somnade på en gång igår så det vart inge mer bloggande "/ Är fortfarande så jävla förbannad men vi får vell se ska nog prata med mamma :S ! 
De långa helgen har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska hitta på.. Det blir vell mäst plugg eftersom allt ska vara klart på Måndag. 

Nej nu kurrar magen :)

Big love from me, 

Förbannad!

Fattar inte vad det är med er ?! Ni är fan sjuka i huvudet! Jag flyttar snart. Orkar inte få all skit längre ! Har nog inte vart så här förbannad på länge :@
Bloggar sen när jag kanske blivit på bra humör!

Big love from me,

Shopping

Var nere en snabbis och köpte mig en borste till håret eftersom plattorna lossnar lätt med en vanlig borste och sedan fick det bli ett hippiband eller vad alla kallar det :) Fick ju barnbedraget idag också men det fick man ju inte behålla den här månaden så nu är jag sjukt fattig :(
Jonah kommer snart iaf. han skulle bara packa den sega jälven! Så jag ska vell ta och käka nått innan min mage skriker sönder :'(

Big love from me,

14.13

Kom nyss hem från lunken! Var sjukt laddad för att springa och kom runt på 40 -45 min tror jag. Sen kom jag hem och blir anklagad för att jag fuskat ;O Vad är det här?!
Men iaf skolan gick något fort och nu har jag duschat och gjort mig lite fräch! Jonah kommer om han hinner. Jag skulle tydligen i väg på tävling och han åker ju på Cup så vi får se hur det blir?!

Imorgon ska jag nästan upp med tuppen tror jag:) Ska ner och sola med mikaelah. Hon har aldrigt solat i solarium förut så vi får se hur det blir av. Jag ska iaf sola :D

Sen blir det nog plugg. Allt ska ju vara inne på Måndag så de är något stressit :( Pappa kommer hem idag från kryssningen så jag hoppas han har nått gått med sig till mig också :)

Nej nu ska jag nog städa rummet efter mina galna brudar som vänder nästan upp och ned på hela  mitt rum när man släpper in dom här :)

Big love from me,

Lite make up i Boggen!

Aå nu har jag fixat den lite tills jag kommer på en bättre ideé! Var sjukt trött på den andra och gjorde bara den här för att lixom :P
ligger i sängen nu och ska sova. Somnade ganska sent i går så idag ska jag faktist försöka hamna i säng ganska tidigt pluss att det är lunken imorgon och har inte kommit överens med mig själv om jag ska gå eller springa :S orkar verkline inte springa och hur vet jag om jag får MVG om jag springer ?! Har panikångest.
Men iaf. Vart lite halft sur/ledsen när jag inte fick träffa min plutt på hela förra veckan och nu ska han åka bort också;O BAJSUNGE :(:) Men som tur var hinner vi vara en stund imorgon!
Imorgon blir det tävling om jag hinner för skrev som ett Schema för helva veckan och kollade igenom alla mina inlämningar och insåg att allt ska typ in på Måndag! Så det är race den här veckan med och det e redan snart Onsdag och två dagar har bara gått till massa blaj så vi får se hur det går för mig.
Har iaf haft värdens sämsta dag som dom flästa kanske endå vet ?! Förlåt för att jag var så konstig i skolan brudar men VERKLIGEN inte min dag! Börjde med att morgonen vart helt fuckad sen började första lektionen också helt körit och så häll det på och det gjorde mig gråtfärdig sen ser man hur alla mina kompisar verkligen försöker typ hålla sig undan
:( Förlåt!
 Hoppas dagen imorgon blir sjukt mycket bättre säger jag bara annars vet jag inte vad jag gör! GODNATT!

Big love from me,

Janet - Let Go



Veckans Låt. Janet men Let Go. Sjukt bra. Blev verkligen fast av den när jag såg henne på Rix! Så därför fick det bli veckans blogg !

Big love from me,

Godkväll

Har nyss färgat fannys hår igen-.- Haha misslyckades ju förra gången så nu fick det bli mörkbrunt :) Men iaf. Gick ner till Centrum för att köpa mig en kaffe efter skolan med mikkan och träffade på Erika och Emmsan så vi satt och pratade lite. Sedan var det dax för vaccin spruta mot livmoderhalscanser! Gjorde lite ont men har inte ont längre iaf :D efter det gick vi hem till mig och tog det lite lugnt. Somnade en 30 min tror jag innan jag körde hem Mikaelah. Åkte sedan vidare till Stallet och tog hand om min otroligt söta ponny! Åkte sedan till lilla Aaxlund för att fira henne på henns fördelsa dag!
Käkade en bulle och fick även bli kaffe sen så drog jag mig hemmåt och åt lite middag ;) Sen vart det färga syrrans hår så aa ska nog kolla igenom veckans plugg lite nu eftersom jag inte hann det igår :) 

Nej nu ropar syster!

 

Godmorgon

Sitter nu farför tven och är super duper trött :( Somnade med datan i knät i går och vaknade typ vid 1 då datan pep till för att jag satte armbågen på tagenterna. HAHa
Men iaf ska snart äta lite frulle och fixa mig till plugget och sedan blir det vell att Möta bellsan ;)

Big love from
me,

Måndag igen

ligger nu i sämgen och det har faktist cart en helt fullspäxad dag! Som sakt morgonen var kanon sedan var det minde roligt men inget jag tänker nämna i bloggen. Sen var det ju lunch och det var faktist god mat och jag var så klart vrålhungrig redan  vid halv 11 fast jag käkat en bra frulle ;O! Spilde såklart mjölk över hela min hand och bänken för att jag vände mig bakåt när mikkan puttade till mig så skände jag hur det bara forsade mjölk över min hand ;)
Sedan var det Idrotten då vi hade Silver ! WOHO! gå runt nixsta så går ni till eran lektion sen ;) ja vist sa vi och gick sedan runt niksta och jag tror det bara var vi som gick niksta och resten av klassen tog nog tåget :P
Men iaf. Hade sedan No och det gick faktist bra. Kom till tåget och då har det regnat och regnar för fullt ! Jag som hade satt på mig sommarbyxor och sommarskor"/. Kom iaf till Tungelsta och fixade håret i totalt 3 timmar :S Hur jag orkade men det gick faktist bra :) Kom sedan till tåget och visade sig vara 20 min kvar så jag fick frysa arslet av mig :( Kom sedan hem och hoppade i duschen och käkade middag. Fixade mig sedan och drog en snabbis till Vktor och Alicia för att visa upp håret. Sedan var det affären men syrran och sedan åkte jag hem till Födelsadagsbarnet! Fikade och hade det trevligt. Så kom nyss hem:(
Imorgon blir det bara skola och sen vaccinering och plugga som en gud för att hinna med allt denna vecka :) visseligen bara en och en halv dag kvar tills skolveckan är slut men gäller att ligga i sörrö ;)

Nej nu ska jag glutta runt lite på bloggarna sedan sleeepa :)

Big love from me,


Godmorgon

Sitter nu i skolan och har inte så mycket och göra "/ Har mina svenska uppsats hemma och skriver den hemma så nu har jag hela svenskan på mig att blogga.
Vaknade idag och var sjukt trött men hur glad som hälst ! Denna dag kommer bli bäst! Käkade en rijäl frulle med två mackor och tee. Sen bar jag mig av till skolan. Mötte så klart BellsaN också.
kom till ksolan och alla redovisade So förutom min grupp och en annan grupp. Så ska göra det på Onsdag ist för vi hade tydligen inte redigerat filmen :S Men nu kom pojkarna men en ny redigerad film så det blir nog bra tills på Onsdag.
Hur det kommer sig att jag är glad idag är många orsaker. Först vaknar jag för att jag ser fram emot min hår make up som jag har längtat efter i flera månader! Sen kom jag till skolan och filmerna på redovisningen var sjukt roliga och sedan fick vi sluta tidigare och då fick vi längre rast sen så fick vi vara i datasalen på svenskan och sen hade grabbarna fixat filmen sen sa sivert att Pia inte var här så idrotten blir lite änklare vi ska springa men sivert lär n og inte kräva så mycket av oss som han gör på svenskan ;)  Kan nog inte bli en bättre dag och det kommer massa mer roliga saker på hela dagen :D

nej nu ska jag faktist gå till Matsalen och äta köttbullar :D
Ha en lika bra dag som mig idag ;)

Big love from me,

Godnatt!

snart är det läggdags för lilla Amanda! Gick som sakt upp väldigt tidigt och har vart fullrulle på glatt humör hela långa dagen så man blir lite trött när man lägger sig i sängen ;) Satt och gjorde klart sista Son och vart faktist otroligt nöjd med den :) Bellsan ringde mitt i allt också och undrade dom sista målen så då fick hon lite hjälp idag också :)
Vart lite sur på mig själv som inte har städat mitt rum efter att Tove åkt och det ser ut som alltid nör jag skriver min blogg. Stökit och skitigt. Jag fattar inte vad jag gör(?) Det är skitigt hela tiden;O Men jag tror jag får städa på Tisdag då jag insåg att jag hade lite tid över efter sprutan ;)
Imorgon fyller också Jonah 16 år så ni får inte glömma och gratta han ;) Ska dit på kvällen efter min lilla hår make up och fika och mysa lite så vi får se när jag anläder hemma:) Kanske hinner blogga innan jag drar till han för ska nog hem innan och fixa mig lite :)

Nej nu ska jag inte snacka mer. Vill hinna glutta runt lite på mer bloggar innan mina ögonlock ramlar ner :):(

Big love from me,


Veckans planer!

Måndag: Håret ska få en make up och sedan blir det fika med Jonah eftersom pinglan fyller år!

Tisdag: spruta mot live moder halscanser! Sen plugga -.-

Onsdag: Lunken i skolan -.- och plugg när jag kommer hem tror jag.

Torsdag: Ledig från skolan så det blir vell sista plugget.

Fredag: Ledig från skolan så ev. Shopping?

Lördag: (?)

Söndag: Tävling på Hölö (Hoppning )

Big love from me,


SÖNDAG

Helloh alla glada :) Nu hade jag äntligen lite tid över till bloggandet. Har verkligen inte haft tid på hela dagen :(
Vakande av att jag hörde tove gick upp för trappan och då var bara klockan 08.45. Vi låg och pratade lite om vad vi skulle hitta på så vi bestämde oss för att dra en snabbis till Haninge C för att kolla lite skor och kläder. Så vi fick i oss lite frulle och fixade oss och mammsen körde oss till tåget. Kom till tåget och hoppade på då jag ser Petra på tåget. Hon skulle på träning så det var lite skönt och ha lite mer sällskap på tåget.
Kom in och vi gick igenom lite vad vi just skulle ha så vi inte gick där och slösade tid men det tror jag att vi gjorde endå för jag tror jag var in i samma butiker säkert 3-4 gånger. Men iaf. Jag hittade mina balskor! ÄNTLIGEN ! Kommer upp en bild senare;) Sen kom jag på att jag hade ett tillgodo kvitto på Vila affären sen i julas så jag passade på och handla ett par chinos. Käkade och köpte mina skor till balen och drog hem. Kom hem och färgade Toves hår och jag satte igång med Son som ska vara klar imorgon. Vart klar med den så jag och tove tog sedan moppen till Konsum då jag kom på att jag glömt pengarna hemma ! Så JÄVLA duktig(yn) Sen ska jag starta moppen och den går inte gång den säger inget alls så jag får nästan panik och ringer pappa! Han kom ner och fick igång den som tur var och fick pengar så det var bara att gå in och betala sen kunde jag åka hem! Kan man tänka sig att det kan ge så stora problem när man bara ska ner och handla lite mat på konstum ?!
Kom hem iaf och Marika hade anlänt. Käkade grillad mat och var verkligen Super Duper gått! Marika hade till och med köpt med sig glass och blåbärspaj så nu känner jag mig riktigt tjock! Satt och pratade lite och visade lite av veckans köp då jag också har köpt skolavslutnings klänning och sminket som det redan finns bild på men det kommer någon gång i veckan :)
Sedan efter lite fika och vila till nya krafter till att slinga syrrans hår som vart som det vart :D HAHa vart blont!
Nej nu ska jag skriva mina egna sista ord om Daoismen och sedan göra en vecko planering ;)
Kommer en mina planering om min vecka :)

Big love from me,

LÖRDAG

halloj! Som sakt en dålig uppdatering som jag sa "/ !
Tove kom inte hem förens vid halv tre imorsse så jag vart lite lack men det ska jag inte vara för det är en lång historia om hennes kväll "/ stackare! Jag är glad att du kom hem iaf gumman :)
Men iaf. Vart 4,5 timma sömt till kl.07.00 då det var dax att kliva upp (y) Kom till stallet och drog i väg ganska bra! Gick faktist jätte bra. Sjukt fin var hon men fick såklart dåligt betalt. låg placerad rätt länge men åkte ju så klart ut efter at sista ryttaren hadde ridit :( SURT!
Kom hem och var skönt att vara hemma så tidigt idag. klockan var bara ett. Kom hem och la mig i sängen efter en liten fika med rabarber paj och kaffe :) Han ner till centrum och handla lite mat också till kvälla ;)
gjorde inte så mycket tills mamma och pappa drog då vi satte igång med maten och Alicia anlände och berättade så klart hennes fredags historier!
Jag satte igång och grillade så jag vart grillmastern för kvällen ;) Maten vart faktist godare en förväntat och var mätt och belåten. Satt kvar och myste lite och hade trevligt :) Alicia drog efter en stund till Viktor och Petra kom för hon skulle ju ha lite kläder och skor till Livet är en fest ;) Super het vart du gummsan ;) !
Tove och jag fick så klart värsta iden men den sket sig ju så vi gick ut och tog en lite promenad och träffade Jens som inte var så stadig på benen. Så nu har jag och Tove precis kommit hem och ska faktist bara mysa franför tven ;) KAnske blir eurovision ;) Har iaf mina ostbågar och cola och chips och dipp funderar på om jag ska gå upp och skära lite gurka och morötter till dippen ska så klart mysa till det lite med ljus tänkte jag också så det kan nog inte bli mysigare ;) 

Nej nu skriker Tove att jag är tråkig som siter här. Skriver kanske sen ;) 

Big love from me,
 


Fredag

godkväll alla glada! Har inte blivit ett enda inlägg på hela kvällen. I know! Men det tar jag igen nu.
Kom nyss hem från stan :) Har vart inne på Rix FM men vet inte om jag kan påstå att det var så bra som the vocie som är bäst :)
Men iaf! Skolan imorse gick vell bra. Gick hem på lunchen för att min vänn från Gotland kom :) Gick sedan tillbaka till skoaln då vi skulle ha Vals på idrotten. Och då känner man verkligen hur det börjar närma sig balen:D
Var sjukt vart ute så vi satt och möt lite i solen innan sista No lektionen ;)
Åkte sedan till stallet och red och fixade allt till imorgon (tävling):)
Hem och sved om lite och fixade och tog sedan tåget in till stan. Mötte en gammal vänn. Lite roligt faktist. Sen kom men tjära fjortis syster in och hennes kompis -.- HAHa nejdå skoja :) De var roligt med dom också!
Så kom nyss hem med tåget ;) Fick bli lite donken mat på tåget på vägen hem. Känndes som om det vara var jag som satt på tåget eftersom alla glodde som fan men det fick vell bli så idag. :)
Nej nu är jag sjukt trött och ska ladda in för morgon dagen ;)

Big love from me,


22.16

Ligger nu i sängen och ska snart blunda :) Syster sover hos mig i natt med på grund av att farbror ligger i hennes säng :)
Har inte mått så bra idag, Lite om ständigtheter "/ Men blev dock inte bättre för att sova men kunde fortsätta att plugga lite endå.
Var ute med hunden också och det var faktist skönt att vara ute och gå själv i sommarmörkret. Pratade dock med Tove i mobilen så det var bra :)
Imorgon kommer hon och jag ser framemot det faktist :)  
Skola imorgon och stallet på en gång så jag kanske hinner till RIX FM festivalen men eftersom jag ska tävla på lördag så är det en heldel så jag kanske tar tåget in själv och möter upp Tove där. Vi får se. Får inte glömma att köpa hem Donken mat till min lilla plutt som är sjuk också :) du är allt bortskämmd:P!

Sen lördag blir det tävling på morgonen och är nog hemma i bra tid eftersom det bara är en klass och inte så många starter och inte heller så långt ifrån så är nog hemme vid lunch :)
Kvällen kommer nog bli mysig :) ska bara grilla och ha det mysigt! Bli nog jag Tove Alicia och ev. Mikaelaah och Jonah om dom orkar ;)
Nej nu ska jag glutta runt lite innan jag ska blunda ..

Big love from me
,

god eftermiddag

Kom nyss upp i vardagsrummet då jag har sovit en timma eller två. Var faktiskt jätta skönt men otrlogt ont i magen när jag vaknade :(
Ska sätta mig och börja renskriva om Obama nu och det skiten så jag blir klar snart. Ikväll vet jag inte vad som händer ska vell bara ta det lugnt som sakt :)

Big love from me,

14.49

Kom nyss hem och tänke mig att jag ska köra värsta racet idag med pluggandet så jag kan få en någolunda bra helg med mina vänner :)
Ska sätta igång med musiken på engång då jag ska beskriva en musikvideo som jag ska välja ut först. Sen ska jag äntligen börja skriva rent obama och lika så So och No :)

Nej nu måste jag tjinga ;) Ha en fortsatt bra dag !

Big love from me,

Godmorgon det är Torsdag i dag!

Godmorgon säger jag igen och jag ska snart bege mig till skolan. Ska så klart möta Bells vid "brevlådan". Har käkat lite frulle men det blev dock inte så mycket för det är ju hemkunskap första lektionen och dessutom sista lektionen. Vi ska nämligen göra buffé idag så man får ju inte äta sig allt för mätt :)
Skolan ska vell flyta på som vanligt idaf och sedan ska jag sätta mig och börja skriva rent både Obama ,Daoismen och musik arbetet.
Måste nog städa igenom mitt rum också för man kommer verken in eller ut "/
Dagen out fit fick vara mjukisar idag. Mjukisbyxor min kingsland tröja och ett vit blå randigt linne ;) sägs att det ska bli kallt idag men vafan solen skiner ju som om gud har kommit tillbaka så vi får vell se vad det blir för väder idag ;)
Nej nu ska jag försöka hinna glutta lite på olika Bloggar.

Big love from me,

Äntligen

Yesh nu fick jag någon med mig. Ska nämligen och sola. Fick med mig lilla Pilfi (Petra) . Nu ska jag tvätta bort allt smink ;)
Big love from me,

Tisdag

Hej alla glada bloggläsare. Han inte blogga senare igår för jag var rätt trött efter allt pluggande. Somnade som en stock!

Men iaf idag har jag vart i skansen med Friends och var nog det roligaste på länge. Det var roligare en vad jag trode det skulle vara. Drog in med 08.00 tåget och kom till skansen runt halv 10 tror jag. Började såklart gå runt där och hade kul och provade på det mästa. Sedan var det dags för lunch eller jag vet inte om jag kan påstå om det var lunch men en bagett som bagett, var inte så mycket för oss så vi bestämde oss för att dra in till Donken så vi drog dit efter en liten titt på alla mysiga och gosiga djur ;) Kom in till sentralens Donken och käkade lite och kom på att det var yttligare två timmar kvar tills dom andra skulle åka hem. Så vi bestämmde oss för att åka hem tidigare.
(Nu kommer vi till det Roliga på hela dagen )
Vi började springa eftersom vi skulle hinna med tåget. Jag sprang med kaffe i handen och väska och lika dant Anna. När vi kommer fram till betalningen kör Linus Anna och Sebbe på samma port och jag efter Robert (plankade) och jag var så klart så jävla seg och stressad för att hinna så jag får ju hela dörren på mig och kaffet bara flyger, Sen springer vi upp för trappan då jag hör hur Anna tappar ut alla sina pengar och när jag tittar upp ligger Sebbe i trappen för att ha snubblat. Folk måste tyckt att vi var dumma i huvudet och allt gick så fort så man hängde ju inte ens med men vi kom in till tåget iaf. När jag kommer på tåget ser jag hur det rinner blod från min hand och det svider i hela mitt lillfinger :( Tror det vart en liten stukning eller nått för det är jätte svullet nu har skit ont (a):S HAHA ^^
Jag hoppade sedan av i Krigslida för att jag skulle till MR och kolla mitt hår igen innan min hår förlängning och mamma satt endå och gjorde sina naglar:)
Kom hem nu bara för kanske en timma sen och tar det nu bara lugnt.
Ska såklart plugga lite och försöka göra klart allt!
TV kändisen Mikke (farbror) kommer ner idag och han har Worldprogrammet till mig så nu blir det skriva som tusan ikväll ;)

Kommer lite bilder från idag också!






 

 





Så det var lite bilder från dagen :) Nu ska jag plugga och vill bara säga Grattis till min kära vänn Tove Gustavsson från lilla byhålan Klintehamn (Gotland)  <33

Big love from me,



Mycket ..

Här kommer en liten vekoplanering för veckan.Sjukt mycket "/


Onsdag :    In till skansken med "friends" . Sedan blir det plugg .
Torsdag:   Skola och plugga .
Fredag :     Tove kommer tror jag. Till stallet och fixa .
Lördag:      Tävling och en mysig grillkväll.
Söndag :    Bara ta det lugnt .



Big love from me,


taylor swift-you´re not sorry



Veckans låt.
Big love from me,

12 Maj

Gadagens. Sitter nu i sängen och har funderat på att blogga men det har lixom aldrig blivt av (?)
Skolan gick vell otroligt fort hade två lektioener och sen en hyper sköns lunch och det hämska provet som alla verkligen har gott och längtat efter hela dagen för att få skiten gjort, Igentligen var det bara ett test i No nationellt så om man har tur kunde man inte sänka sig med där med kunnde man höjja sig, så jag hoppas på det bästa.
Provet för mig gick iaf bra och slutade sedan skoldagen men slöjd!
Kom hem och fixade iårdning allt fixade också en frissatid till balen:)
Åkte till stallet och red och kom hem vid 18.00 igen. Började med maten och käkade lite och sedan har jag pluggat lite. Suttit och strykt under en massa text på papper och funderar på om jag ska hoppa i duschen nu. Tror det lutar not det hållet sen blir det nog lite upplockning av golvet och fortsättning på pluggandet.
Big love from me,

Godkväll

Ligger nu i sänge helt själv och kollar på tv men det är hur trist som hälst där på tven :( Kan dom aldrig ha nått bra på tven ? Blir ju snart galen:P
Pluggade som en Idiot idag och gjorde klart hela SO uppsattsen och skulle skriva ut om Obama men fick ju dock inte så bra så jag lackade och fick bara ut en sida av tre (?!)
Sedan orkade jag inte med det mer. Alicia kom förbi och hon var hör nog i drygt en till två timmar tror jag tills Vikot kom och hämtade henne och följde med ut för att kolla på hans nya bil ! Rätt snygg och hellt grym färg!
 Kom sedan och och hoppade i duschen och fixade lite och gick upp och tog mig en macka och en kopp te :)

Imorgon är det ju skola som vanligt och en hel del plugg känns som om tiden bara rinner iväg och får inget gjort. Satt tre timmar idag med so ?! jag är så seg så det går inte och förklara(?)

Big love from me,

Seeeeeegt!

sitter nu i köket igen och pluggar och det går verkligen segt -.-
Skolan gick vell bra trotts lite omständigheter ... Livet är inte alltid roligt ! Kom hem och satte igång med pluggandet och insåg att jag nästan inte kunde göra nått allt förns pappa kommer hem (?!) Men iaf mamma kom hem och tyckte jag kunde börja med SOn så jag sitter med den nu och det går ju seeegt som vanligt "/ Jag kan verkligen inte plugga hemma det är som och kolla in i nått slow rum så passade på och blogga lite nu när jag har tid över.
Inget stall idag rätt skönt faktist men det lär ju bli en hel del pluggande ist då ;) Då lär jag ju bli klar med allt plugg och så har jag hela veckan ledig nästan ist ;D WOHO !

Nej nu kan jag inte sitta och babbla längre måste ta tag i det är nu ... :'( 
 
Big love from me,

Söndags myspys

Sitter nu i köket och pluggar lite. Har haft en liten mysig tvstund idag också. Vart lite allt möjligt.
Så efter allt tv tittande gick jag igenom veckans inlämningar och insåg att det var en heldel. Så det blir inget annat en plugga den här veckan. Rätt trist men så är det ibland men snart är det över ! Inte alls många veckor kvar tills skolan slutar . Kan inte säga något annat en att jag längtar!
Nej nu ska jag hoppa i sängs tror jag . Borsta gaddarna och fixa mig inför natten ;)

Puss och Godnatt

Big love frome me,

Förlåt

för min dåliga uppdatering. Har inte hunnit med allt.
Var ju i Farsta igår och var hemma runt 2 tiden då jag lovat mamma att städa mitt rum och kan säga att det gjorde jag. Dåde damma och damsög och rensade bort gammla saker och hela rullen. Åkte en stund till stallet och kollade på syster sen drog jag hem och fixade mig och dog sedn till Jonah. Åt middag som var jätte god, TAck! Sen myste vi lite och sedan vart det utegång :) Var sjukt kul att vara ute var as länge sen det var vi alli hoppa som var ute förra sommaren så man fick en liten flash back (!?) Jag och Jonah kom vell hem runt halv 12 och hanns gulliga mamma kom så snällt med benn och jerry glass(a) Bortskämmda unge! Var gott ettag tills man blev proppmätt på denna glass så farssan tog resten -.-
Vi gick ner och glodde lite tv och somnade inte fören vid 3 då jag vart sjukttrött och vaknade vell runt 11.00 tror jag och log och drog oss ett tag och käkade lite frulle. Mamma och Pappa  hade dragit till IKEA så det var rätt lugnt hemma. Gick med Jonah hem ett tag och sedan tog jag moppen till Alicia och snackade en snabbis med henne och sedan drog jag och syster till stallet. Jag red en snabbis och nu är jag hemma :)

Mamma och Pappa köpte en röd matta till mig på IKEA så tack så mycket för den! Nu får jag äntligen lite färg i mitt rum. Så färglöst rum och trist :( Måste nog göra en lite make upp på rummet snart asso.

Nu ska jag fixa mig lite och hoppa i duschen och plugga tror jag :)

Big love from me,

GODMORGON

alla läsare. Snart ska jag ge mig av till Farsta efter en dålig sömn. Tog en förmögen het för mig och försöka hantera min växtverk och innan jag kunde slappna av så jag somnade vell runt 2 eller något skulle jag kunna tro :) Har längtat efter farsta väldigt länge och ska shoppa loss tror jag eller jag har inte så mycket pengar men endå :)
Bjuden på middag ikväll också ,trevligt!
Nej nu ropar mamma efter mig,

Big love from me
,

Ont eller vad ?

Så jävla ont i benen att jag inte ens kan sova :'( Vad är det här?! har jag inte växt klart en Amanda Emmy Helena Pettersson :P

Ansvar?!

Sitter nu i sängen och funderar en heldel på det här att ta ansvar (?) Mamma ringde mig när jag var ute och sa att hon var besviken på mig. Jag borde ta större avsvar . Men vafan ? Jag tar vell tillräckligt med ansvar?
Jag vet att man ska ta ansvar nu när man blir äldre och tänka sig för och allt det men jag tycker jag är väldigt duktig ?!
Hon var besviken på mig för att jag har det så dammit (?!) Är det normalt för en mamma att klaga på att det är dåligt ansvar ? Jag får mitt barnbedrag på kontot och betalar allt med det och gör inte slur med det. Jag hjälper oftast till med maten och andra saker i hemmet och pluggar på det jag borde men jag vet att pluggandet och städandet har legat långt ner på listan nu för tiden men jag orkar inte! Hur stressigt som hälst i skolan och inte bara det utan en heldel andra saker också.
Men nu har jag bestämt mig jag ska bli bättre på det mamma , jag lovar! Ska städa rummet och allt med damma och det imorgon. Men det som jag blir så förbannad på är att vad fan gör mig syster hon lever i ett jävla paradis?!

Nej nu ska jag försöka sova hoppas min lilla ilska försvann på det här innlägget !

Godnatt <3

Big love from me,

Fredag

Fredagen på läge som var riktigt tråkig!
Började med skola och gav oss ner till Konsthallen för att fixa till utställningen. Sedan var det en kort engelska efter det och sedan genomgång innan showen skulle börja! Var otroligt kul och stå på sen som var nästan 6 år sedan man stod där! älskar det!
Sedan var det ner till konsthallen igen och vara lite sociala och sen var jag med Petra ett tag innan jag tog lilla moppen till stallet :)
Red ut med Mary . Kom hem och fixade lite i rummet och käkade tacko "Hockey mat" enligt Fam. Carlsson! HAH
Sen åkte jag hem till Bellsan och gick ut och träffade Anna och Jens :) 
Så nu är jag hemma med världens största växtverk :( SUGER! 
Det vart en liten kortfattad Fredag av  hela Fredagen men jag är verkligen bajs trött och har så jävla ont i benen (a)
Imorgon blir det bara Chill I think :D

Nej nu ska jag fixa lite i mitt lilla rum :) Bye bye

Big love from me,

Godnatt

Blev inge städning orkade verkligen inte. Kom på att jag ska upp tidigt imorgon bitti så jag tar det imorgon ist ;) Kollar så klart på Hockyen som nyss tog slut och Sverige tg hem segern, Grattis :D
Nej nu sa jag sova :)

Godnatt <3
         Big love from me,

Sunshine!

Förlåt för dålig uppdatering men det har vart fullfart hela dagen. Dåde bra och dåligt kan man påstå!
Skolan gick bra börjar första lektionen med lite svett och tårar. Vi får nämligen reda på att HHK läraren är sjuk så vi kunde fårr två timmars sovmorgon?! Nej men då ska vi städa ist och det går vell bra. Tills vi kommer på hur mycket vi kunde rensa ur skaferiet och allt mat så jag har nog aldrig var så mätt som jag var när jag gick därifrån :)

Kom hem efter skolan och gick ner till Centrum för att sola så nu är jag lite brunare;) Kom hem och satte igång med Svenska arbetet som jag sakt att jag ska göra hela veckan men som inte blivit av .AJsing Bajsing!
Åkte sedan till stallet och red sen handlat mat en snabbis och hem igen och plugga lite lite till. Fattar inte hur jävla mycket man har i skolan igentligen det är helt sjukt :S
Imorgon är det så kallad Kuntur dag typ. Har bild första lektionen och sen är det genomgång inför showen och sen ner till konsthallen för att måla lite och utstäldningen. Sen slutar vi nog får jag hoppas.

Kommer nog ut lite bilder imorgon från min snygga bild om ni har tur ;)

Sen kommer det lite bilder från gårdagen ;)




Köpen igår som jag gjorde och pluss två träjor från Gina men dom är redan i garderoben och ett i tvätten så det fick inte bli någon bild på det idag.
Nej nu ska jag fixa lite till morgon dagen :) blir npg kanske ett sista inlägg ?:)

Big love from me,

Lång dag!

Äntligen får jag blogga! Kom hem för bara några minuter sen och det har vart en lång dag frmför mig.
Som vanligt var det skola och jag tyckte faktist att det flöt på väldigt bra idag! Hade idag också två timmar profil ist för en timma och för ni som inte vet vad profil är så har vi som elevensval som dom flesta vad det är .. Men iaf. Vår skola sattsar på att vi ska röra på oss mer så man får välja mella fittnes dans step up och sjunga och teater och fotboll tennis och konst. Så klart att jag har valt DANS! Jag älskar så klart att dansa och har dansat totalt i 8 år sen jag var 3 år. Har dock nu haft ett ganska långt uppehåll men funderar på att börja igen efter sommaren:D
Efter Profilen så hämtade mamii mig och vi drog in till stan för den dära Make up kursen och kan säga er att det var otroligt lärorikt. Var jätte kul och köpte också en hel del :) har inte hunnit tagit bilder ikväll eftersom lilla manda fick hoppa i sängen på en gång när hon kom hem.
Efter make up store blev det lite mat i magen. Så klart kungshallen och sen så klart in på Gina och skobutiker. Hittade två tröjor i stressen för att inte missa tåget.
Mammi och jag köpte oss en godispåse som vanligt och mofflade i oss det sen berättade mamma att hon hade hämtat ut mina kläder från H&M, tack !
Kom till Nynäshamn och bar mig raka vägen hem till Jonah. Hade det mys och kollade lite tv sen så började bli veldigt trött och det e ju faktist skola imorgon så mamii fick ta och hämta mig :)
Kom hem och kollade igenom kläderna från H&M och jag vart väldigt nöjd med mina köp!
TOPPEN!
Imorgon är det skola som vanligt sen måste jag faktist ta och plugga. Trodde jag skulle hinna det idag men de gjorde jag ju inte,
Har hoppträning imorgon i VH tror jag så vi får se. Bloggar imorgon när jag komemr hem från skolan.

GODNATT !

Big love frome me,

SÖMNBRIST?

Kan verkligen inte somna längre :( Jag blir galen.. Tror det är allt stress och min dåliga "diet".

Åkte till stallet runt  6 tiden och red en snabbis och sedan hem igen :) Träffade Alcia en stund och hon hade en del på hjärtat!
Men iaf. Imorgon blir det stan på Make up kurs och sen hem och plugga tror jag får se vad jag ska göra (:
Nej nu ska jag glutta lite Andra Avenyn som jag missat på grund av att min data begick självmord!
Ha det bra bloggar nog imorgon efter stan och det kommer säkert in bilder från dagen.

Big love frome me,

Topmodel

goddagens. Sitter nu vid datan och tänkte så klart blogga lite. Vädret är suck så det får nog bli Top model hela dagen. Mikaelah är här också. Vi har vart i Centrum i dag med och kollat och fixat lite saker. Köpte också med oss Kaffe hem så nu håller jag mig pigg ett tag till.
Skolan gick vell bra. Matteationella gick vell bra och sedan blev det något mycket stress mellan lektionerna för att hinna med allt men jag tror det är så nu i slutet på nian och allt ska in och lärarna som kommer in på lektionen och ska lämna nått som man gjort i typ 3. Det är faktist as skönt och känna att det inte är lång tid kvar:D !




Fick idag också våran inbjudan till Balen. Hur kul som hälst! <3

Nej nu ska jag faktist ta mig i kragen och kolla klart på Top Model och sen plugga.

Big love from me,

fuck the life

Hur ska man hinna med allt? Det är inte alls många skoldagar kvar och hur mycket kompliteringar och prov så jag tror jag snart går in i väggen. Jag blir verkligen bara mer och mer skoltrött för varje dag och man måste verkligen kämpa för att komma upp ur sängen men jag måste fan ta tag i det här nu. Inge mer ute och bara sitta inne och plugga (?) Är det nya Amanda Pettersson? Tror fan det, iaf sista veckorna!
På tal om skola på är det ju Matte nationella imorgon del C, näst sista! Inte så taggad med suttigt med matte hela dagen sen mikaelah drog. Har också skrivigt lite engelska och man hinner fan inte mer. man blir ju verkligen trött att sitta flera timmar. Sen vill man ju hinna äte lite middag och sen har man ju ett rum som ser ut som ett helvete och man hinner inte ens duscha (?) Nej fan! Måste bättra på det här nu!

Men iaf. Ska hoppa i duschen nu och sedan blir det lite städning av rummet annars kan jag inte sova och sen blir det förberedning inför skolan imorgon. Och det som jag hatar av allt på morgonen är att vad ska man ta på sig ? jag har inte ens kläder att ta på mig
?! Därför kallar jag nu mitt liv för fuck!

Big love from me,

Sockerkaka

Receptet på min farmors sockerkaka som jag kallar den. Den smakar som peppakaka och det är nog därför jag älskar den så mycket. Ni måste bara pröva att baka den. Inte alls svårt!



 
mitt resultat !

Big love frome me,


Veckans Låt

DARIN - RUN AWAY



Väder?

Kom nyss hem från en sväng i Centrum.Vädret idag har verkligen vart undligt ? När jag gick till skolan var det regn och nu är det typ 15 grader ute och skinande sol? Vad är det här?
Men iaf. Gick ner i Centrum efter skolan med Mikaela Baby och skulle först in på konsum och sedan solariumet och kissa sen gick vi mot UM. Beställde tid till imorgon och mikaela med så det blir UM för oss imorgon med. Sedan var det yttligare 30 min kvar tills mikaelah skulle till Frisören så vi tittar lyckligt vis Victoria och Ludde som väntar på pengar till kebab ? Ovanligt ? NEJ :D ?!
funderade på att gå hem men följde med mikaelah till frissan som är otroligt mycket roligare!
Mikaelah blev så klart jätte fin i håret och jag längtar verkligen tills jag ska fixa håret !
Men iaf , vi gick till Konsum för att köpa lite tjock mat så nu sitter vi här med cola och ostbågar och kollar tv, Vi som skulle plugga....
Ikväll kommer mitt recept upp på min kära sockerkaka som ni bara måste baka för den är skitgod och enkel! Nej nu ska jag fixa i mitt rum lite :) Har lovat mamma att rensa bland kläderna. Tror hon har fått rensningssjukan för hon håller nämligen på att rensar på loftet också! 

Ha en bra fortsatt dag!

Big love from me,

 

Godmorgon

Förlåt för att det inte kom upp något igår kväll men fick lite besök av Marika som käkade här så det vart lite sent när klockan var 9 när jag var tvungen och springa som en jävla höra för att hinna med att duscha och städa :)
Men iaf det är snart skola och Bells är sjuk : så får gå själv till skolan idag!
Sen efter skolan blir det UM och sen hem och plugga. Ska få tag på min lilla Frissa i Tungelsta idag också.
Nej nu måste jag borsta gaddarna och ge mig av snart :)

Ha en bra dag !

Big love from me,


Söndags tråk

Kom nyss hem från stallet. Allt gick faktist bra där och hjälpte fanny med ridiningen. Innan jag åkte till stallet bakade jag mig en kaka. Så ni får en bild och mitt recept idag faktikst. Ska snart börja med att rensa uppe på loftet med mamma och Fanny är snäll och ska lägga in bilder från helgen och fixa min heder.
nu ska hon fixa det skriver sen och receptet kommer ut ;)

Big love from me,

Chillpill

sitter nu i köket hemma och ska snart sätta igång med pluggandet. Ska till Stallet senare ikväll och fixa klart allt !
Var verkligen skönt och sova i sin egna säng i natt och fick verkligen sova ut idag också. Satt och funderade på att börja planera min bal lite också. Måste fixa frisör och köpa skor och smycken och sånt. Har ni något förslag så tar jag gärna imot dom!

Nu ska jag plgga lite :) Skriver sen.

Big love from me,

På väg hem

Så nu var det klart i tranemo. Allt har gott som planerat men fick dock dåligt betalt i dressyren och hoppningen gick som den gick.
så nu är jag på väg hem. Har nyss fått i mig en pizza och har 4 timmar kvar hem nu -.- Rätt boring! Syster och jag är rätt trötta så humorn ligger över gränsen.
Imorgon har jag inga planer. Ska till stallet och fixa allt och det som vi inte hinner i natt och sen blir det vell plugg :(:)

Nej nu ska jag klicka vidare innan internet får sin lilla Damp :)
Big love from me,

Myspys

Sitter nu i bilen på väg till Tranemo och har lite mysigt med kuddar.

Vi börjar det här inlägget med gårdagens aktivitet.
Jag gjorde mig i årdning käkade med familjen och fam. Axlund och sedan drog jag mig av mot Viktor. Kom dit och dom satt och åt eller dom flästa var klara. Efter att alla har käkat upp drar vi oss in för det började faktist bli kallt. Christian och hans brud drog och vi andra började med ölspelet. Började bra och var chill :) Jonte drog sedan efter att vi kört klart och kom tillbaka efter en stund och hade med sig två tjejkompisar som går i hanns klass ;)
vart tillslut jävligt full och vi tjejer drog ut . Kär mig lite klantigt på en glasflaska jag tappade och efter en stund kommer Jonah förbi körandes med någon mamma. Han puttar in mig i bilen och kör hem mig. Jonah sov tydligen med mig men det var jätte musigt.
vaknade så klart med huvudverk och jag som skulle till stallet ganska tidigt för att jag ska åka till Tranemo vart vell lite försenat. Gick upp runt halv 9 och körde hem Jonah och kom till stallet och fixa allt. Red och det vart inte så stressigt som vi trodde det skulle bli men tävligen är dock imorgon så det är inte så brottom skulle bara vara bra om man hinner dit så man kan sätta igång med grilninge på en gång :)

Nej nu ska jag klicka runt lite innan vi ska in på nått ställe och käka mat .

Big love from me,

RSS 2.0