Färdig!

Yey ! nu är jag äntligen klar ! Klarade och sätta ihop hela sänggaveln själv med några utbrott :D Men men så är det vell (?)
Vart faktiskt väldigt bra! Men iaf. När jag var klar kollade jag på mobilen och då har min ÄLSKLING skrivit! Fan han kommer lixom hem om typ en vecka och en halv halv vecka, haha kan man säga så? alltså nästa vecka på Torsdagen! Och aa så klart ska det ställa till med lite problem det också men endå vart jag på bättre humör när han hade skrivit så hoppas det håller till imorgon :D Fan vad jag saknar han :'( Det är så tomt i sängen och bara hans närvaro fattas och det har redan gått två veckor nu sen sist vi sågs och jag håller på att bli tokig, jag klara det inte länge :(

Nu måste jag sova. Ska upp halv 6 imorgon bitti och imorgon blir de bara måla och måla och måla mera :) så vi får vell se hur trött jag är imorgon kväll och hur bloggningne blir då :)


Big love from me,,

dåligt humör.

Jag är på så dåligt humör. Vet inte varför. Har visseligen vart JÄVLIGT mycket idag och jag går snart in i väggen men ärligt talat så vet jag ine vad jag ska göra..

Men iaf. Idag vart det inte så jobbigt på jobbet idag heller .. Målade lite däck och sen skulle vi till Ösmo för att sätta ut GP link block sen vart det hemmåt :)

Åkte till hamnvik för att träffa Bells och Mikkan och dom och sen vart det hem igen. :) Så nu vet jag inte vad jag ska göra funderar på att börja fixa min sänggavel vart lite sugen nu. Ska försöka göra om lite i min garderob för ska bygga ett litet smink plan i gardeboben så vi får se vart jag börjar ;)

Big love from me.

:'(

Nu gjorde vi samma misstag igen .. Vet inte hur jag ska göra ?! .. </3 eller <3

Godmorgon

snart ska jag ge mig av till jobbet :) Fick bli en liten sovmorgon idag med. Så jag har suttigt och kollat lite på IKEAs hemsida. Jag är så insatt i att göra om mitt rum så det inte är sant nästan :P
Datan dampade dock då så det vart inte så mycket tittande.
Pappa kommer vell snart hem från hamnen. Han är nere och hjälper mamma med båten. Kärringarna ska ut och åka båt själv idag när jag och pappa sliter eller skulle nog säga att jag sliter mer en han.:D

Ha en skön dag , Drick mycket vatten och sola inte för mycket så ni får solsting ;)

Big love from me,,

Måndag.

HEJ!
Kom nyss hem efter en liten stund med Petra och Anna runt Nicksta. Tjejer har ju alltid nått och snacka om, eller hur? Hehe
Men iaf. Kom tillslut väg till jobbet och det vart inte mycket jobb idag. Kan erkänna att jag var rätt lat idag och i denna värme orkar jag inte gör mycket jag...
Och efter jobbet drog jag och pappi till IKEA för att lämna tillbaka lite saker och när man ändå är på IKEA klart man handlar en massa :D Fick bli lite nya saker till rummet.

Föresten! Idag när jag satt och klickade på blocket . Så kom det upp en sänggavel som jag letat efter i ett år och tro det eller ej så skänker hon bort den och hon hade bara lagt in den för 30 min sen när jag kom fram till den så fort som fan ringde mamma och aa vi var ju då först till kvarn så det fick bli en sväng till Liljeholmen för att hämta denna sänggavel så det har jag ju avslöjat inför rummet. Sen har vi dock ringt på lite andra saker så aa hoppas det blir bra!
Är väldigt skäptisk för saker på blocket när det gäller begangnade över huvudtaget men när det är en sänggavel som en tjej har haft och aa det var inge större fel så vist då går det hem.. Men när folk lägger ut kläder och så, så blir jag nästan ÄCKLAD!
Men iaf. Kom hem och slängde i mig maten och gick ut och har ju vart ute sen dess :)
Kom hem och plockade in allt jag köpt från släpkärran och jag vill verkligen sätta igång nu. Älskar och göra om saker :D Och sen hade mamma min hämtat lite färgkartor som jag sakt att jag ville ha så jag ska nog välja en av dom ;)

Och en NYHET! Kom in på min skola jag hade sökt så nu är jag hur glad som hälst!

Nej nu ska jag gå ner och göra mig klar inför natten och mäta lite saker ;) Yöö


Big love from me,

Förseningar..

Kan man säga förseningar i jobberiet? Brukar ju åka runt 6 på morgonen till jobbet men i natt har pappi jobbat natt. SKulle också igentligen göra det men så ligger jag och kolla på klockan. Då är klockan kvart i nio (?) Och så säger mamma när jag kommer upp att han kom hem runt 6 i morsse så ni kanske åker runt 11 :D
Fan vad skönt!
Ska försöka hinna rensa datan på bilder och så. Börjar bli sjukt seeg så då kan det behövas! Sen så ska jag vell glutta runt lite och käka lite frulle och så :)

Big love from me,

en resärv

Så nu fick jag en bild som ja bara har så länge på bloggen. Den får duga ett tag :)

Nu börjar det bli dax

för mig att sova!
Har sluttigt nu en timma och kollat på hur jag ska göra om mitt rum och fått en riktigt bra bild i huvudet över mitt rum så nu börjat allvaret :D
Ska inte avslöja allt för mycket. Men jag ska iaf måla rummet i en annan färg och få dit en fototapet som någ kommer bli jätte bra sen är det en soffa som ska in och så är det saker som ska bort ocg flytts så aa tror det kommer bli as mysigt.

Nu ska jag ge mig ner och sova men först ska jag se klart på 5an! Gillar verkligen det programmet :D

Big love from me,

Så.

Nu har jag bytt om hela bloggen till min gammla men ska byta headern! Yöö!

Idag har det var Semästa för mig kan man säga. Familjen drog på sjön runt halv 10 tiden och jag låg kvar och slaggade tills BellsaN rigde mig. Hon var på väg hem från stallet och skulle sedan komma så jag gick upp och käkade lite mackor och sedan var hon här :)
Åkte sedan till Hamnvik. Jätte mysigt! Var där till lunch tiden och sen var vi hemma hos mig ett tag och så :) Sen drog vi hem och käkade lite middag hos BellsaN.
Åkte sedan till stallet och fixade och red och sen var det hem och fixa sig och ut och träffade mikaelah!
Henne var det ett tag sen man träffa :) Eller runt en vecka sen tror jag :) Gick ner till hamnen och hade det trevligt. Träffade även Anna Lisa och Sanna.
Sen fick det nog med ute :P Har vart ute hela dagen och tyckte det var dax att gå hem och göra lite nytta :) Ska Jobba imorgon oxå så det blir rätt tidigt till söngs idag. ¨

Ber också om förlåtelse för min dåliga uppdatering men idag var den ända dagen jag var "ledig" och ska jobba heeeela långa veckan som kommer och då lär det nog inte heller bli så mycket bloggande. Får bli sen när jag får min semester. Ska Iaf hinna fixa min header! Det kan jag lova!
 

Big love from me,,



Ursch!

Fan vad jag inte gillar min blogg just nu! Åh vill bara kunna fixa den så den blir fin. Om det är någon som känner sig utmanad på hur jag vill ha den så  kan ni vell slänga iväg en kommentar eller nått om ni vill. Skulle vara as kul och snällt <3!

Men iaf. Vart och tävlat idag så har inte vart så kontaktbar. Gick jätte bra. Slutade som trea så fick med mig en rosett, plankett och hederspris med mig hem iaf!

Kvällen har jag tillbringat med min bäse vänn BellsaN! Bara vart ute och haft det mys och träffat en massa folk ;) !

I fredags så vart det inte så mycket fixade stallet och sen var jag ute en sväng med moppen och bellsan :)

Orkar tyvär inte skriva nått mer.  Men jag ska iaf försöka fixa bloggen :)
Ha det bra!
   
                 Big love from me,

Torsdag

Hello alla läsare!
Är faktist lite piggare idag en vad jag vart som andra dagarna:D Fick ju en liten sovmorgon idag så det är vell det:)

Jobbet idag har inte vart så jobbigt. Sprayat hel dagen idag men har också hunnit tvätta två bilar.
Kom hem och käkade lite och fixade allt till träningen och åkte sedan och tränade :) Gick jätte bra idag med :)
Kom hem och fixade allt och gick ut och mötte Jens och Bells :) Satt och snackade lite och så :) Så nu är jag hemma och har duschat och fixat mig. Visseligen ser rummet ut som F*a men jag ska städa imorgon! I promes!

Imorgon är det jobbet. Får lite sovmorgon imorgon med :D Jobbar själv imorgon eftersom Calle är ledig :) Så vi får se vad cheferna hittar på imorgon. Tror det får bli lite röjning med sax och de:)
Sen bir det hem och bada och rida hästen. Ska ju tävla på Lördag och fick veta att min start inte alls var någo rolig så ska upp runt 04.00 på Lördag (y) Toppen! 

Nu ska jag kolla lite tapeter till rummet :) Ska göra iårdning mitt rum. Hade tänkt och göra det innan Jonah kom hem så det skulle bli en liten överraskning med det blir det någ inte :)
Och jag tycker att Jonah ska ta och komma hem nu ! Saknar dig sjukt mycket och det har bara gått en vecka :( <3333 bajskorv :(

Big love from me,,

Rubrik(?)

Sitter här nu igen och förlåt för min dåliga uppdatering igen -.-!
Har vart jätte mycket nu med jobb och träningar samtidigt som jag vill förska hinna träffa mina vänner så det blir inte någon tid kvar till datorn direkt.

Ganska trött på det här bloggandet för min blogg är sjukt ful och man ser inte kommentarerna och aa allt är så osynligt. Så jag ska försöka ge mig på det här någon dag under min semästa som är om en vecka typ :( Så får jag upp lite mer bilder och lite mer sommrigt i bloggen eftersom den är så mörk och aa lite mer info och grejer ni förstår säkert vad jag menar  ;)  

Men iaf. Idag har det så klart vart jobb och faktist en helt sjukt skön dag! Inte så mycket jobb fast mycket sol. I like!
Fick bara spraya idag och det var sjukt kul och fick dock en hel del mycke färg på mig idag, alltså SOL :D Alltid lika fint och kul.
Åkte en sväng till nyköping för att kolla pappas traktor så jag fick en litet break i slutet med en glass. Jag som aldrig äter gass eller har tyckt om glass så älskar jag MC Donalds klass, Maräng swish. Sjukt god!

Kom hem och stresslagade ihop mat och sedan till stallet och till träningen som var i Sorunda i dag för Pelle. Var ett år sedan man tränade för han så det var lite kul och få träffa han igen!
Så kom hem och hoppade in durschen och gick sedan ner till Centrum och mötte Mikaelah Erik och Bellsan. Var i hamnen och hade det mysigt och så :) Så nu är jag hemma och min mobil dog mitt i allt så vist inte hur mycket klockan var så jag fick skynda mig jätte mycket hem, förstod att klockan är ganska mycket för just mig eftersom det är Work imorgon. Men har dock en sovmorgon:D
Nu ska jag försöka sova så jag inte försover mig imorgon med (a) !

Big love from me,

Trötter eller?

Hello Bloggen och alla läsare!
Har jobbat hela dagen och kan kan inte först¨å vad trött jag är.. Det var nog rekord länge sen jag var så här trött.
Gick väldigt fort idag även fast det bara är en hel del väntan.

Kom hem och la mig i sängen och sov en timma. Sen vart det en sväng in i duschen och sedan middag:) Fick bli Wook till middag och nu är jag trött och belåten av maten och ska snart ge mig ut på en promenad.

Ha det bra !

Big love from me,,


Måndagen den 22 Juni

Goddag Bloggen och alla läsare !
Ligger nu i sängen och kollar på Bäck! Har visseligen sätt den men det gör inget :) Skulle inte sitte dåligt med en kopp kaffe eller tee (a)
Nej men iaf. Idag har det såklart vart full fart på jobbet. Hade en del och göra så imorgon vet jag inte vad gubbarna hittar på? ;O
kom hem och red och åkte sedan och badade med Bellsan! Var mitt första dopp och jag kan inte påstå att det var varmt. Men izza gjorde det och låg i rätt länge. Fan vill också kunna bada så där! Jag som är största badkrukan. Men så kanske jag håller mig frisk ist för alla är nästan sjuka :( Dock syster faktis så jag ska försöka håkka mig undan men känner mig lite krasslig visseligen.. ont i halsen men jag får hålla mig varm :D
Nej nu ska jag kolla klart på Bäck ha det bra!

Big love from me,


Söndag!

Helloj bloggen!
Har nu kommit hem och har inte haft tid med bloggandet..
Vart en tidig morgon och sov hela resan på båten. Kom i land runt 12 tiden och var bara hemma en snabbis och pakade upp atllt som är det tråkigaste av allt. Men jag fick upp allt i garderåben och tvätten och åkte sedan till stallet :)

Tränade terräng som gick bra och sen var det en hel del jobb i stallet. Kom hem och käkade lite grillad mat med familjen och Marika med lilla Donna!
Duschade sedan och gick ner till Konsum för att bara promenera då jag av en slump möter alla brudar :D Känndes lite lyckat faktist :) Har ju inte träffat en del av dom på jätte länge. Men iaf. Satt och pratade och hade det trevligt och kom nu hem för inte så länge sen! Ska upp tidigare en tuppen imorgon så ska snart sova !!

Nej nu ska jag glutta vidare lite :)

Big love from  me,,

Tidigt till sängs!

Ja nu ska jag försöka och lägga mig tidigt idag. Har ju somnat runt 2 varje natt nu men börjar ju jobba på måndag igen så måste försöka vända tillbaka dygnet lite. Pluss att jag ska upp tidigt imorgon bitti så nu ska jag försöka sova i någolunda tid :) Har pakat och stått på och nu när jag legat i sängen har jag kännt mig så konstig ... Jag tänker på minnen, kännslor, kärlek, sorg och en massa så det vart jätte konstigt i mitt huvud nu :( Har så mycket tankar omkring olika saker att jag blir rikigt sur på mig själv i vissa tillfällen .. Typsikt !!!!

Nu ska jag försöka lägga huvudet på kuden och räkna får och försöka sova lite! Godnatt every one!

Big love from me,,

Varför?

Ja, varför ska folk dö.. Så klart att ingen lever förevigt men att unga som dör av olycks händelser tar så jävla mycket på mig!
Finns inte så mycket och göra än att fortsätta leva själv och hoppas på att det inte ska hända mig eller någon annan! Vill iaf säga Vila i frid Robin som körde ihjäl sig här på Gotland idag. Du var en nära vän till min vän så därför vet jag hur hon känner och att sörger med henne och alla andra <3 Hoppas du får det bra där uppe även fast jag inte kände dig eller så men det kändes när hon berättade för mig och vill därför säja Vila i frid Beje <3 ..

Men iaf.
På Fröjel Gård var det okej. Maten var vell inte så där jätte bra men det dög! Sen vart det en lite diskution i bilen på väg hem på att jag ska börja tänka på vad jag äter. Vist att jag "tröstäter" när jag är på Gotland för att äta är det ända som finns och göra här och att jag tycket verkligen att det är bajstråkigt här på Gotland! Så när jag kom hem så vilade jag ett tag och sen vart det på med lite mjukare kläder och gav mig ut för att springa och som jag kanske inte igentligen skulle ha gjort. För det första får jag inte springa med höften och det förstod jag då eftersom min höft började verka så ska börja äta tabletterna som är kvar eftersom jag inte ens har ätigt hälften av dom typ "/ Förbaskat dåligt av mig! Sen så kommer jag till ängen som jag ska springa över, då ett stimm med massa insäkter kommer så det slutar med att jag får springa baklänges kanske en 100 m och kommer ytligare en massa när har gett upp springningen p.g.a min höft.. Så nu ska jag nog bara äta lite sundare när jag kommer hem och kanske ut och gå raskt ist och börja ta mina tabletter ist så kommer det nog bli jätte bra eftersom min figur inte är så jätte toppen ..
Mamma sa att hennes kompis hade tagit bort alla kolhydrater alltså potatis, ris och pasta och alla sötsaker i sin mat och hade då gått ner 8 kg på två veckor eller nått sånt och aa det är vell ganska bra , eller ?
Så nu fan ska jag ge mig fan på att figuren ska bli finare!

Ska börja paka nu och fixa allt för imorgon eftersom vi måste åka runt halv 8 tror jag så allt bara är klart så drar man på morgonen.;)
Kommer ner om 3 veckor igen. Suck!  Fan jag pallar inte med det här!

Big love from me,,


fröjel Gård

God eftermidag! Nu får det bli ett litet och enkelt inlägg.
Vaknade runt 10 tiden och käkade lite frulle och fick årder till att baka en sockerkaka till gästerna. Sen var det "sill" lunch igen inne hos farmor och sen hoppade jag i sängen för en tupplur. Var sjukt trött !
Sen börjdade det närma sig 3 tiden och jag hoppade i duschen och fixade mig och sen kom gästerna vi 3. Fikade och hade det jätte trevligt. Och det som är så kul är att dåde mammas kusin och hennes mamma är väldigt stora frisörer och mamman där är typ lärare och dömmer tävlingar och utbildningar och så eftersom mammas kusin har tävlat en hel del i bruduppsättningar och allt! Hon är verkligen super duktig! Och jag fick dess utom en inbjudan till en frisör mässa till höst.
Och efter all fika så fick jag nu tid till att blogga. Ska snart ge oss i väg till Fröjel Gård. Ett jätte fint ställe. Vi har blivit bjudna på middag ! Jätte trevligt de mää! Så nu ska jag fix och platta håret och få på mig lite make up och så. Out fit är ett par jeans thits och min vita klänning. Sen får det bli klackskorna.

HA en fortsatt trevlig dag.

Big love from me,,


GODNATT!

Nu blir det lägg dax :) Familjen kom hem för en timma sen drygt så jag har igentligen bara suttigt och myst och lyssnat en massa musik. Mer en vanligt!
Imorgon kanske mina sysslingar kommer förbi (dom som vi var hos i fredags). Ska ringa Tove imorgon och höra lite med henne för vill ju träffa henne innan jag åker hem igen :( ...

nej nu är det sussi för moooa ! 

Big love from me,,

MIDSOMMAREN ÖVER?

sitter nu nerkura i sängen och har gjort iårdning mig iför natten. Mamma och Pappa och sis är kvar hos Fam. Gustavsson men jag tyckte att det började bli såååå långtråkigt så jag bar mig hemåt ist!

Men iaf. ´Fick jätte god middag! Vart superduper mätt och sen så börjas det med Connys tjat och bak och hela rulle och jag bara älskar han så mycket! Skulle ja bara tröttna på Nynäs kan jag bara ta båten och komma och säga HEJ jag bor här ett tag och det är så skönt för jag har alltid kunnat prata med han och han har alltid vart som en extra pappa för mig sen jag var 3 månader och det som är så underbart är att vi tänker EXAKT likadant och det gör att vi kan skratta i timmtals!  Så jävla underbart!

Men iaf när Conny och Pappa somnat i soffan bar jag mig hemmåt och kom då hem för ca. 1 timma sen. Har städat och plockat lite på rummet och fixat mig för natten och vill bara hem just nu, även fast jag haft en rätt okej dag men nej.. nu vill jag HEM!

Nu ska jag klicka vidare . Hoppas Ni har haft en trevlig midsommar och ber er om en fortsatt trevlig midsommar dom sista 20 minuterna som är kvara av detta dygn !

Big love from me,,

Glad Midsommar

På er! Kom nyss in från "sill" lunchen och det var ett tag sen man var så här mätt kan jag påstå! Och jag klädde upp mig med min fina vita klänning från Gina och först när jag klär mig i vitt så ska jag alltid klanta till mig så det första jag gör är att jag spiller curry sill(?) på klänningen.....  Och ni som vet så är curry as svårt att få bort så jag fick springa in och tvätta bort det och sen så kommer vi till fikat då jag spiller HELA koppen med kaffe över min vita klänning igen ;O(?) vad är det här? Så det slutar med att jag fick sitta med en rosa handduk och sen gammal filt över axlarna "/ AHAHA så typiskt mig (a)

Men nu ligger jag helt utslagen i sängen men pyamasen (a) jätte mysigt !
Morgonen börjar med att jag får slita häcken av mig ute på tomten med att klippa gräset och fick då världens jävla skavsår och sen när pumpsen skulle på så fick fötterna lida något så nu fick pumpsen åka av så fötterna också får vila ;) 
Ska nog ta en liten tupplur innan vi ska gå vidare till Fam. Gustavsson. Vart inge Varvet (Varvsholm). För ni som inte vet vad Varvet är så är det som Lövhagen typ en liten udde med ett världshus med jätte fina stränder och bryggor och allt. Brukar vara band som spelar och man kan dansa runt midsommar stången där ute men det var ingen som orkade gå dit så vi sket i det :)
I kväll blir det nog grilla och bara umgås! Fick tag på gummsan Tove idag så vi får se om hon är med eller inte?:) 

Nej nu ska jag lyssna på lite mjusik och bara ta det lugnt och smälta all mat !

 
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!  

Big love from me,,

Sleep!

Nu har jag gjort mig klar för natten så nu blir det vell en massa sittandes framför datan halva natten. Men jag har iaf en anledning att sitta framför datan ;)

Imorgon blir det en "sill" lunch med farmor och farbror micke. Sen ska vi till varvet och möta fam.Gustavsson och sitta och fika där sen bär vi nog oss av till dom och att grilla och ha en trevlig middag. Men kanske inte blir så kul för mig (?) verken Tove eller Jonathan är hemma men det kan ju visseligen bli kul med att sitta och prata med Conny!
Sitter också pch funderar på vad jag ska bära imorgon. Tror det ska bli samma out fit som jag hade på skolavslutningen..

Nej nu ska jag krypa under täket och kolla vidare !



Älskar den här bilden! spelar ingen roll hur vi ser ur på den här bilden. Den bevisar ändå hur kul vi har haft i hela 15 år darling <3!




big love from me,

Soccial!

sitter nu i vardags rummet och kollar på tv. Finns verkligen inget annat och göra :(

Åkte in till Visby och kom till MC donalds då det börjar spö regna ? WHAT (?)
vad är det här tänkte jag men som tur var att vi bara skulle sitta inne och fika! Kom till Gunilla och Hasses Gård i Burs och jag bara älskar deras gård. Det är en liten prylbod med stall och lite allt möjligt sen har dom gjort om ett hönshus till värsta aa typ kosthall/fikahall/danssal! Helt otroligt snyggt !
Skulle också så gärna vilja bo på en stor egen gård. Sen bar vi oss hem efter god tårta och mycket inspration. När vi kommer hem så blir det ett toppen väder! Blir så glad då.
Hjälpte till ute i trädgården efter att gräset är 1 m högt och aa det vart lite jobb tills jag ger upp för gräsklipparen orkade inte ta allt gräs så då började jag med mitt städande på mitt rum och det vart mycket bra !
så nu har familjen Gustavsson anlänt. Familjen som var med oss i Thailand. Denna familjen älskar jag också bara för aa deras humor med min är HJÄRTA! Ni som vet om mitt aphalsband så är denna familj inblandad av detta köp! Kan lägga upp en bild på den någon dag när jag kommit hem!

Big love from me,



Godmorgon

Nu ska vi ge oss iväg mot Visby för att köpa lite presenter till födelsadags barnet och sen blir det vell tillbaka dit för shopping.
Dagens out fit är chinos från D33p och en beige kofta från H&M och en svart finlinne från Thailand! Sen en massa smycken :)
Nej nu ska vi åka fick bli ett kort inlägg bara !

Big love from me,,

NATTI NATTI <3

Nu blir det nog lägg dax för lilla mig!
Som ni ser så är bloggen fixad! Vart faktist jätte nöjd. Tack Beccie <3

Har haft grymt tråkigt ikväll! kollade på någon engelsk däckare och sedan möblerade jag om rummet om jag nämnde och som jag skulle ta kort på men jag kom på att det inte var någon ideé för har glömt sladden till kameran "/ klantiga jag!
 Men iaf. Vart ommöblering och har sedan legat i sängen nu i hela två timmar och inte gjort ett skit. Men ska försöka sova nu. Har väldigt sto frbi för att sova just här nu eftersom det är dammit och spindelnät och säkert så kryper det en massa äckliga djur här och aa det är det vidrigaste och jag orkade verkligen inte ta tag i det så jag får köra en skurning av rummet imorgon!

Imorgon blir det iaf kalas os sysslingen kl.14.00 och sen är det planerat att åka in till Visby för shopping! WOHO! 
Sen får det nog bli denna skurning som jag nämnt  !:D 
natti natti och sov sött !

Big love from me,,


Justin bieber!

Fan villken grabb asså! Jag blir så jävla avundsjuk(?) Han är hur sööt som hälst. Han sjunger som en jävla gud och han kan både spela piano, trummor och gitar och till och med trumma på gitaren till a värsta grejen! Han kommer nog bli en stor stjärna i sina alla år!


(Här kommer lite smak  prov)











Finns en massa andra filmer också som jag tycker ni borde kolla på för det är helt sjukt!

big love from me,

Nu äntligen!







Nu innom några dagar eller timmar ska min blogg få en STOR make up! Så håll koll efter den, så får ni säga hiss eller diss för make up en;)

Big love from me,

Gotland - Here i am!

Nu är jag äntligen här på ön och jag han dock inte blogga imorse "/ Klockan gick alldeles för fort så det var bara hem och duscha och svida om och sen ut med all packning till bilen och sedan dra ner till båten!

Eftersom jag fick reda på lite halvtokiga saker i stallet som gjorde mig sjuk förbannad ville jag ta upp datan och söka efter några nummer men datan fick då damp under hela resan så det var bara för mig att köpa mig en mode tidning. Fick bli Cosmopolitan. Var dock den ända som fanns men den dög!

Kom i land och far och jag åkte och handlade lite. Och så typiskt när jag och pappa handlar är att vi alltid glömmer hälften när man inte har gjort någon lapp... Så mammi fick åka på affären när vi kom till Klinte ändå som vanligt.

Kom in och jag och pappa slängde oss på den coola lampan vi har inskaffat oss till matsalsbordet och det var faktiskt grymt kul att montera upp den och den vart lika cool som jag hade förväntat mig!

Började sedan med maten och gick bli lite pillmat! Rökta och vanliga räkor med lite brié ost med bagett och lite cola. Det satt som smäcken i solen ute på altanen, grymt skönt var det!

Sen ringde en god vän till mig så nu var det ett tag sen jag la på och har nu gett mig upp på rummet och ska möblera om lite och fixa lite. Som jag dock alltid gör! Kan lova lite bilder från rummet efter lite fix. Men det blir ikväll.


Nu blir lite fika och sedan fixet och en blir det nog bloggtime!

big love from me,

Godnatt.

Nej nu skiter jag i bloggandet ikväll mitt inlägg har nu försvunnit två gånger:( ! Skriver imorgon ifall jag hinner annars blir det imorgon kväll när jag kommit till Ön

Big love from me,

Halvdag

Kom hem för ett tag sen. vart inte så lång dag i dag men fick ganska mycket gjort ändå :) Pappa var tvungen och fara hem eftersom Uffe skulle lämna matjord så jag fick jobba lite hemma ist. Men att sluta lite tidigare idag gjorde mig ingenting.. Då hinner jag packa i lugn och ro. Har hjälpt pappi med takboxen lite och aa nu passar jag på och blogga :) Blir inte så mycket bloggande ikväll ska försöka damma av rummet lite och packa klart och hinna vara men Jonah om han har tid(?) Den jävlen som drar iväg till utlandet i 3 veckor .. Fan dig. Jag är inte alls avundsjuk (yn) !



Nej nu ska jag ta och göra lite nytta. Hoppa i duchen och sen ska ansiktet få en peeling och naglarna ska få lite färg.

big love from me,

Förbannad!

Nu har jag dock fått världens utskällning av mina föräldrar om mitt lilla tal för några inlägg sen. Det jag menar med mitt inlägg var inget förnedrande utan jag vill bara säga till er hur jag känner och mår. Vist jag vet att det är på fel ställe men de är svårt och säga det till er med öga mo öga för jag vet alltid hur det slutar och jag vill verkligen visa att jag kan själv för ni påpekar hela tiden om ansvar och ansvar hela tiden och jag jobbar på det. Men jag tycker att jag inte riktigt får den här stora chansen att visa det men jag kanske har helt fel det kanske jag som inte vet vad ansvar är och kanske inte heller vad ett riktigt ansvar är? Vi kanske missförstår varandra?

Men ni vet att jag älskar er ändå!

Nu ligger jag här i sängen iaf och ska försöka sova inatt. Dom sista nätterna har jag haft lite problem med sömnen och jag vet inte vad det kan vara för hel på mig men det kanske är så ibland? ska försöka sova med Tvn på det kanske hjälper mig lite på traven ?
Någon som har nått bra förslag ?

Big lovr from me,





Hard work work

Kom nyss hem från stallet och jag är helt slut i kroppen. Jobbet hos pappa är nog till för att stora starka män ska jobba där och det är ju inte riktigt jag så när jag skulle stå och tvätta med hög trycks tvätten så höll jag på och ramla baklänges för att den var så stark så jag fick klara av det och börja med lite annat. Men själva jobbet tyckte jag var ganska bra endå och väldigt roligt så jag kommer nog jobba en heldel för fick veta att min lön i timman vart väldigt bra och jag vart så klart jätte glad så aa nu ska jag bli rik och mig gör det mig inget att få jobba lite när det är dåligt väder. Heldre det för det är inte min grej att ligga hemma när det är regnar!

Men iaf. Hade träning efter jobbet och gick väldigt bra och jag kom inte hem för så länge sen så nu ska jag bara kolla klart på den nya serien som har börjat och sen hoppa i duschen och sova. Hinner inte blogga lika mycket nu när jag jobbar och rider så imorgon blir det lite mer bloggande tror hag eftersom jag inte ska rida imorgon :)



Big love from me,


 


vart är sommaren ?

Nu blir jag lite halv sur! Vart har solen tagit vägen? Det har ju regnat konstant hela dagen.. Hoppas det blir bättre väder imorgon eftersom jag ska jobba imorgon.

Idag har det inte vart så mycket på spel iaf. Var i stallet och red och fick ett bra resultat till slutet.
Sen var det hem och duscha och fick lite mat i magen och sen har det vart bajs tråkigt hela tiden. Hatar när det inte finns nått att göra och ingen vill hitta på nått heller :( hum....
Fick med mig syster ner till solariumet och solade 20 min. Det ar iaf super duper skönt! Jag har verkligen börjat bli blekis igen och eftersom man färgar håret mörkare blir det automatiskt att man ser blekare ut och aa funderar igen på attgå till en frissa och färga håret lite ljusbrunt med ljustonade slingor? Får nog fundera på det ;) .... 

Imorgon blir det upp tidigt och åka och jobba. Får se vad det blir imorgon. Ska visseligen bara jobba Måndag och Tisdag sen har men en liten semester över midsommar då det blir Gotland -.- .. Orkar verkligen inte åka dit oc vara social och min familj vet att jag hatar att vara där och aa vis jag ställer ju alltid upp för dom när dom vill att jag ska åka med. Sisst jag skulle över vid påsk vart det lite bök för jag hade spåntant get mig fan på att vara hemma men fick dock inte som jag ville, Och när jag väl gör som dom säger så blir dom inte ens tacksamma och tackar inte för det att jag följer med och det är då man verkligen tappar lusten att följa med flera gånger och jag blir så trött på det men dom verkar ju inte fatta direkt eller så täker vi på helt olika sätt (?)

Är jag dum i huvudet som tänker så här (?)



Big love from me,

Tråksöndag

Vaknade för några timmar sen och har faktist gjort ganska mycket sen jag vaknade :) Har städat och fixat rummet och aa kollar på TALANG eftersom jag missade det igår !!
Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag ska nog åka till stallet ganska snart och fixa allt och ikväll vet jag inte om Mackan skulle komma ner och vara med mig Bells och Jonah har ingen aning oom hur det blir eftersom jag ska upp kl. 6 imorgon. Första jobbdagen!
 Nej nu ska jag kolla klart på TALANG !

Big love from me,


Rubrik?

Jag fattar inte att jag aldrig kan komma på någon bra rubrik ?! Det är nog det jag mest har brist på i hela mitt huvud(?)
Det kan ju inte vara så svårt att komma på en rubrik ? Men TYDLIGEN för mig ....!

Men iaf. Åkte till IKEA idag och vart ju en hel del shopping för hela familjen. Hittade inte direkt nått speciellt till mitt rum men en DVD och en massa inspration av IKEA till rummet så nu är det rum make over för Amanda ;)
Kom hem och åkte sedan till stallet och red för första gången på 2 veckor och det gick faktist ganska bra att rida. Kom sedan hem och magen fick väldigt mycket mat. Har sedan fixat rummet lite och gick ut med BellsaN vid 20.00 och gick och lodade lite och hade kul bara :) Sen gick vi hemåt och drog igång en rullen som jag fick av BellsaNs farmor och farfar. Sjukt sööt film säger jag bara. Så nu är filmen slut och vi ligger bara här och aa vet inte vart vi ska ta vägen kan man ju säga ;D
BellsaN ska nog hem och sova snart tror jag ;) hihih 
 
Nu bli det klicka runt lite igen på Datan ,

Big love from me,


Godmorgon

Det är andra dagen i sommarlovet och jag vart ju såklart väckt av mammsen! Hon frågade ifall jag vill åka med till IKEA och det är ju inget men kan säga nej till :) Får se vad det blir för köp ska försöka hitta en sänggavel och ett bord sen får vi se ifall jag hittar nått annat kul, men det gör jag säkert.
 Sen ska jag rida idag också för första gången på två veckor .. Het sjukt vad tiden har gått fort. Sen får jag se vad det blir ikväll :)
Nej nu ska vi ge oss av.

Big love from me,

Holisch makaronisch!

JAA nu är det SOMMAR LOV!

Kan inte bli bättre!
skolavslutningen var igår och började ganska bra med en lite genomgång. Sen var det dax för macheringen och sen kan jag säga att tårarna bara sprutade :(:) Kommer sakna er något fruktansvärt myket :( När man tänker att hälften av klassen kommer man inte ens träffa något mer.. Vart iaf en jätte bra stund efter allt på skolgården och fick filmer. En från Bells farmor och farfar. Dom hade gjort en film från när jag och Bells inte ens var ett år och till nu genom alla tider. Det är helt sjuukt var mkt minnen vi var izza och sånt ja inte kommer glömma med dig och det var ju två hela skivor fulla med en massa klipp från tiderna och att det kommer yttligare en film till och det är ju sjukt kul. Sen fick vi i klassen en skiva om alla tider vi i klassen. Och aa den filmen var ju hur söt som hälst! Fick även mina betyg och bal gruppfotot och en massa mer :) <3

Kom hem och familjen hade festat till det med en massa presenter och balonger och jordgubbstårta och smörgås tårta och hela köret :)
Sen vart det en liten tupplur innan jag drog till min kära mikaelaah och bells var ju dock också där :)
Väntade på pöjkarna som var otrolit sega men dom kom till slut och Bebbe och Petra med :) Hade det jätte trevligt hos Mikaelah och vi drog vell ut runt halv 11 med lite runda fötter och kom fram till nicksta vid 11. Tog sjukt lång tid men det gjorde inte oss nått. Träffa en massa folk som jag älskar. Folk man inte sätt på några timmar till dagar till månader och till sånna man inte ens känner (y) ! Var jätte trevligt där nere och jag och Jonah och Pappsen var hemma runt halv två och vi mös och käkade lite smörgåstårta och hade trevligt och vaknade runt 9 tror jag av att Jonahs mobil ringde.
Drog och käkde pizza vid arena med Macke i spöregnet.
Satt och häckade ett tag hos mig och drog in till stan med 4 tåget med Jonah Macke Mikaelaah och Erik. Kollade på Baksmällan som jag  verkligen kan rekommendera ;) 
Så kom hem runt 9 och käkade lite och drog ut och mötte Bells och Anna och Paulina en stund och fick höra deras historia från gårdagen och aa alla hade det jävligt trevligt igår tror jag och det är bra! Träffade sedan Alicia en sväng för att höra hennes story och hon hade det också trevligt så ja man kan säga att det var en jävligt bra skolavslutning för mig som tagit grundenten ;)

Nu är det bara ta det lite lugnt och sitta här och häcka och ska vell hoppa i sängs snart ;)

Big love from me,

kväll

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, Tänkte komma i sängs tidigt eftersom det blir en lång dag imorgon tror jag :)
Har vart as duktig idag, med att städa mitt rum. Både dammat och damsugit och torkat golv och ja allt det dära jag gör en gång i veckan *HOST* !
Sen har jag fixat tårtan och allt till imorgon och jag vart jätte nöjd med min klänning som jag köpt till imorgon ;) Så imorgon kommer det bli en sån där dag jag aldrig kommer glömma :(
 Farmor kom ikväll och farbror kommer imorgon så det blir en liten mysig dag med släkten imorgon innan jag drar ut på kvällen :)
Nej nu ska jag glutta lite tv och sen sussa :)

   


En bild från går dagen och jag var så klart jätteglad !

Big love from me,

SEG!

hello Bloggen!
Nu var det verkligen länge sen jag skrev och jag har verkligen inte orkat. Det har varit hur mycket som helst
i skolan och bal och andra stunder man bara vill vara med varandra i klassen och vanliga vänner också.
 Har nu inte hunnit kolla när jag sist men en vecka sen sist va?
Men iaf . Förra veckan var ju dock inte så rolig eftersom det mäst bara var att hoppa runt på dessa kryckor och bara vila för att bli bättre och jag är verkligen inte en sådan person som vill ta det lugnt utan jag vill ju vara frisk och kunna röra på mig. Så nätterna blir inte så roliga! 'Det bara sprätter i kroppen och jag vill bara kunna göra mina glädje hopp och allt jag brukar för det bara kryper i kroppen på mig :)
Men efter en helgs vila och filmtittande och allt  så vart det bättre:)

Skolan denna vecka har varit jätte rolig och bara ängnat tiden till klassen. Måndagen vart det inte så mycket i skolan. Åkte in till Haninge C för att shoppa allt det sista till balen och kom hem och fixade lite. Jonah kom och sov här, Jätte mysigt!
Tisdagen var det nått på kvarnägen men  inget jag orkade agaskera mig i eftersom jag gick på kryckor och endå inte får göra nått större och hade inte heller lust och göra nått eftersom balen var på kvällen. Så Jag mikaelaah och Bells drog hem runt 11 och jag duschar och fixar iårdning allt inför balen. Jag och mamma åkte ner till C för att köpa lite annat till balen och sedan vart det frissan. Vill tacka Sussane för att du fixade mitt hår. Det vart jätte bra! <3
Sen var det bara hem och fixa allt och pappa kom hem med bilen :D tack för det med, utan den hade det vart tomt :( <3
Kom till utsikten och jag orkar faktist inte förklara hela balen utan bara med ett ord att det var en FANTASTISK kväll. Jag har aldrig kännt mig så där fin och att alla var så glada och positiva och att alla verkligen, alla var med varandra! Synd när det bara är knapt en dag kvar tillsammans :( 
Kommer så klart upp en massa bilder sen från balen. Facebook antar jag att det redan är en massa. Bli vänn med Amanda Peettersson ;) 

Men nu iaf. Jag kom nyss hem från skolan. Har vart en jätte mysig dag med klassen i idrotts hallen. Så nu ska jag faktist städa mitt rum eftersom "tjocka" släkten kommer idag/ imorgon och jag kan säga att det ser ut som helvette där nere från inatt då jag kom hem och bara slet av mig allt och hoppade i sängs :P
Sen måste jag komma på hur jag ska göra med mitt hår och allt imorgon. ska man sminka sig(?) Jag kommer ju Ändå stor BÖLA !?
Men det får jag se, har ju nått och fundera på nu iaf . 

Nej nu ska jag börja städa lite och fixa för morgon dagen :) HA det bra!

big love from me, 

kan det bli sämre ?

så nu är det läggdax för mig. Har vart en filmkväll för mig och familjen och det var både väldigt mycket skratt och tårar. Först fick det bli Vi hade iallafall tur med vädret som jag ger en 4 för! Sen såg vi på I taket lyser stjärnorna och jag har nog aldrig sätt mamma gråta men hon grät verkligen så jag börjar så klart också gråta. Men men så är det bra var filmen iaf.

Och jag sälv vill just nu inte heller leva. Kan nog inte bli värre :(
Ska sova nu bloggar mer imorgon innan jag avlider !
Big love from me,

dåliguppdatering.

Ni vet att jag har varit dålig med min uppdatering men eftersom jag nu är halft handikappad och inte orkar så lovar jag att jag ska bätta på på det när jag e bättre !
Det kommer ut lite bilder och sen ska jag fixa headern oc hela bloggen. Det lovar jag när allt blir bra !

Big love from me,

Tårta!

Hej hej !
Kom nyss hem från skolan. Fick en massa tårta och grejer i skolan så nu är jag proppmätt :D Sedan var det betygsprat med min mentor och dety visar sig att jag höjde mig i två ämen! Vart man glad eller ? KLART SOM FAAAN!

Nu är jag så klart asglad och ska ner och lägga mig ocg vila så jag slipper hoppa på kryckor hela nästa vecka också men det måste jag igentligen men aa vi får se ;) hihi

Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra :( Pluttis är ju sjuk så aa. Ska nog bara vila mig. Blir nog en sån helg :( Ska till Runsten och fixa imorgon inför tävlingen på söndag så det blir vell roligt visseligen :)

Nej nu måste jag vila . Skriver sen !

Big love from me,

Godmorgon

Nu sitter jag i köket igen och ska snart åka till skolan (a) Orkar inte hoppa dit idag.
Kom ner till folketshus och jag tänkte vell att det e vell inte så mycket folk där så jag slipper skämma ut mig för kryckorna nej men då visar det sig vara min skola och en till skola ;O Undra om man fick alla blickor ¨på sig eller  ? Skoja inte ..
Men iaf jag gick hem och fiaxde mig lite hoppade sedan ner tillsammans med Alicia. Hon fixade håret sen så gick vi till Victor och sen åt vi lite och åkte sedan till Sorunda för att kolla på deras bal. Alla var sååååå fina :) Och i det regniga vädret kom pappa och hämtade oss för orkade inte hoppa runt längre .. :( Får så satans ont..

Idag blir det bara ta det lugnt i skolan. Ska prata betyg med min mentor. Sen ska vi massera idag med fast på skolgården sen blir det tårta och klass eftersom båda våra lag van på Camp Grönsdal ;)

Sen får jag vell se  vad det blir ska nog bara vila lite idag :) Ska iaf åka till skolan snart .

Big love from me,

Torsdag!

Så. Nu kom jag hem från skolan sakta men säkert går det:) Alicia är med hem och jag ska vell följa med henne till frisören och sitta med henne där i 2 timmar tror jag att det blir :) Sen ska vi dra till Sorunda och kolla på sunnebys bal. Ska bli jätte roligt!
Sen vet jag inte vad det blir :) komemr upp lite mer bilder sen från balen tror jag ;)
Nej nu ska jag äta lite,
Big love from me,

så ...

Nu är det lite dåliga nyheter dåda"/
Eftersom jag inte har bloggat på ett tag är att igår på morgonen hade vi Camp Gröndal i skolan det är som en orientering i flera timmar med stationer. Kom hem och vart sängliggandes för att min höft hade låst sig så det var bara att åka in till sös.. Låg där i 8 hela timmar. Syndes inget på röntgen men eftersom jag är född med lukurations problem (höft problem) Sa dom att det har med det och göra och att när jag anstränger mig så blir mina leder och muskler ömma och nu hade dom fått en ordentlig smäll och jag säger att smärtan var så hög att när det var som värst ville jag bara skrika trots alla verktabletter men jag är glad att jag nu får äta en massa smärtstillande och ett par kryckor som jag snart vill slänga ut för jag hatar dom riktigt mycket. Visseligen hjälper det men jag får ont i rygg och foten domnar och så men det sa dom att det kunde bli. Så nu blir det sängliggandes men måste så klart ut och röra mig mig kanske inte ut och springa i 3 timmar.
Men iaf.
Idag har det vell bara vart lugnt hemma. Orkade inte gå till skolan eftersom jag somnade 3 inatt ..
Vart och fixat hårt och var lite i stallet och syster får ju rida nu ett tag så hon är nog glad nu :) Sen har det vart allt sista plugg som kom den här veckan.
Var en sista So komplitering och en No komplitering som jag har lagt på hyllan men kom på idag att imorgon säts betygen kl.12.00 så fick ringa min lilla mentor och snacka lite så ska sätta mig och skriva rent den nu och skicka den till henne :) 

Vill också påminna om alla i min klass o att ta med 50 kr till mig imorgon till presenten till Anna!

Nej nu ska jag börja skriva lite :) 

Big love from me,,
 

 

SOMMAR!

Ja nu är jag tillbaka hemma igen och kan blogga. Det är lite tråkit jag inte hinner blogga men det är nått jag ska försöka med när jag ska åka och tävla.
Helgen gick iaf bra jag var själv med pappa så det var lite mer ansvar men det gick ju bra endå :)
Slutade som två så fick med mig en blå rosett hem :)
Idag var det skola som vanligt. Mötte Bellsan och hade så klart vanlig skoldag idag men jag tyckte det inte vart som en vanlig dag endå.
Var otrilgt vart och nu börjar det verkligen bli summer :D!!
Jag och Petra satt en stund utanför skolan och solade och funderade på vad vi skulle hitta på men vi hittade inte på nått så vi gick hem till Petra ist och gick sedan till Centrum och satt hos Malin ett tag och sedan gick vi hem till mig för att hämta lite saker för vi skulle ner på nicksta och sola ;)
Kommer ner och pratar lite med min syra sov var där och fick sedan sjuss hem av Robin.. Så de vart inte så mycket solning.
käkade lite mat och jag och pappa åkte sedan till stallet för att packa iårdning allt från i går och sen så red jag en sväng runt gymnasiet.
Sedan åkte vi på affären och skulle handla lite till morgon dagens aktivitet :)

Sen har jag ägnat all tid åt pojkvännen min :) <3

Nej nu ska jag faktist sove eftersom det inte vart så mycket sömn i natt :( Har visseligen sovmorgon till 10 imorgon men det kan vara bra och somna i tid endå ;)

Big love from me,







RSS 2.0